Suknia jest. Co dalej?

Zaczęty przez psiapsiulek84, 01 Lut 2009, 13:22:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

effik

psiapsiulek84
hehe ja cię rozumiem - w mojej miejscowości wystąpienie w kremowo-bordowym ślubnym sari (co było moją pierwszą szaloną wizją) też mogłoby zostać przyjęte niezbyt entuzjastycznie ;)

szelma

psiapsiulek84, odwagi!  :beer: Ja po prostu stwierdziłam, że w ten dzień ma być tak, jak nam się podoba i tyle. I wiem, że ludzie będą gadali, bo bez kościelnego, bo moje włosy, bo ekstrawagancka sukienka i nie wiadomo co jeszcze. Ale mamy postanowienie sami ustalać reguły w nasz dzień i już  :thumbup:

psiapsiulek84

My dziołchy ze wsi zawsze mamy pod gorke :-D a moze jakies fotki bukietow? a jesli chodzi o fryz to w tej kwestii mam anjwiecej watpliwosci. jestem baaaaardzo szczupla osoba (jem ile wlezie ale niestety nie pomaga) no i nie wiem czy ta spokojna "przylizana" fryzurka bedzie dobrze wygladac na mnie. a nie lepiej zrobic jakies delikatne loki fale i jakos fajnie je ulozyc?
Kochana Szelmo, uwierz, jestem odwazna, przynajmniej tak mi sie wydaje :-)  wybralam ta suknie wbrew opinii mojej mamy. mama sie zawziela i nie rozmawiala ze mna z dobry tydzien. a wszystko przez to ze nie jest.. biala :-) no coz :-) ale taka odwazniejsza stylizacja jest juz chyba zbyt odwazna ;-)

rilla

szelma ja czuje ze psiapsiulek wolaby klasycznie, z klasa ale klasycznie

Dodany tekst: 05 Lut 2009, 21:48:43

hm ale nie musisz robic wylizanej fryzury... mzoe artystyczny nieład... ale fryzury z lokow nie radze - w wiekszosci wygladaja sztucznie

a cos ci sie podoba?

szelma

Rozumiem - tak tylko napisałam, bo w "szale" przygotowań można łatwo stracić perspektywę. Ja muszę sobie ciągle powtarzać, że ja decyduję i już :)

A co do włosów to ja bym widziała albo taki artystyczny nieład, lekko rozpuszczone - jak mayagaramond miała - albo coś co by odsłaniało szyję.

psiapsiulek84

Pieknie to napisalas-klasycznie ale z klasa ;-) wlasnie o to mi chodzi. chcialabym zebyscie "ubraly" mnie pod tym katem...
co do fryzury to podobaja mi sie ostatnio takie-

http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura50920.htm

..zawsze chcialam miec krecone wlosiska.. ehhh

wredotka

mysle ze ta fryzura bardzo dobrze by sie komponowala z sukienka.

effik

psiapsiulek84 nie mów, kręcone włosy to zmora życia! :D

psiapsiulek84

mam kolezanke z kreciolkami, mysle ze znalazlybyscie wspolny temat w momencie ;-) tez ciagle na nie narzeka ;-) tak to jest, jak ma sie proste to by sie chcialo krecone a jak ma sie krecone to proste ;)

sunflowerka

O tak tak. Ja mam proste jak druty,a marzę o kręconych. I na swój ślub chciałabym właśnie pokręcić. Ale boję sie efektu, bo wiem, że właśnie może to wyglądać bardzo sztucznie.

Dodany tekst: 05 Lut 2009, 22:35:24

Cytat: psiapsiulek84 w 05 Lut 2009, 21:57:20

co do fryzury to podobaja mi sie ostatnio takie-

http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura50920.htm

Bardzo fajna fryzurka:)

psiapsiulek84

no wlasnie ostatnio mam parcie na tego typu fryzury. kwiatek zamiast tej ozdoby i bedzie slicznie.
teraz bukiet....

magdarynka

Dziewczyny zastanowcie sie z tym kreceniem. Proste wlosy maja to do siebie ze sie ...... prostuja po pewnym czasie, i wtedy z zamierzonego wygladu nici, robia sie straki i efekt mopa gotowy Owszem mozna to utrwalic i wtedy ma sie skorupe ktora wcale nie wyglada dobrze. Co innego jak wlosy naturanie faluja, maja tendencje do delikatnego skretu, taki typ wlosa ma szanse na bycie lokiem ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sunflowerka

Dlatego ja zrobię próbę. Idę jeszcze w międzyczasie na jedno wesele, więc sobie sprawdzę wtedy jak się będzie trzymać u mnie taka fryzurka.

rilla

magdarynka ma rację... od 17 do 21 będziesz miała ładne włosy a później się wyprostuja... żeby zrobić sobie takie loki musiałaby wierzyc, ze moja fryzjerka czyni cuda:)

a Ty masz chyba proste włosy... ale to jeden dzien, warto zaszalec! polecam fryzure  probna, ale poszukaj tez jakiejs do planu B

Dodany tekst: 06 Lut 2009, 10:06:42

co z kwiatami?

sunflowerka

A moze trwała? Nie wiem, nie znam się. Ale teraz chyba są jakieś łagodne trwałe. No nie wiem...

wredotka

lepiej nie probuj, bo jak ci popala wlosy przed slubem, to bedziesz miala siano na glowie. A jesli masz na prawde sztywne i proste wlosy to beda musialy dluzej trzymac ten plyn na wlosach, bo ci nie zlapie

magdarynka

Cytat: wredotka w 06 Lut 2009, 11:25:32
lepiej nie probuj, bo jak ci popala wlosy przed slubem, to bedziesz miala siano na glowie. A jesli masz na prawde sztywne i proste wlosy to beda musialy dluzej trzymac ten plyn na wlosach, bo ci nie zlapie
W pierwszej chwili tez pomyslalam o trwalej. Tylko ze nie ryzykowalabym trwalej tuz przed slubem, za duze ryzyko ze zniszczy wlosy lub wyjdzie nie tak jak chce. Lub jedno i drugie. I co wtedy ? Scinac wlosy?