łazienka - prośba o pomoc

Zaczęty przez golinda, 28 Sty 2009, 11:30:11

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

golinda

chyba jednak zostanę przy różowych, m. własnie to rozrysował w PRO100 i wygląda nieźle :)

elve

golinda

tak na szybko i kolory nie do końca dobrane, inna ceramika, inne szafki, nawet okno inne i drzwi ;)

Dodany tekst: 01 Lut 2009, 22:35:41

Dodany tekst: 01 Lut 2009, 22:36:21

elve

golinda rzeczywiście nieźle  :bravo:

a lustro dałabym w ramie, wielkość dopasowana do długości szafki i szerokości tapety

Dodany tekst: 01 Lut 2009, 22:39:13

możesz tymi płytkami wyłożyć blat szafki podumywalkowej

golinda

w jakiej ramie? co proponujesz?

elve

elve

raczej poszłabym już w coś prostego

golinda

hmm, jakiś przykład?

bo sam pomysł ramy jest super! dzięki! :beer:

elve

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
tylko węższa Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ale poszukam czegoś lepszego

golinda

rama to super pomysł, ale czy będzie taka pasować do tej ozdobnej tapety i do armatury?

http://www.lazienki-szydlowski.pl/wc-wiszace-laufen-alessi-p-151.html

elve

dlatego myślałam o takie prostej, ukłon w strone nowoczesnej armatury i ceramiki

golinda

Cytat: elvelve w 01 Lut 2009, 22:54:40
dlatego myślałam o takie prostej, ukłon w strone nowoczesnej armatury i ceramiki

mam nadzieję, że ładnie wyjdzie

ale wielkie piwko dla Ciebie, bo pomogłaś mi się z tym wszystkim pozbierać ;)  :beer:

elve

golinda ja też na tym skorzystałam, bo sobie drugą łazienkę zwizualizowałam

golinda

Cytat: elvelve w 01 Lut 2009, 23:10:31
golinda ja też na tym skorzystałam, bo sobie drugą łazienkę zwizualizowałam

jak? jak? jak?

elve

pisałam na moim wątku
w części łazienki chcę zrobić drewnianą podłogę taką jak w pomieszczeniu obok, strefę mokrą w szarych płytkach (ehhh chiałabym takie jak twoje), bez brodzika, kabina w tych samych płytkach

golinda

Cytat: elvelve w 01 Lut 2009, 23:13:32
pisałam na moim wątku
w części łazienki chcę zrobić drewnianą podłogę taką jak w pomieszczeniu obok, strefę mokrą w szarych płytkach (ehhh chiałabym takie jak twoje)

no to kupuj -zobacz, że jest promocja i trochę ich jeszcze zostało - a na żywo są jeszcze piękniejsze, zakochałam się od pierwszego wejrzenia, zresztą wszystko tam mają piękne, już parę rzeczy nas skusiło ;)

elve

golinda niestety ta łazienka planowana jest dopiero za rok, musimy najpierw poddasze zaadaptować a na to funduszy nam nie starczy

ale sa takie piękne

golinda

no to kupisz za rok, na pewno będą :)

zresztą  - pokażę fotki łazienki, wtedy zobaczysz jak na żywo wyglądają

magdalinska

Golinda - plytki piekne!!!!!!!!!!!

golinda

a właśnie mąż dzwonił, że one się na podłogę nie nadają (są zbyt nierówne i dość ostre) i że on by wolał pod prysznicem ich też nie dawać - no ale ja nie ustąpię, bo za bardzo mi się podobają :)

tzn. na podłogę ich nie damy, za to będą na 2 ścianach pod prysznicem i na tym kawałku zabudowującym geberity

w takim razie: co na podłogę?!?!?!

elve

beton z połyskliwym pigmentem?

katgoli

golinda sliczna lazienka....plytki przepiekne  :thumbup: ja jestem wielka fanka kamienia naturalnego -niestety w moim domu nie udalo sie zrealizowac ale moze w nastepnym. wogole bardzo lubie jezeli na scianach sa te same plytki co na podlodze.

golinda

Cytat: elvelve w 02 Lut 2009, 10:11:38
beton z połyskliwym pigmentem?

a co to takiego? może być pod prysznicem?

myślałam, że może by dać w takim razie na podłogę płytki oberżynowe (ten kolor z tapety)
hmm?

elve

znowu mnie wyobraźnia zawodzi ;)

wiem ze jest taki beton co go się i pod prysznic daje, widziałam w jakimś programie.... wieczorem poszukam