stylizacja syrenki

Zaczęty przez syrenka, 23 Sty 2009, 22:33:35

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

syrenka

Jeszcze pomyślę nad tą grzywką - już chyba wolę mieć jakoś na gładko niż loki z boku...

A oto makijaż :D Jedno oko mam na brąz, drugie róż - do wyboru, ale bardziej skłaniam się ku różowemu. Przy okazji usłyszałam, że mam krzaczory jak u starej baby, a nie brwi i musiałam jeszcze wyregulować, ale warto było :)

Suknię wkleję w przyszłym tygodniu. Na razie musiała zostać w salonie, bo okazała się na duża :O Panie wmawiają mi, ze schudłam, a one pewnie dostają uszyte standardowe 34 i potem dopasowują. Założę się, że tak robią :(

bagietka12

syrenka pięknie, pieknie

fryzurka super, tylko oby Ci dobrze ją upięły zeby Ci sie nie rozleciala

a makijaz.... chyba ładniej Ci w różu :) a gdzie robiłas makijaż????

martullek

syrenka aleś Ty śliczna. ja jestem za różowym :)

szelma

syrenka, kolejna śliczna wiedźma, no! :) Też jestem za różowym - brązowy trochę tak jakoś brudno i buro wygląda :hmm:.

effik

syrenka, piękna babo ty :D uśmiech masz śliczny :)
też jestem za różem, ale cały makijaż jest super :)

syrenka

Cytat: bagietka12 w 20 Lip 2009, 21:41:59
syrenka pięknie, pieknie
fryzurka super, tylko oby Ci dobrze ją upięły zeby Ci sie nie rozleciala
a makijaz.... chyba ładniej Ci w różu :) a gdzie robiłas makijaż????
nawet prowizorka trzyma się całkiem nieźle, więc ta właściwa, to będzie pewnie nie do ruszenia :)
Makijaż robiłam u Marzeny Bubiak - przesympatyczna kobieta :)
Cytat: szelma w 20 Lip 2009, 21:44:49
syrenka, kolejna śliczna wiedźma, no! :) Też jestem za różowym - brązowy trochę tak jakoś brudno i buro wygląda :hmm:.
W rzeczywistości ten brąz jest tak jakby złotawy, nie wygląda na taki bury, ale i tak ładniejszy róż. W beżach wyglądałabym poważniej, ale w sumie po co? :P Młoda jestem przecież :D

bagietka, effik, martullek , szelma - bardzo dziękuję  :thankyou:  :jupi:

giga

syrenka,podoba mi się ta fryzura, a przecież na ślub będzie dopracowana. Ładna z Ciebie kobietka.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

supersluby.pl

www.SuperSluby.pl Wejdź i sprawdź co jesteśmy w stanie Ci zaoferować!

vobi

jezu, dziewczyny, frustrujecie mnie, na jaki watek nie wejde to taki ladne laski  :crying: zabanowac i juz! ;D

mi sie fryzura podoba, tylko obawiam sie o jej trwalosc :hmm:
makijaz tez bardzo bardzo  :thumbup: - i tez optuje za rozem, tylko mam wrazenie ze rzes nie masz dokladnie wyczesanych, albom slepa, albo grudki z tuszu sie porobily gdzieniegdzie, zwrocilabym na to uwage przy makijazu w dniu slubu

magoo

syrenka ladny makijaż, mi sie wprawdzie bardziej podoba braz, ale to pewnie dlatego, że nie przepadam za rozem ;)

rilla

mnie sie usta nei podobaja, oko rozowe... a jaki bedzie bukiet? w fiolet? wtedy byłoby super

syrenka

Cytat: vobi w 21 Lip 2009, 11:37:47
jezu, dziewczyny, frustrujecie mnie, na jaki watek nie wejde to taki ladne laski  :crying: zabanowac i juz! ;D
mi sie fryzura podoba, tylko obawiam sie o jej trwalosc :hmm:
makijaz tez bardzo bardzo  :thumbup: - i tez optuje za rozem, tylko mam wrazenie ze rzes nie masz dokladnie wyczesanych, albom slepa, albo grudki z tuszu sie porobily gdzieniegdzie, zwrocilabym na to uwage przy makijazu w dniu slubu

Odezwała się brzydka wiedźma :P Ajajaj...
Rzęsy były idealne - może tylko dolne były nie do końca idealnie dopracowane, ale u mnie z tym ciężko :P Górne nie mogły być posklejane, bo miałam podoklejane kępki.

Co do fryzurki, to na pewno będzie ok :) A ja szaleć w tańcach nie będę (przyjęcie, ewentualnie jakiś przytulaniec), więc będzie oki :)

Cytat: rilla w 21 Lip 2009, 13:00:41
mnie sie usta nei podobaja, oko rozowe... a jaki bedzie bukiet? w fiolet? wtedy byłoby super

A co byś zmieniła w ustach? Kolor wydaje mi się bardzo dobry, zresztą ja prosiłam o podkreślenie oczu, a na ustach bardzo delikatnie.
Tak, bukiecik będzie w fiolecie/różu z dodatkiem ecru...

Dodany tekst: śro 22 lip 2009 08:16:46 GMT-1

Na przymiarce wykluła się jedna wersja wykorzystania mojego ogonka z sukni (na zdjęciu).
Z tyłu wychodzi ładna ozdoba na karku, a z przodu spięło by się jakąś broszką...
Taka forma ogonko/szala i tak ciągnęłaby się za mną jak tren.
Wygląda to jakoś, czy dać sobie spokój?

supersluby.pl

Z tyłu wygląda to bardzo ładnie, ale z przodu trzeba by chyba coś jescze pokombinować. Ogólnie uważam, że pomysł bardzo oryginalny, ładnie to wygląda, ale zależy jak Ty się w tym  czujesz. To przecież jest najważniejsze :)
www.SuperSluby.pl Wejdź i sprawdź co jesteśmy w stanie Ci zaoferować!

Anupka

A jak to wygląda z tyłu całkiem na dole?
I czemu chcesz ten szal?
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

effik

a mnie się ogonkoszal podoba :)
i ty pięknie w sukni wyglądasz!  :jupi:

vobi

Cytat: syrenka w 21 Lip 2009, 22:56:48
Wygląda to jakoś, czy dać sobie spokój?

ja bym dala sobie spokoj z ogonkoszalem ....

a w sukni wygladasz :hmm: szukam slowa... olsniewajaco? Tak, to chyba najlepsze okreslenie :)

BTW czy to przymierzalnia u Mulsson?

syrenka

To tylko by była wersja, gdyby było jakoś zimno... tak poza tym to nie chcę ubierać nic na ramiona, i ten materiał byłby przypięty do sukni, tak jak to jest oryginalnie w projekcie.
Koniec tego szala jest ucięty na kwadratowo.

Effik - dziękuję :)

sunflowerka

jezu, dziewczyny, frustrujecie mnie, na jaki watek nie wejde to taki ladne laski  :crying: zabanowac i juz! ;D

I dlatego własnie ja mojego makijażu nie pokazę:P Syrenka mnie ostatecznie dobiła swoimi zdjęciami.

Dodany tekst: 22 Lip 2009, 21:22:39

makijaz tez bardzo bardzo  :thumbup: - i tez optuje za rozem, tylko mam wrazenie ze rzes nie masz dokladnie wyczesanych, albom slepa, albo grudki z tuszu sie porobily gdzieniegdzie, zwrocilabym na to uwage przy makijazu w dniu slubu

Grudki? jakie grudki? ja nic nie widzę. A za to widzę piękne długie rzęsy. zazdraszczam.
No i też podoba mi sie róż. Zdecydowanie!

Dodany tekst: 22 Lip 2009, 22:26:10

Cytat: syrenka w 22 Lip 2009, 21:50:30
To tylko by była wersja, gdyby było jakoś zimno... tak poza tym to nie chcę ubierać nic na ramiona, i ten materiał byłby przypięty do sukni, tak jak to jest oryginalnie w projekcie.
Koniec tego szala jest ucięty na kwadratowo.

Effik - dziękuję :)

A ja zakładam, że 8 sierpnia będzie ciepło. Weź mnie nie strasz tymi szalami!!!!
Ja nic nie przygotowuje, już wystarczą mi te skrzydła welon. Jak jeszcze coś dodam to już będę normalnie choinka. Ma być ładna pogoda, w koncu to polowa lata!

vobi

Cytat: sunflowerka w 22 Lip 2009, 22:21:28
Grudki? jakie grudki? ja nic nie widzę. A za to widzę piękne długie rzęsy. zazdraszczam.

no syrenka juz wyjasnila ze grudek niet, ergo - slepam, wiek mnie tlumaczy  :blush:

effik

Cytat: sunflowerka w 22 Lip 2009, 22:21:28
I dlatego własnie ja mojego makijażu nie pokazę:P Syrenka mnie ostatecznie dobiła swoimi zdjęciami.

sunflowerka, ja protestuję!!  :crying: :spank:

szelma

sunflowerka, coz to za glupoty tutaj wypisujesz? Prosz szybciutko pokazac makijaz - juz, juz, biegusiem :D.

rilla

usta delikatniejszy blyszczyk, albo zakreslone kontury ust... wiem, ze i tak za chwilke szminka sie "zje" ale moze cos dla porownania

a suknia piekna... a mozemy prosic zdjecie bez szala? tez dla porownania?

sunflowerka

szelma nie ma zdjęć, pożarł je w nocy smok :point_lol:

szelma

sunflowerka, a to zly smok :D. Dobra, spoko, nie to nie (ja jestem miekka niczym jo ;)).

syrenka

Fotki pokażę Wam w okolicach środy, bo te które mam nie są zbyt piękne - a suknia nie jest jeszcze dopracowana - muszę wypchać czymś biust  :crying:

rilla - przepraszam, ale nie bardzo rozumiem. Proponujesz obrysować usta, albo dać delikatniejszy błyszczyk? Hm, uważam, że i tak był delikatny.
Niestety nie mam propozycji innego makijażu. Zdałam się całkowicie na Marzenkę :)

sunflowerka - bez gadania! Pokazuj zdjęcia, ale już!  :spank:
A ja bardzo bym chciała, żeby w ten nasz dzień było max 23 stopnie :pray: