stylizacja syrenki

Zaczęty przez syrenka, 23 Sty 2009, 22:33:35

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

moniulinek

Będzie dobrze :)  :empathy: Mądra jestem - tak gadam a sama mało trupem nie padłam jak spojrzałam w kalendarz i zobaczyłam to co zobaczyłam - 37 dni do ślubu!

cumberland

sunflowerka, syrenka mocno Wam kibicuję :)
jak miło czyta się o tych motylach w brzuchu gdy rok temu o tej porze czuło się podobnie  :dreaming:

ja mam miesiąc do I rocznicy i naprawdę nie wiem kiedy ten rok zleciał...ehhh
cieszcie się tym czasem bo choć coraz bardziej stresujący to wspomina się go naprawdę ze wzruszeniem ;)
:beer: dziewczyny

syrenka

Dziękuję Wam dziewczyny :)   :beer:
Moja koleżanka brała ślub we wrześniu zeszłego roku i uwierzyć też nie mogę, że to już prawie rok :O Ale nie zapomnę jak wtedy zmarzłam :P

effik

Cytat: syrenka w 09 Lip 2009, 10:23:41
Dziękuję Wam dziewczyny :)   :beer:
Moja koleżanka brała ślub we wrześniu zeszłego roku i uwierzyć też nie mogę, że to już prawie rok :O Ale nie zapomnę jak wtedy zmarzłam :P

nooo, a moja siostra będzie mieć w październiku rocznicę :padam:

syrenka

Właśnie umówiłam się do Pani Marzenki na makijaż próbny :) Gdzieś mnie jeszcze wcisnęła w swój grafik :) Mam go w tym samym dniu co odbiór sukni. Jeszcze próbną fruzyrkę przesunę sobie wcześniej i przynajmniej zobaczę się w całości, mniej więcej tak jak to będzie w dniu ślubu :)

effik

Cytat: syrenka w 09 Lip 2009, 11:33:41
Właśnie umówiłam się do Pani Marzenki na makijaż próbny :) Gdzieś mnie jeszcze wcisnęła w swój grafik :) Mam go w tym samym dniu co odbiór sukni. Jeszcze próbną fruzyrkę przesunę sobie wcześniej i przynajmniej zobaczę się w całości, mniej więcej tak jak to będzie w dniu ślubu :)

czad :)
koniecznie foty z próby, u mnie było super i bardzo wesoło :D

syrenka

No! Menu ustalone, tort też zamówiony :) Wszystko zmierza w dobrym kierunku :)
Niestety makijaż będę miała o 16:30, więc tylko fryzurkę będę miała przy przymiarce, ale zawsze coś :) Przynajmniej zobaczę, czy się dobrze czuję w takim uczesaniu, bo w sumie nie jestem przyzwyczajona mieć gołych ramion i spiętych włosów (nie w kucyk). Ale myślę, że będzie ok :)
A co do sukni, to jeśli będzie dobrze leżała, to ją tego dnia odbieram  :jupi: z drugiej strony nie wiem, czy nastawiać się na cud :P

effik

Syrenka, jestem po plenerze, szal niebawem mógłby do Ciebie pofrunąć :D

syrenka

Super :)
Dam Ci znać jakoś w tygodniu czy ostatecznie się na niego zdecyduję, bo nie wiem, czy nie uszyć jeszcze jakiegoś awaryjnego bolerka. 15 lipca idziemy do księdza, więc może się wypowie między słowami, czy przymyka oko na gołe ramiona, czy jednak jest bardziej tradycyjny w tym temacie ;)

effik

Cytat: syrenka w 11 Lip 2009, 22:18:56
Super :)
Dam Ci znać jakoś w tygodniu czy ostatecznie się na niego zdecyduję, bo nie wiem, czy nie uszyć jeszcze jakiegoś awaryjnego bolerka. 15 lipca idziemy do księdza, więc może się wypowie między słowami, czy przymyka oko na gołe ramiona, czy jednak jest bardziej tradycyjny w tym temacie ;)

oki, jak będziesz zdecydowana, napisz mi adres na pw i wysyłam :)

syrenka

Menu ustalone, druga i ostatnia wizyta u księdza i wszystkie sprawy finansowe w kościele także :) Aha, no i ksiądz słowem nie wspomniał o stosownym wg. niego ubiorze ślubnym.

A teraz pytanie dot. organizacji na pare godzin przed ślubem... Powiedzcie mi, czy wyrobię się mając fryzjera na 11:30 i makijaż na 12:30? (ślub o 16-tej). Chyba tego fryzjera przydałoby się przełożyć na wcześniej, hm?

zwierzatko_mojej_mamy

syrenka ja bym przekladala - ja mialam chyba 09:00 i 11:00, ale tez bez pospiechu, bo na 11:00do makijazu byla umowiona moja siora, ja i mama, zatem moglysmy wymiennie zasiasc ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

syrenka

Niestety samego makijażu nie mogę przełożyć na wcześniejszą godzinę, najwyżej ja będę malowana jako pierwsza o tej 12:30. Hm, czyli do fryzjera na ok. 10:00 by się przydało.

zwierzatko_mojej_mamy

syrenka 12:30 to wydaje mi sie wystarczajaco, tylko tego fryzjera bym przelozyla, tak jak mowisz ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

bagietka12

syrenka dokladnie :) przeluz fryzjera  :thumbup:

syrenka

Ok, dzięki dziewczyny :) Zrobię to w poniedziałek, bo idę na próbną :) Postaram się porobić jakieś fotki. Fryzjerka powiedziała, że będziemy tak długo siedziały, aż mi się coś spodoba :D Oczywiście mam wydrukowane niektóre Wasze propozycje dla mnie.

giga

Cytat: syrenka w 16 Lip 2009, 16:38:22
Ok, dzięki dziewczyny :) Zrobię to w poniedziałek, bo idę na próbną :) Postaram się porobić jakieś fotki. Fryzjerka powiedziała, że będziemy tak długo siedziały, aż mi się coś spodoba :D Oczywiście mam wydrukowane niektóre Wasze propozycje dla mnie.
ciekawe jaką wybierzesz fryzurę..
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

syrenka

Cytat: giga w 19 Lip 2009, 07:41:11
ciekawe jaką wybierzesz fryzurę..
Ciekawe, czy fryzura będzie choć trochę przypominała którąś ze zdjęcia :P
Na pewno będzie jakieś luźniejsze upięcie.

Jutro też pokarzę się Wam w sukience :D

effik

Cytat: syrenka w 19 Lip 2009, 10:34:24

Jutro też pokarzę się Wam w sukience :D

jupi czekamy :)

bagietka12

syrenka czekamy na zdjęcia ;)

syrenka

Póki co fryzurka próbna - prowizorka, bo widać wsuwki itd :P do tego dojdzie jeszcze jakiś mały stroik z kwiatów.
Mnie się nawet podoba, na żywo wygląda o wiele ładniej...
No właśnie - co prócz storczyków i kalii trzyma się długo we włosach?

rilla

syrenka pomysł fryzury fajny, do sukni będzie pasowała... lewy profil ok, ale prawy - te straczki z grzwyki moim zdaniem niefajnie... albo lekkie fale, albo na gładko
wiem, ze to prowizorka, moja probna nie przypominala nawet pozniej slubnej:) ale pozwolila pare rzeczy poprawic

syrenka

masz rację z tymi strączkami - pod koniec zaczęło jej się już rozsypywać i polakierowała mi tylko żebym tylko doszła jakoś do domu :P Na pewno będę chciała coś subtelniejszego ;) Jednak mimo wszystko chciałabym mieć tam coś na głowie i jakieś wizualne uniesienie z tych pasm chciałabym mieć.

magoo

syrenka mi się podoba :)

effik

ano fajnie :) nie przylakierowała jak u starej prukwy :D za to plus :) jest lekko, luźno i ładnie.
a co do grzywki to rzeczywiście inne rozwiązanie będzie lepsze :)