stylizacja syrenki

Zaczęty przez syrenka, 23 Sty 2009, 22:33:35

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

syrenka

Mam (chyba) suche...
Sęk w tym, że bardzo chciałabym mieć coś naturalnego i bardzo trudno coś takiego znaleźć i wymyślić. Wszystko, co ma się nie zniszczyć jest kokiem, albo komunijnie upiętą fryzurką :(

tachogti

nie wiem nie jestem fanka tej propozycji, zobaczymy co powiedza inne dziewczyny :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

bagietka12

syrenka mnie tez nie tez nie urzekla ta fryzura, taka strasznie coddzienna, wydaje mi sie ze nie bedzie zbytnio pasowala do Twojej sukienki  :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

a masz juz wybranego fryzjera????

tachogti

A moze cos z szeroka srebrna opaska sprobujesz i podtapirowanym tylem?  :hmm:

http://www.polki.pl/uroda_uroda_slubna_artykul,10013524.html
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

effik

niech będą rozpuszczone i "naturalne", ale poszukaj innej niż ta, którą wkleiłaś :)

syrenka

Hm... zmartwiłyście mnie trochę  :hmm:
Niestety nie wyglądam korzystanie z taką opaską, a poza tym za bardzo mi się to kojarzy ze mną jak byłam malutką dziewczynką ;) Wolałabym jednak coś innego.
Poza tym pamiętajcie, że mam grzywkę.
Aha, nie chciałabym dodawać do włosów nic biżuteryjnego - w grę wchodzi kwiat, lub nic :P

bagietka - Fryzjerkę już mam umówioną (próbna dwa tyg. przed ślubem).

Cytat: effik w 07 Maj 2009, 16:10:04
niech będą rozpuszczone i "naturalne", ale poszukaj innej niż ta, którą wkleiłaś :)

To nie jest łatwe :) Przeglądnęłam już tysiące zdjęć z fryzurami, a w moim katalogu w komputerze dalej świeci pustką.

Bo ja wiem... coś takiego?

effik

syrenka nie jest, ale dasz radę! poszukaj po wątkach wiedźm :D

syrenka

Ok, to zaczynam maraton po wątkach  :P

effik

a takie? sama nie wiem, ale może coś ci się spodoba :)

syrenka

Jedynka całkiem fajna :)

effik

Cytat: syrenka w 07 Maj 2009, 17:08:28
Jedynka całkiem fajna :)

piąteczka chyba też według mnie :)

syrenka

Boję się też jednego - ja już wyglądam młodo jak na swoje latka (wszyscy myślą, że chodzę do liceum) i czy takie loczki jeszcze bardziej mnie nie odmłodzą?

effik

syrenka ostatnia jest bez loczków :) poza tym wiesz, od czego mamy makijaż ;)
ja wyglądam na 17 :D :D

syrenka

Cytat: effik w 07 Maj 2009, 17:20:08
ja wyglądam na 17 :D :D

Ja też :D

Ale tak abstrahując, to jaka fryzura pasuje do mojej sukni?
(bez oglądania się na moje sugestie)

bagietka12

syrenka a gdzie sie wkoncu umowilas do fryzjera??? aa no i kosmetyczka juz tez wybrana - jak tak to napisz gdzie??

syrenka

Do fryzjera idę do takiej młodej dziewczyny - strzygłam się u niej pare razy i byłam zadowolona, więc stwierdziłam, że nie ma co kombinować :)
Nie wiem, czy mogę tu pisać dokładnie (jeśli nie, to mnie zbijcie ;)) - josei.pl
A makijażystka to Marzena Bubiak.

effik

syrenka kurde, ja to mam pecha :D mam ślub pierwsza i to nie ty mi powiesz, czy Marzena się sprawdziła, tylko ja tobie :D :D

syrenka

Hehe :D
Byłoby miło poznać Twoją opinię, ale ma już ich tyle pozytywnych, że powinnyśmy się czuć pewnie :)
A byłaś może na próbnej? Jak efekty?

bagietka12

Cytat: syrenka w 07 Maj 2009, 21:49:49
Do fryzjera idę do takiej młodej dziewczyny - strzygłam się u niej pare razy i byłam zadowolona, więc stwierdziłam, że nie ma co kombinować :)
Nie wiem, czy mogę tu pisać dokładnie (jeśli nie, to mnie zbijcie ;)) - josei.pl
A makijażystka to Marzena Bubiak.

Widze ze udalo Ci sie wcisnac Marzenki :) mi niestety  nie :(

syrenka

Miałam duże szczęście, bo gdybym miała do kościoła na wcześniejszą godzinę, to już bym się nie załapała, a tak w zasadzie przyjedzie do mnie na ostatnią chwilę :)
A Ty bagietko do kogo się zapisałaś? Fryzjera dalej szukasz?

bagietka12

Cytat: syrenka w 07 Maj 2009, 22:07:08
Miałam duże szczęście, bo gdybym miała do kościoła na wcześniejszą godzinę, to już bym się nie załapała, a tak w zasadzie przyjedzie do mnie na ostatnią chwilę :)

do kosmetyczki zapisałam sie do Beaty Bojdy do Pachnidła i u nas na osiedlu do takiej kosmetyczki :0 zobacyzmy ktora bedzie lepsza :)

a fryzjer.... zapisałam sie do Kawuloka, slyszalam o nim dobre opinie a mam blisko do niego bo jakies 200 m takze nie bede musiała jezdzic :) mysle jeszcze nad jakąś alternatywą ale narazie nic nie moge wymyslic

panikarola

syrenka, cudna suknia!

a jakis luzny kok? taki nad karkiem zebrany i zeby u gory tez bylo luzno?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

effik

Cytat: syrenka w 07 Maj 2009, 22:07:08

ja też na ostatnią chwilę się wcisnęłam właściwie, przede mną rano ma inną dziewczynę.
a próbny mam 15go :)

syrenka

Cytat: panikarola w 08 Maj 2009, 09:58:13
syrenka, cudna suknia!
a jakis luzny kok? taki nad karkiem zebrany i zeby u gory tez bylo luzno?
Dziękuję :)
No właśnie mam bardzo duży dylemat, bo koczki, o jakich wspomniałaś też bardzo mi się podobają... luźne i niedbałe ;) ten, który wkleiła effik jest bardzo ciekawy.

Dodany tekst: pią 08 maj 2009 10:10:40 GMT-1

Cytat: effik w 08 Maj 2009, 10:11:43
a próbny mam 15go :)
To już niedługo :) Pochwal się potem efektami, dobrze? :)

effik

Cytat: syrenka w 08 Maj 2009, 11:08:48
Dziękuję :)
No właśnie mam bardzo duży dylemat, bo koczki, o jakich wspomniałaś też bardzo mi się podobają... luźne i niedbałe ;)

też pomysł :) nawet myślałam o tym, jak ci tamte fryzurki wybierałam, ale skupiłam się na rozpuszczonych. Albo półupięcie?