art. dla niemowlat - hity i kity

Zaczęty przez vobi, 17 Sty 2009, 13:30:52

magdalinska

Cytat: Kasia w 09 Mar 2012, 14:07:17w niekapku jest identyczna nieosiagalna dziura
ja to czyszcze
wykałaczką + kawałeczek recznika pap, dłubie, dłubie az wyczyszcze
tam jest to samo?
to moze taki kupie  :hmm:

ishka82

Domi nie chce już pić z bidonu, o niekapku dawno zapomniała ;) pije albo ze zwykłego kubeczka, albo z butelki takiej z dziubkiem, jak np. są małe wody mineralne czasem, albo Kubuś play ;D

marcheewka

Cytat: Kasia w 09 Mar 2012, 14:07:17
bidon sportowy TT
taki sam mechanizm, inny tylko ustnik
nakretki pasują do siebie, takze mozna wymiennie uzywac :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Dodany tekst: 09 Mar 2012, 14:07:59
w niekapku jest identyczna nieosiagalna dziura ;)

a ten bidon to niekapek, czy też leci z niego?

Kasia

Angie

Ja nie miałam szczęścia do tt, bo mi z dówch niekapów ( także z tego bidonu) leciało

ziuta

Cytat: magdalinska w 09 Mar 2012, 14:16:58ja to czyszczewykałaczką + kawałeczek recznika pap, dłubie, dłubie az wyczyszczetam jest to samo?to moze taki kupie
nie jest to samo, oprócz tego jest gumowa rurka długości 3-4 cm, po jakimś miesiącu użytkowania zrobił mi się na niej w środku taki białawy nalot (kamień z wody?), nie umiałam tego usunąć i wywaliłam ;D

Kasia

Cytat: Justynna w 09 Mar 2012, 14:14:16ale to kwestia dobrego złożenia Lovi 360 i wtedy nic z niego nie kapie.
dobrze złozyłam, przy mocnym potrzasaniu wykapało kilka kropli, dla mnie to nie do przyjecia bo michał puje rózne kolorowe picia i nie lubie plam ;)

kolezanka też mnie przekonywała że nic nie kapię, demonstrowała, jak powiedziałam że jednak kilka kropli jej wykapało to powiedziała ze co tam kilka kropli, z innych niekapków się leje ;)

no cóż, ja po TT, z którego raczej nawet kropla się nie uroni mam wieksze wymagania

z TT kapie mi tylko wtedy jak go niose w torebce, jak na złość lol a tak nic a nic ;)

ziuta

aaa, dobra, teraz patrzę na zdjęcie Kasi i ja miałam inny bidon :blush:

Dodany tekst: 09 Mar 2012, 14:31:01

ja miałam taki

Angie

Kasia no mi właśnie w torebce zalewał notorycznie i rzeczy,
więc nie byłam zadowolona.

Kasia

Cytat: ziuta w 09 Mar 2012, 14:30:12aaa, dobra, teraz patrzę na zdjęcie Kasi i ja miałam inny bidon blush
no, inny :D

Justynna

Cytat: ziuta w 09 Mar 2012, 14:29:23
nie jest to samo, oprócz tego jest gumowa rurka długości 3-4 cm, po jakimś miesiącu użytkowania zrobił mi się na niej w środku taki białawy nalot (kamień z wody?), nie umiałam tego usunąć i wywaliłam ;D
To prawda, kiepsko doszorować taki kubek. Ja tę rurkę czyściłam takim "czyścikiem" z butelki Dr Browna ;D

Kasia

Cytat: Angie w 09 Mar 2012, 14:31:44Kasia no mi właśnie w torebce zalewał notorycznie i rzeczy,
no własnie, w uzytkowaniu nic się nie wychlapuje a w torebce tak, wylatuje przez ten odpowietrzacz

Angie

Cytat: Kasia w 09 Mar 2012, 14:32:43
no własnie, w uzytkowaniu nic się nie wychlapuje a w torebce tak, wylatuje przez ten odpowietrzacz
otóż to, dlatego go nie lubię :D

teraz na drogę biorę zwykłe plastikowe butelki z dziubkiem.

Justynna

Cytat: Kasia w 09 Mar 2012, 14:29:54
dobrze złozyłam, przy mocnym potrzasaniu wykapało kilka kropli, dla mnie to nie do przyjecia bo michał puje rózne kolorowe picia i nie lubie plam ;)
chyba, że tak. Ja Lovi w ten sposób nie testowałam :D

Kasia

no na drogę to jeszcze to własnie ciężko

dla mnie wazne było abym Michała nie musiała pilnowac jak pije z niekapka, patrzec gdzie leca krople, latac ze szmata itd i TT się sprawdził w 100%

ziuta

czy ktoś miał do czynienia z koszami na pieluchy firm tomme tippee i angelcare i może porównać?
ja mam teraz angelcare i kocham go miłością wielką, ale jeden zaczep tej "zapadki" w środku mi się wyłamał, zapadka nie domyka się do końca i jednak się trochę zapach wydostaje, zwłaszcza pod koniec wkładu
zastanawiam się czy kupić drugi taki sam, czy może wziąć tym razem ten tommee tippee, który pakuje każdą pieluszkę osobno
ktoś ma doświadczenie z tym tt?

zuzia

ja miałam tt, wystawiłam go teraz już na sprzedaż, ale byłam zadowolona.

feeling.good

ziuta, nie pomoge bo my mamy angelcare. Też nam się tam wyłamało, ale kupiliśmy drugi taki sam. Chyba taniej wkłady wychodzą. I my czasem kupujemy folię za grosze, którą można włożyć do wkładu.

ziuta

zuzia, feeling.good dzięki :beer:
chyba spróbuję tym razem ten tt, tylko muszę wykończyć wkłady do angelcare, bo jak nigdy akurat teraz kupiłam na zapas ;D

aja

przejzałam 30 stron wątku :D
teraz muszę jechać po jednorazowe śliniaki :)

konwalia

czy któras porówna mi pampy 5 i 6?
6 niby od 16kg, ale widzę, że 5 czasem robią jej obtarcia, a zapięte luźniej się zsuwają

mobka

Cytat: konwalia w 13 Mar 2013, 21:37:46
czy któras porówna mi pampy 5 i 6?
6 niby od 16kg, ale widzę, że 5 czasem robią jej obtarcia, a zapięte luźniej się zsuwają
O wow! Nie pomoge, bo 5 mialam raz, bo 4+ nie bylo. 6 nie widzialam ;D

abkasia

Ja niedlugo pomoge :D maz ostatnio kupil 4+ przez pomylke i juz zosraly.. Wiec niedlugo bedzie i 5  :D

konwalia

Mobka żadne wow tylko jakby jacykow powiedział "zawieszenie po mamusi"

zuzia

konwalia
ja też nie pomogę bo my zatrzymaliśmy się na 4+ w zasadzie.
a ty tylko pampki? bo rossman ma te swoje próbki to może na nich sprawdź co i jak.