art. dla niemowlat - hity i kity

Zaczęty przez vobi, 17 Sty 2009, 13:30:52

brawurka

Kasia

chusteczki to nawwet nie pamietm ale chyba nie tak jak pieluchy

nionczka

Cytat: brawurka w 22 Lip 2009, 13:04:35
cien to inna "firma" (?)

Moje lidlowskie chusteczki tak sie nazywaja. Podobnie jak ich kosmetyki. To ich marka, tak jak toujours. Ale u nas chusteczek Toujours nie ma wiec pytam dlatego.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aniak1211

Cytat: brawurka w 22 Lip 2009, 13:04:35
cien to inna "firma" (?)
Uzywam z tej firmy platki do demakijazu,sa tanie i bardzo dobre :)

fasolka1980

są tez chusteczki toujours, właśnie skończyłam opakowanie i musze kupić kolejne

aja

też kupiła wczoraj z ciekawości ! jak na razie to jedna wykorzystana! niczego sobie choć mam wrażenie że pamperki są miększe :)

kasiad

Cytat: nionczka w 22 Lip 2009, 13:02:00
Chusteczki lidlowskie tez nazywaja sie Toujours?

tak :)  właśnie kupiliśmy 1 paczkę, która czeka na wykorzystanie  ;)

sonatina

vobi
testowałam też biedronkowe ale nie bylismy z nich zadowoleni, przeciekały jak Ignacy leżał na boku.
A z tych lidlowych to jestesmy naprawdę zadowoleni! I faktycznie spróbowalismy ich bo dziewczyny na strefie wychwalały :)

gioseppe

jeszcze fajne sa babydreamy rossmana
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

vobi

no, to musze do tego Lidla sie wreszcie wybrac ;D

jestynka

my używamy pieluch z lidla, ale softino.
jesteśmyzadowoleni i są tansze od toujours

vobi

Bylam w Liedlu, przetestowalam paczke Toujours i niniejszym oglaszam ze macie kobiety racje! Jakosc porownywalna z Pampersami, a cena.... hmm, no nieporownywalna zdecydowanie :D Kupilam tez po paczce chusteczek Toujours (jedne jakies zapachowe, drugie Sensitive), ale dopiero wczoraj otwarlam te z zapachowymi, za wczesnie zeby oceniac. Niemniej, po pieluchy do Lidla jezdzic bedziem, i basta! Dzieki, poleje wszystkim podpowiadaczkom jak tylko bede miala chwile!  :beer:

nionczka

Cytat: vobi w 03 Sie 2009, 13:30:16
Bylam w Liedlu, przetestowalam paczke Toujours i niniejszym oglaszam ze macie kobiety racje! Jakosc porownywalna z Pampersami, a cena.... hmm, no nieporownywalna zdecydowanie :D Kupilam tez po paczce chusteczek Toujours (jedne jakies zapachowe, drugie Sensitive), ale dopiero wczoraj otwarlam te z zapachowymi, za wczesnie zeby oceniac. Niemniej, po pieluchy do Lidla jezdzic bedziem, i basta! Dzieki, poleje wszystkim podpowiadaczkom jak tylko bede miala chwile!  :beer:

Widzissz! Ja jeszcze w ciazy nie byal a juz wiedzialam, ze ich bede uzywac jak tylko rzucilam okiem na raport, ktory zrobilam moja kolezanka!

elve

a te Lidlowskie pieluchy są też w małych rozmiarach? tak na początek? czy zaczynamy od pampersów?

vobi

elvelve jab ym jednak zaczela od Pampersow, a dopiero jak wiadomo ze dziecko np. nie jest uczuleniowcem, testowala inne. Zreszta Toujour chyba nie ma w tym najmniejszym rozmiarze :hmm:

aja

Cytat: jestynka w 03 Sie 2009, 12:24:04
my używamy pieluch z lidla, ale softino.
jesteśmyzadowoleni i są tansze od toujours
a co się stało że pieluchy a nie tetry?

nionczka

Cytat: elvelve w 03 Sie 2009, 13:48:23
a te Lidlowskie pieluchy są też w małych rozmiarach? tak na początek? czy zaczynamy od pampersów?

Toujours sa dopiero od 4 kg i sa dosc duze bo chociaz Irene urodzila sie z 3840 to byly na nia za duze. Na poczatek radze Ci wyprobowac rózne marki i zobaczyc, ktora Wam odpowiada, nie tylko pampersy. U nas np. nie ma pampersów wcale wiec nie probowalismy, ale inne tak. Mam jeszcze jedna marke do sporbowania w zanadrzu, oceniana podobnie jak Toujours :-)

Kasia

Cytat: nionczka w 04 Sie 2009, 09:09:11
Toujours sa dopiero od 4 kg i sa dosc duze bo chociaz Irene urodzila sie z 3840 to byly na nia za duze. Na poczatek radze Ci wyprobowac rózne marki i zobaczyc, ktora Wam odpowiada, nie tylko pampersy. U nas np. nie ma pampersów wcale wiec nie probowalismy, ale inne tak. Mam jeszcze jedna marke do sporbowania w zanadrzu, oceniana podobnie jak Toujours :-)

a do pampersow to jak one sie mają?
Jakiemu rozmiarowi odpowiadaja te najmniejsze?
3,4 ?

nionczka

Cytat: Kasia w 04 Sie 2009, 09:30:27
a do pampersow to jak one sie mają?
Jakiemu rozmiarowi odpowiadaja te najmniejsze?
3,4 ?

Rozmiar jest 4-9 kg, na paczce napisane rozmiar 3, ale dla mnie byly wieksze bo te, ktorych uzywalam wczesniej (te drogie) byly 3-6kg czyli ejdnak troche mniejsze sa. Ja mysle, ze te rozmiary sa, zebysmy my zwariowaly ;-)
Lidlowskich zaczelismy uzywac chyba keidy Irene wazyla 6kg (a tamte male nadal na nia pasowaly!)
Kasia, zawsze mozesz kupic paczke, otworzyc, porównac i ewentualnie poczekaja.

zuzia

u nas 3-6 kg to 2 są - i z pampersów, i z biedronkowych dada i z babydreamów rossmana :)
babydreamy są ciut większe niż np. pampersy.

ja polecam babydreamy - są świetne!
pieluchy dada z biedronki są ok ale bez rewelacji, ale stosunen cena-jakość jest ok.
chusteczki dada - nie polece bo nasączone są dobrze, ale mają taki dziwny chemiczny zapach...

chusteczki nivea soft & care - KIT totalny. co któraś chusteczka jest tak naprawdę wilgotna, reszta jest suchawa. bardzo lubie zapach nivei więc może jeszcze spróbuję tych ciemnoniebieskich.

jestynka

Cytat: aja w 03 Sie 2009, 13:59:12
a co się stało że pieluchy a nie tetry?

tetry też. na noc pielucha idzie, na dłuższe wyjścia , wyjazdy i jak wiem ,że kupa będzie ;)

Dodany tekst: 04 Sie 2009, 11:11:38

te pieluchy z lidla mąż przyniósł do szpitala i używaliśmy ich od początku.
Były trochę przyduże, ale za to przewiewne ;)

kasiad

Cytat: vobi w 03 Sie 2009, 13:30:16

czekam na to piwo :D

vobi

polalam abkasi, kasiad, marax i nionczce, jesli o kims zapomnialam prosze sie bez wahania przypomniec! :)

brawurka