art. dla niemowlat - hity i kity

Zaczęty przez vobi, 17 Sty 2009, 13:30:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

sonatina

Cytat: gioseppe w 14 Maj 2009, 21:32:07
póki co:
HITY

babydream rossman - pieluchy i platki kosmetyczne
Gioseppe możesz napisać ile kosztują te pieluchy??

marax

dla mnie tak samo jak gla gioseppe masc linomag to porazka-wycisnac sie to da ale tylko skaczac na tubke z wysokoci albo naciskajac 2 rekami bardzo mocno.

jusia

dla mnie HIT to krem...Bambino, smaruje pupe juz ok. 2 m- cy i jest super, no i chusteczki Bambino rowniez 
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

abkasia

hit: masc alantan plus do pupy, lezaczek- bujaczek chicco

jestynka

zgadzam się z brawurką że chusteczki hugies clasic są beznadziejne tak zbite, że ciezko je wyciągnąć.
kasiad, miała na myśli inne chusteczki hugies clasic i tamte się wyciągają świetnie.
Róznią się one ilością chusteczek w paczce, opakowaniem i ceną . Takie granatowe z dwójką bobasów są kiepskie (72 szt), a takie jasnoniebieskie z jednym bobasem są fajne
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

vobi

Po ogladnieciu oferty sklepu internetowego, proponuje konkurs na najbardziej kretynski produkt dla dzieci  , moje nominacje to

Mata karna dla dzieci http://www.2o2.pl/p,pl,4638,mata-karna-dla-dzieci-time-out-pad.html  :rotfl:

Butelka do karmienia "hands-free" http://www.2o2.pl/p,pl,4095,butelki-do-karmienia-podee-posiadaja-unikalny-system-karmienia-8220hands-free8221-dzieki-ktoremu-mamy-wolne-rece-.html  :stupid:

Kateter rektalny dla niemowląt http://www.2o2.pl/p,pl,4199,kateter-rektalny-dla-niemowlat-windi.html  :bad:

Dopplerowski monitor plodu http://www.2o2.pl/p,pl,0181,dopplerowski-monitor-plodu-sweetheart-100-firmy-topcom.html tez wydaje mi sie pomyslem idiotycznym, jakos nie wierze zeby urzadzenie za ca 200 zl sprawdzalo sie jako monitor plodu... poza tym - po cholere przecietnej ciezarnej monitor plodu? Moze powinni sprzedawac go w zestawach z domowym USG?  :stupid:

brawurka

haha vobi świetne! pomyśle nad durnymi rzeczmi

foszek

widzialAM  gdzies pogrzewacz do chusteczek :D

marax

Cytat: foszek w 27 Maj 2009, 13:38:15
widzialAM  gdzies pogrzewacz do chusteczek :D
to jest akurat fajne moim zdaniem.Jak mala sie urodzila i dotykalam ja zimna chusteczka to straszny krzyk byl .ogrzewalam chusteczke w rekach i dopiero jak byla juz cieplejsza uzywalam

abkasia

absolutny Hit:
katarek- aspirator do nosa podlaczany do odkurzacza... maly nawet nie plakal przy odciaganiu. :D

vobi

Cytat: maraxela w 27 Maj 2009, 19:39:02
to jest akurat fajne moim zdaniem.Jak mala sie urodzila i dotykalam ja zimna chusteczka to straszny krzyk byl .ogrzewalam chusteczke w rekach i dopiero jak byla juz cieplejsza uzywalam

i zaplacilabys kilkadziesiat zlotych zeby nie trzeba bylo ich w rekach ogrzewac?

marax

Cytat: vobi w 27 Maj 2009, 21:47:07
i zaplacilabys kilkadziesiat zlotych zeby nie trzeba bylo ich w rekach ogrzewac?
ile to kosztuje tak do 30 zl to bym mogla dac.Marze wogole o podgrzewaczu balsamu do ciala-nienawidze jak musze cos zimnego w siebie wsmarowac wiec rozumiem moje dziecko i jej niezadowolenie

brawurka

zimą kłade chusteczki na kaloryferze,nie dosc ze ciepłe to jeszcze bardziej wilgotne

aniak1211

Moja Dominika bardzo lubi ksiazeczki "obrazki dla maluchow"
http://www.allegro.pl/item647253594_obrazki_dla_maluchow.html

Doatepne sa hipermarketach po 6.99
jest cala seria 14 ksiazeczek,
sa bardzo kolorowe,polecam :)

sweedee

aniak1211 mamy całą serię (świetne są!!!) oprócz "Ciała", bo nigdzie nie znalazłam. Macie "Ciało"?

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

aniak1211

sweedee
My mamy tylko 3 sztuki "ciala" akurat nie mam,
sprawdzaj na allegro,kiedys widzialam duzo tych ksiazeczek.

jestynka

vobi, ale się uśmiałam z tej maty karnej, musze szefową namówić by do przedszkola kupiła :D
chyba każdy dzieciak by cos robił , by na niej siedzieć ;)

vobi

jestynka, mnie najbardziej rozbawilo ze ona pojawia sie m.in. w kategorii PREZENTY! Chyba jako odpowiednik rozgi od mikolaja  :rotfl:

jestynka

Cytat: vobi w 28 Maj 2009, 11:50:08
jestynka, mnie najbardziej rozbawilo ze ona pojawia sie m.in. w kategorii PREZENTY! Chyba jako odpowiednik rozgi od mikolaja  :rotfl:

to już wogóle świetne :rotfl:

niewiemjaka

hit - wanienka z termometrem (pokazuje swiatelka czy woda za zimna, ok, za goraca) ze stojakiem, co prawda moj R. kapieluje malego - ale to super sprawa :D, nie trzeba sie schylac, stojak sie sklada, termometr potrzebny
polecam !!

sonatina

KIT:
pieluchy Doda z Biedronki, wygladają dobrze ale tylko wyglądają. Gdy Ignaś np. śpi lub leży na boku całe siku wycieka a pielucha nadal sucha.

kasiad

HIT:
pieluchy Toujours z Lidla, są duże, mięciutkie i bardzo chłonne, jedynie w nich nic Olkowi bokami nie wylatuje  :mocking:

jestynka

kasiad, o jakich pieluchach mówisz?  :hmm:
bo u nas lidlowe to są softino?
to są te same?

nionczka

Cytat: kasiad w 10 Cze 2009, 07:07:51
HIT:
pieluchy Toujours z Lidla, są duże, mięciutkie i bardzo chłonne, jedynie w nich nic Olkowi bokami nie wylatuje  :mocking:

Zgadzam sie! Ja tez je kupuje i jak juz mówilam te pieluchy pobily reszte na glowe w badaniu, ktore zrobila moja firma.

kasiad

Cytat: jestynka w 10 Cze 2009, 09:19:41
kasiad, o jakich pieluchach mówisz?  :hmm:
bo u nas lidlowe to są softino?
to są te same?

jestynka nie, to nie są te same
te o których piszę nazywają się Toujors
Olek używa 4 takich w granatowo-czerwonym opakowaniu
kosztują 29,90 zł za 50 szt.

a wyglądają tak