głupie o test pytanie

Zaczęty przez sierpniowajulka, 12 Sty 2009, 21:28:07

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tiliam

Julka

Chodzisz do LIMU? A do jakiego lekarza? Ja chyba właśnie zmienię swojego - chodziłam do Janika. Może polecisz kogoś dobrego? :knuje:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

tiliam
a musi być w limie?

golinda

Cytat: mila w 27 Sty 2009, 14:10:58
Cytat: justynaaaa2 w 27 Sty 2009, 13:46:39

nie ma co, poczekam do jutro aż pójdę do lekarza, albo do piątku, ona mi lepiej powie niż test  ;)

lekarz podczas badania ginekologicznego moze nie być  w stanie stwierdzic wczesnej ciazy   :thumbdown:
no chyba, ze od razy wykona usg  ;)

wczesnej ciąży nawet na usg nie wykryje

sierpniowajulka

Cytat: tiliam w 27 Sty 2009, 14:33:46

Julka

Chodzisz do LIMU? A do jakiego lekarza? Ja chyba właśnie zmienię swojego - chodziłam do Janika. Może polecisz kogoś dobrego? :knuje:

Nie, chodzę do PFESO do dr Panka. Robił mi operację 4 lata temu i od tamtego czasu daję mu się nadzorować... Tylko LIM jest koło Złotych, stąd była moja propozycja... choć trochę nieaktualna, bo 15 min. temu zrobiłam hcg w PFESO przy okazji odbioru wyników.

Angie

tiliam w Limie polecam dr Małgorzatę Pekalę. Tylko terminy są strasznie długie  :(

tiliam

Cytat: zuzia w 27 Sty 2009, 14:54:43
tiliam
a musi być w limie?

najlepiej w Limie, bo tam mam pakiet firmowy, więc all lekarzy za darmo..

wrobelek0403

justynaaaa2 własnie przeczytałam o Twoich problemach z cyklem po odstawieniu - mam to samoooooo  :crying: :crying: no i nie wytrzymałam i kupiłam test - jutro sikam  :knuje: :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

justynaaaa2

wrobelek0403 no to trzymajmy się razem  :friends: ja jutro spróbuję do lekarza się dostać, już nie wiem czy lepiej zemdleć z wrażenia w swojej własnej łazience czy w gabinecie ginekologicznym  :rotfl:

elve

badajcie się, sikajcie  :knuje:

wrobelek0403

justynaaaa2 no to chlup  :beer: :beer: z watku julkowego zrobił się watek "sikajacych w styczniu"  :headbang: :headbang:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

sierpniowajulka

Cytat: wrobelek0403 w 27 Sty 2009, 22:15:45
justynaaaa2 no to chlup  :beer: :beer: z watku julkowego zrobił się watek "sikajacych w styczniu"  :headbang: :headbang:

w kupie raźniej  :mocking:
ciekawe, na którą z WAS trafi.  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

justynaaaa2

wrobelek0403 odlewam  :beer:

Dodany tekst: 27 Sty 2009, 22:19:01

Cytat: sierpniowajulka w 27 Sty 2009, 22:17:22

dobra dobra, poczekamy na twoją jutrzejszą betę  ;)

rilla

sierpniowajulka to ty już jesteś wyłączona z peletonu?:)

sierpniowajulka

Cytat: rilla w 27 Sty 2009, 22:19:35
sierpniowajulka to ty już jesteś wyłączona z peletonu?:)
jutrzejszy wynik będzie tego dowodem. taka mam nadzieję... :)

rilla

no to trzymam kciuki, żeby było po twojej myśli:) jak i połowa strefy pewnie:)

sierpniowajulka

zapomniałam zapytać z wrażenia, ale pewnie rano...

ishka82

justynaaaa2, to ja Cię pocieszę ;) Po odstawieniu tabsów miałam kilka cykli jak w zegarku - 29 dni, później jeden czy dwa takie "moje", czyli 30kilka, a po tym pojawił się cykl gigant - 55 dni...już byłam niemalże pewna, że w ciąży jestem, ale niestety (to już były starania)...także po tabsach wszystko jest możliwe ;) Jak się zabezpieczaliście, to nie panikuj. A siusiam częściej niż zwykle prawie zawsze pod koniec cyklu ;)

justynaaaa2

ishka82 dobra kobieta :) aż ci poleję za ten głos pocieszenia  :beer:

wrobelek0403

Cytat: sierpniowajulka w 27 Sty 2009, 22:17:22
Cytat: wrobelek0403 w 27 Sty 2009, 22:15:45

:P :P :P spadaj maupo - i nie mow hop ;)

ja to w sumie jak justynaaa - nie mam zadnych podstaw, tylko ten spozniajacy się okres mnie martwi  :knuje: :knuje:

Dodany tekst: 27 Sty 2009, 22:55:45

ishka82 rowniez polewam,  :beer:

kurcze, przed tabsami miewałam i 80dniowe cykle - chyba za bardzo się nakreciłam tym zbiorywm sikaniem  :headbang:

ishka82

justynaaaa2, wróbelek :beer: się nie nakręcajcie ;)

konwalia

sierpniowajulka

No, więc...  :zieeew: zrobienie testu krwi i otoczenie się na wieczór wianuszkiem przyszłych mam jest najlepszym sposobem na rozpoczęcie nowego cyklu już najbliższej po spotkaniu nocy!  :jejeje:
Mężowi się trochę przykro zrobiło, choć niby taki niegotowy do roli ojca...  :stupid: A mnie... sama nie wiem. Chyba wolę być bardziej przygotowana na taką ewentualność psychicznie. Za rok...? Tylko wtedy (znając siebie) zblokuję się w drugą stronę  :stupid:

elve

sierpniowajulka dobrze ze poszło po waszej myśli :)