Btat kuchenny granitowy_Gdzie w Warszaiwe za niską cenę str. 4

Zaczęty przez olgaaa1, 05 Sty 2009, 17:32:10

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

olgaaa1

Dziewczyny, przepraszam, że zakładam nowy wątek, ale boje się, że w poprzednim moja wiadomość nie zostanie zauważona/ Potrzebuje na GWAŁT :blush: znaleźć sklep w Warszawie w którym kupie za normalną cenę (nie tą która jest na bartyckiej)wanne, kibelek geberit(+te wszystkie gadżety) oraz umywalki. Jest to bardzo pilne, więc proszę o wszelke namiary, bo rozpacz mnie ogarnia  :thumbdown:
Dzięi

zwierzatko_mojej_mamy

ja polecam 123market - maja glowna siedzibe w warszawie, nam dowozili do magazynu w krakowie - kibel Roca byl najtanszy w polsce u nich

tutaj ogolna strona:
http://www.123market.pl/

tutaj armaturowa:
http://www.123armatura.pl/

tutaj aukcje - aktualnie ich malo, ale na stronie powyzej kupa towaru
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7449918

firma porzadna - kupowalismy u nich tez telewizor, po znalezeniu usterki wymienili na nowy bez gadania
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

olgaaa1 castorama, leroy merlin, obi

tam to wszystko bedzie w niższych cenach niz na bartyckiej

poogladaj, pomacaj :)

i poszukaj w necie sklepu internetowego :)

ja zawsze tak robie i prawie zawsze kupie sprzęt tanio, taniej niż na ceneo :)

olgaaa1

Ale rozumiem, że to jest sklep internetowy?ja bym jednak wolała taki, do którego można pojechadź i kupić i wyjść

zwierzatko_mojej_mamy

olgaaa1 nie wiem, jak jest w warszawie - czy maja ekspozycje czy nie - poczytaj na stronie, moze cos pisza ;) a jaka jest roznica miedzy tymi dwoma opcjami ? :> mysmy zamowili, zeby dowiezli do krakowa - maz wszedl do magazynu, kupil i wyszedl :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

olgaaa1

Dziewczyny z racji tego, że wy wiecie wszystko, pytanie do was gdzie kupię, dokładnie takie krzesła :). Z góry dzięki za odpowiedź :daisy:

ze_nitka

Olgaaa... skąd wziełaś fotkę tych krzeseł?

mayagaramond

Nie wiem czy doladnie takie, ale podobne widzialam czesto w niemieckich/austryjackich sklepach meblowych. One sa ze skory?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

olgaaa1

No właśnie wiem podobnych jest bardzo dużo, ale mi podbają się te, bo są tak śmiesznie wygięte. A zdjęćie krzeseł mam ze stronki luxlux

ze_nitka

Olga, pytałam bo w rogu jest logo gratki, może tam je znajdziesz ...

olgaaa1

na gratce jest umieszczona oferta sprzedaży tego mieszkania :) ale dzięki :)

zuzia

Cytat: olgaaa1 w 11 Sty 2009, 17:58:42

to napisz do nich gdzie je kupili. może odpiszą. tak będzie najłatwiej.

ze_nitka

Cytat: zuzia w 11 Sty 2009, 18:10:57
Cytat: olgaaa1 w 11 Sty 2009, 17:58:42

to napisz do nich gdzie je kupili. może odpiszą. tak będzie najłatwiej.
Zuzia, własnie do tego dążyłąm :D  :beer:

golinda

Cytat: olgaaa1 w 05 Sty 2009, 17:32:10
Dziewczyny, przepraszam, że zakładam nowy wątek, ale boje się, że w poprzednim moja wiadomość nie zostanie zauważona/ Potrzebuje na GWAŁT :blush: znaleźć sklep w Warszawie w którym kupie za normalną cenę (nie tą która jest na bartyckiej)wanne, kibelek geberit(+te wszystkie gadżety) oraz umywalki. Jest to bardzo pilne, więc proszę o wszelke namiary, bo rozpacz mnie ogarnia  :thumbdown:
Dzięi

polecam ceneo.pl

Dodany tekst: 11 Sty 2009, 20:24:38

Cytat: Kasia w 05 Sty 2009, 17:48:04

no ale w castoramie to trochę niższa półka raczej

Dodany tekst: 11 Sty 2009, 20:25:32

Cytat: olgaaa1 w 11 Sty 2009, 14:32:17
Dziewczyny z racji tego, że wy wiecie wszystko, pytanie do was gdzie kupię, dokładnie takie krzesła :). Z góry dzięki za odpowiedź :daisy:

przejedź się na targówek, w domotece widziałam podobne, tam jest trochę sklepów z meblami

Kasia

Cytat: golinda w 11 Sty 2009, 20:23:55

no ale miało być taniej niż na bartyckiej

zresztą ta sama firma, te same modele (czyli półka i jakość ta sama) w casto często są tańsze

zuzia

Golinda, operujesz stereotypami.
Nie wszystko co w marketach budowlanych to od razu niższa półka. Można tam znaleść wiele rzeczy, które są na bartyckiej czy gdzie indziej.
A kupione w domotece wcale nie znaczy lepsze.

golinda

Cytat: zuzia w 11 Sty 2009, 22:05:31

Nie wszystko co w marketach budowlanych to od razu niższa półka. Można tam znaleść wiele rzeczy, które są na bartyckiej czy gdzie indziej.

nie zauważyłam nigdy w castoramie ceramiki np. Keramaga, czy Laufena
ja nie mówię, że na bartyckiej nie ma tego, co w castoramie - mówię tylko, że wyższej półki w tych supermarketach akurat nie będzie
zuziak! masz jakiś problem z tą castoramą? ja mam, bo szlag mnie trafia, jak po raz setny muszę tam jechać ;)
a ktoś zapytał gdzie takie krzesła, to mówię, że widziałam podobne w domotece - oczywiście nie proponuję zakupu - lepiej sprawdzić nazwę i wyszukać w necie
ale dobrze, że są takie miejsca, bo można iść i pomacać
widziałam tam lampy, które mi się podobają, a które w sklepie internetowym (ta sama firma) kosztują 20-30% mniej...

Dodany tekst: 12 Sty 2009, 09:48:15

Cytat: Kasia w 11 Sty 2009, 22:00:03

no ale miało być taniej niż na bartyckiej

ale zrozumiałam, że to samo, ale taniej - to wtedy internet, bartycka jest rzeczywiście koszmarnie droga

giga

olgaaa1,nie wiem czy takie ,ale może podobne tu będą http://www.brw.com.pl/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

Cytat: golinda w 12 Sty 2009, 09:17:43
Cytat: zuzia w 11 Sty 2009, 22:05:31

nie zauważyłam nigdy w castoramie ceramiki np. Keramaga, czy Laufena
ja nie mówię, że na bartyckiej nie ma tego, co w castoramie - mówię tylko, że wyższej półki w tych supermarketach akurat nie będzie
zuziak! masz jakiś problem z tą castoramą? ja mam, bo szlag mnie trafia, jak po raz setny muszę tam jechać ;)
a ktoś zapytał gdzie takie krzesła, to mówię, że widziałam podobne w domotece - oczywiście nie proponuję zakupu - lepiej sprawdzić nazwę i wyszukać w necie
ale dobrze, że są takie miejsca, bo można iść i pomacać
widziałam tam lampy, które mi się podobają, a które w sklepie internetowym (ta sama firma) kosztują 20-30% mniej...

no na do castoramy nic nie mam. ale może dlatego, że dawno tam nie byłam.
no i dałabym im raczej średnią i niższą półkę.

golinda

aaa...., co do mebli i krzeseł (bo tam też takie widziałam), to proponuję Al. Jerozolimskie 200

olgaaa1

Dziewczyny powiem prosto moja sypialnia, spędza mi sen z powiek jest bardzo wąska  i nie można ustawić na środku łóżka i zrobić szafy na całej ścianie, bo poprostu nie ma miejsca aby przejść. Szukm więc pomysłu na szafe. Może narożnikowa? i ogólnie jakiegoś pomysłu na funkjonalna sypialnie. Zdjęcia mile widziane :) pozdrawiam

elve

olgaaa1 daj jakiś plan albo wymiary, to będzie łatwiej szukać, może coś wymyślimy...

PS plan z wymiarami, oknami i drzwiami

sierpniowajulka

Cytat: olgaaa1 w 18 Sty 2009, 17:26:45
Dziewczyny powiem prosto moja sypialnia, spędza mi sen z powiek jest bardzo wąska  i nie można ustawić na środku łóżka i zrobić szafy na całej ścianie, bo poprostu nie ma miejsca aby przejść. Szukm więc pomysłu na szafe. Może narożnikowa? i ogólnie jakiegoś pomysłu na funkjonalna sypialnie. Zdjęcia mile widziane :) pozdrawiam

bez planu będzie ciężko.

Dodany tekst: 21 Sty 2009, 13:50:50

co do tańszych miejsc od Bartyckiej, to jest jeszcze Kłobucka. Tam w "Studiu Wnętrz" (Warszawa-Ursynów Kłobucka 8 paw.27) zamówiliśmy przedwczoraj całą naszą łazienkę. Natknęliśmy się na nich na aukcjach allegro. Mieli najlepsze lub jedne z najlepszych cen.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

olgaaa1

Jak wam się podoba taka ściana w kuchni? jestem na 99% pewna, że taką chce, ale został jeszcze ten 1%, żer może nie jest to dobry pomysł  :zly:

inkageo

Mi się bardzo podoba :) Ale wsadziłabym zdjęcia własnego autorstwa ;)
Imagine there is no hate