Maluszkowe sprawy!!!

Zaczęty przez aja, 05 Sty 2009, 15:35:18

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abkasia

Cytat: dragonfly w 02 Cze 2009, 09:19:03
a my jeszcze w 2, co prawda ostania paczka i od dzisiaj 3, ale w sumie jeszcze z 2 tyg mala moglaby spokojnie je ponosic :) Jest bardzo szuplutka, ma te 6 kg (prawie ;) ) i 66 cm.... Nogi strasznie dlugie i szczuple :) Spodnie wszystkie musza byc na 6-9 m-cy bo reszta za krotka, a topy ciagle 3 nosi ;D

to Ingrid jest takich rozmierow jak Hugo
:D ale my juz 2 paczke 3 zuzywamy, przez 2 kupa totalnie przelatywala ;D

marax

po kim moja ma te uda ? ja tam sobie swoje nogi chwale

jestynka

tych z lidla to jest 16 w paczce
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aja

mam małego hakera w domu - siedział ze mną na kolanach przed kompem i tak coś nacisnął, że obrocił ekran do góry nogami - zanim znalazłam gdzie i co żeby wszystko wróciło na swoje miejsce zajeło mi to 15 min  :padam:  mały zna skróty o których nawet nie wiedziałam  :crazy:

Marax to może spróbuj tych pieluch na które wszyscy narzekają Sleep&play! może akurat dla was będą odpowiednie!
ja używam 4 i 4+! a uda to on ma masywne i raczej z tych tłuściejszych dzieci jest więc może wystarczy zminić firmę!

zuzia

Cytat: maraxela w 02 Cze 2009, 09:55:37
po kim moja ma te uda ? ja tam sobie swoje nogi chwale

po sasiedzie? lol

abkasia

jak Hugo sie urodzil, to moj maz gadal z moim ginem i on mowi: po kim on (hugo-4 kg) taki duzy, ty(czyli maz) taki drobny, ja( czyli ginekolog) taki drobny... :D

niewiemjaka

Cytat: abkasia w 02 Cze 2009, 12:09:42
jak Hugo sie urodzil, to moj maz gadal z moim ginem i on mowi: po kim on (hugo-4 kg) taki duzy, ty(czyli maz) taki drobny, ja( czyli ginekolog) taki drobny... :D
no zajebisty gin ! :) co na to twoj maz? :rotfl: :rotf: :rotfl:

vobi

Cytat: aja w 02 Cze 2009, 11:14:25
mam małego hakera w domu - siedział ze mną na kolanach przed kompem i tak coś nacisnął, że obrocił ekran do góry nogami - zanim znalazłam gdzie i co żeby wszystko wróciło na swoje miejsce zajeło mi to 15 min  :padam:  mały zna skróty o których nawet nie wiedziałam  :crazy:

:D :D :D

abkasia

Cytat: niewiemjaka w 02 Cze 2009, 12:24:40
no zajebisty gin ! :) co na to twoj maz? :rotfl: :rotf: :rotfl:
smial sie, oni sie dobrze znaja :D

aniak1211

aja
Dominika zawsze mi tak narobi ze nie wiem co mam poznie z tym zrobic :D

Najlepiej jak strone naszej klasy tak zmniejszyla ze nie noglam nic przeczytac taka mala byla:D

marax

zmienialam tak przy rozmiarze 3 wszytkie firmy kupilam i to nic nie dalo tylko stracilam piniadze

nionczka

gatka2804

maraxela
nie wiem czy mozna na sztuki kupic, ale proponuje abys sprobowala pieluchomajtek. One sa b.mieciutkie - moze nie beda uciskaly. Tyle ze drozsze od zwyklych pieluch to na probe nie oplaca Ci sie kupowac calej paki

kasiad

Cytat: jestynka w 02 Cze 2009, 09:04:04
maraxela, szerokie są z Lidla i nie mają takich gumek mocnych uciskających w porównaniu z innymi pieluchami. Paczka jest nieduża, wiec można spróbować....

potwierdzam :)
my kupiliśmy jedną paczkę pieluch 4 na wypróbowanie o nazwie toujours
są super
nic z nich nie wylatuje, gumki na udach się nie odciskają
jak dla mnie są rewelacyjne :)
jest ich w paczce 50 sztuk za cenę 24,99 zł  ;)

marax

Cytat: gatka2804 w 02 Cze 2009, 20:22:07
maraxela
nie wiem czy mozna na sztuki kupic, ale proponuje abys sprobowala pieluchomajtek. One sa b.mieciutkie - moze nie beda uciskaly. Tyle ze drozsze od zwyklych pieluch to na probe nie oplaca Ci sie kupowac calej paki
ale jakiej firmy ? co to jest wogole ?

Dodany tekst: 03 Cze 2009, 06:06:42

moja mala ma takie udo jak moje przedramie :)

Dodany tekst: 03 Cze 2009, 07:08:00

Cytat: kasiad w 03 Cze 2009, 07:43:33
są super
jest ich w paczce 50 sztuk za cenę 24,99 zł  ;)
a trzymaja jak pampers (chodzi o chlonnosc)? kupilam te z belli to porazka czesto je przesikuje bokiem

Dodany tekst: 03 Cze 2009, 08:08:55

teraz mam pampers 4+ porownalam z pampers 4 i niczym sie mi one nie roznia -dlugosc ta sama szerokosc ta sama nie wiem jaka wogole jest w nich roznica?

kasiad

Cytat: maraxela w 03 Cze 2009, 08:05:46

moja mala ma takie udo jak moje przedramie :)

Dodany tekst: Wed Jun  3 05:08:00 2009
a trzymaja jak pampers (chodzi o chlonnosc)?

mój Olek też ma konkretne udzisko :D
waży już 7,5 kg  :padam: ważenie z wczoraj  ;)
chłonne są bardzo, wytrzymuje w nich kilka godzin
a pielucha po zdjęciu nie przecieka :D
i bokiem nie da się przesikać, ponieważ one są bardzo szczelne i "opatulają" całe udo  ;)

marax

sprawdzilam szerokosc ud jej jedno udo jest jak moj biceps lol lol

zwierzatko_mojej_mamy

maraxela ja mysle, ze to tylko i wylacznie Twoja wina - zacznij chodzic na silownie, to sobie powiekszysz, a nie takimi chudymi lapkami straszysz  :rotfl: :rotfl:
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

nionczka

Cytat: kasiad w 03 Cze 2009, 07:43:33
są super
jest ich w paczce 50 sztuk za cenę 24,99 zł  ;)

To sa pieluchy, ktore maja najlepsza jakosc w stosunku do ceny. Wiedzialam o tym z pracy z jednego badania, ktpore zrobilismy na poziomie europejskim. Pobija inne na glowe. Czekalam az mala dorosnie do nich bo nie ma dla malych dzieci.
Tylko jeszcze nie odkrylam jak dziala wskaznik wilgoci :-)
Ja uwazam, ze jesli chodzi o chlonnosc nie sa gorsze od tzw. "wiodacych marek". Sa mieciutkie i mile w dotyku. Tylko, ze sa troche grubsze niz te najdrosze.

eva_luna

my pozostajemy wierni pampersom, ale niemieckim. Sa o niebo lepsze od tych naszych i taniej wychodza. 2 byly felerne, 3 juz ok a 4 sa super. I maja niezly rozrzut wagowy- od 7 do 18 kg!

marax

eva ale czymone sie roznia od tych sprzedawanych w polsce? Mam mozliwosc zakupic bo mama jest aktualnie w Niemczech :thankyou:

eva_luna

sa delikatniejsze, bardziej miekkie, nic sie z nich nie wylewa, maja chyba lepsze gumki. Tak naprawde polskie mialam tylko 1. Potem kupilam niemieckie 1 byly wlasnie takie, jak napisalam.

abkasia

eva_luna gdzie bylas, jak cie nei bylo?????

eva_luna

w domu, z Toska, na odwyku od strefy :) Juz Justynie pisalam, ze ja nie potrafie na strefie byc tylko troche. Jak juz tu wchodze, to spedzam wieksza czesc dnia... dlatego postanowilam odpuscic na jakis czas.