Wyprzedaze!

Zaczęty przez siog, 27 Gru 2008, 18:12:18

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 13 Lip 2009, 17:44:02
nie - myslalam, ze bierzemy tylko jeden wyraz z poprzedniej wypowiedzi do wlaczenia do swojej :D dowolny lol lol

lol lol, nie ale ale Gryfino to raczej mala miejscowosc, a bylam tam kilkakrotnie jak moj wujek pracowal w tamtejszym szpitalu.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

mayagaramond no dobra no :D ale sie usmialam z off topu - patrze, ze tyle odpowiedzi na wyprzedazach, mysle, ile fot bedzie i fajnych namiarow, a tutaj zonk - g, g, g, gdansk, gryfino, pudlo, wujek, szpital ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 13 Lip 2009, 18:43:44
mayagaramond no dobra no :D ale sie usmialam z off topu - patrze, ze tyle odpowiedzi na wyprzedazach, mysle, ile fot bedzie i fajnych namiarow, a tutaj zonk - g, g, g, gdansk, gryfino, pudlo, wujek, szpital ;D

nie mow, ze sie zdziwilas, w konuc nie do dzis tu jestes ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

tylko troszke ;P

www.annawilk.pl

mignon

Też tu wlazłam jak zwierzak, zeby sobie spódnice i buty poogladać i takie rozczarowanie ;)

Też jestem z niewielkiego miasta na Dolnym Śląsku i kiedyś było podobnie jak u inki. Ale w tym roku wybudowano wielką galerię handlową. Normalnie XXI wiek zawitał. A ludzie i tak narzekają, że nic nie ma albo że za drogo.

Jo, na G. nad Odrą to może Głogów?

mignon

To zmienia postać rzeczy  :hmm:

zwierzatko_mojej_mamy

moze jednak przeniose to do nowego watku ? :>

www.annawilk.pl

abkasia

[h
Cytat: inkageo w 13 Lip 2009, 14:43:10
W Brzegu nie ma sieciowych sklepów, chyba tylko jeden House, a reszta to "U Grażynki", "Konfekcja damska", ceny jak w Solarze i Simple, a towar taki jak na placach targowych w większych miastach ;)
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: u grazynki!! boskie!!
uwielbiam Cie czytac Inka!!! zawsze mnei rozbawisz!! :beer: :beer:

jo_miekka

sonja

jo_miekka

Maya tez wygrała.
Za wujka.

nionczka

Ale sie obsmialam! Co mialam napisac... (oczywiscie troche poza tematem)... a juz pamietam. Inkageo, oprocz salonu fryzjerskiego otworz jeszcze w Brzegu ksiegarnie, perfumerie, butik... Co Ty na to? Mozesz byc brzeska biznesloman!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Cytat: nionczka w 13 Lip 2009, 21:56:49
Ale sie obsmialam! Co mialam napisac... (oczywiscie troche poza tematem)... a juz pamietam. Inkageo, oprocz salonu fryzjerskiego otworz jeszcze w Brzegu ksiegarnie, perfumerie, butik... Co Ty na to? Mozesz byc brzeska biznesloman!
I dom weselny :D Też brak ;)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: jo_miekka w 13 Lip 2009, 21:44:06
Maya tez wygrała.
Za wujka.

to ja polewam w imieniu wujka :)

jo_miekka

Cytat: inkageo w 13 Lip 2009, 21:58:27
I dom weselny :D Też brak ;)

Ooo, to tutaj G. jednak wygrywa konkurencję. :D

vobi

Cytat: mayagaramond w 13 Lip 2009, 22:02:47
to ja polewam w imieniu wujka :)
srodkiem usypiajacym :rotfl:

mayagaramond

Cytat: vobi w 13 Lip 2009, 22:03:46
srodkiem usypiajacym :rotfl:

lol lol, wujek zawsze mowi, ze uspic to nie problem, obudzic tak ;)
Dlatego moja mama proponowala mu spolke - ona miala usypiac, on budzic ;D

jo_miekka

Ja tam wolałabym usypianie.
Na cholerę się budzić? Zwłaszcza w Gryfinie :)

justynaaaa2

doda tak podaje google ;)
21 065

mayagaramond

Cytat: doda w 13 Lip 2009, 22:32:52
jo a ten Gryfin ile liczy sobie ludności? ;D

Gryfino moja droga, Gryfino ;)

inkageo

A ja kiedyś byłam w Gryficach :D Też na G :D I blisko morza..
Imagine there is no hate

goga

phi - mojego "wielkiego" miasta i tak nie przebijecie - tu furorą jest poniedziałkowy targ i trzy lumpeksy ;)

po ciuchy to do Piły lub Poznania

ale w tych duzych miastach żadna ekspedientka nie odradzi mi kupna mięs bo nieświeże ;)  więc pewne plusy też są ;D
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

kasiad

Cytat: doda w 13 Lip 2009, 22:46:57

kiedyś jechałam pociągiem z facetem z jakiejś południowej części polski, który rozmawiał ze swoim synem i mówił w SopotACH pójdziemy tu i tu, do Sopotów przyjeżdżają turyści.. etc

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dodany tekst: pon 13 lip 2009 21:57:35 GMT-1

Cytat: goga w 13 Lip 2009, 22:55:05
tu furorą jest poniedziałkowy targ i trzy lumpeksy ;)

jak wyjeżdżamy na wieś to tam furorę robi sklep objazdowy :D
to jest dopiero coś :D

goga

Cytat: kasiad w 13 Lip 2009, 22:55:38

jak wyjeżdżamy na wieś to tam furorę robi sklep objazdowy :D
to jest dopiero coś :D

no to jeszcze nie wieś więc objazdowych sklepów na razie nie ma lol ale kto wie, kto wie lol lol
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

kasiad

Cytat: doda w 13 Lip 2009, 23:02:03
Kasia ale BOSKI avatarek!!

doda
Ty go widzisz?  :hmm: bo ja nie  :zly:
i zmieniam od pół godziny i mi się zmienić nie chce  :zly:
ooo już jest  :jupi: