Stylizacja Patulei

Zaczęty przez Patulea, 16 Gru 2008, 17:19:05

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aniak1211

Jezeli chodzi o grzebyk w welonie to nie widac go bo on jes schowany we wlosach:)

A bolerko sliczne-te z suknia.

Ale slub masz w cieplym miesiacu wiec po ci bolerko?

Patulea

Cytat: iliana w 19 Gru 2008, 20:14:21
Patulea skąd te kolczyki?

Bizu z Apartu.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
ten bukiet pod moj gust.

I powiem,ze wole z bolerka rezygnowac (i tak to tylko do kosciola) niz z welonu.

effik

hmm w razie czego welonem zakryjesz ramiona jak długi :D  :dance:

Patulea

Cytat: effik w 20 Gru 2008, 19:09:15
hmm w razie czego welonem zakryjesz ramiona jak długi :D  :dance:

tak to fakt ;d
Tylko poradzcie czy ma sie ciagnac za suknia (rowno z trenem) czy moze byc do ziemi ale nie ciagnacy sie...?
I czy pozniej on jakos sie "rozdziela" czy podpina by nie byl dlugi na weselu?

zuzia

Cytat: Patulea w 19 Gru 2008, 17:37:11
I jak zrezygnuje z czegos na szyje nie bedzie "golo"? :blush:

moim zdaniem - nie.
jak założysz bransoletkę i wiszące kolczyki to pięknie wyeksponujesz dekolt sukni.

niewiemjaka

Patulea piekna suknia :) bukietu bym zielenia chyba nie ozywiala. sama nie wiem:) mi sie podobaly zawsze takie mixy - zreszta podobny wybralam dla siebie (biel+roz jasny+ roz ciemny+troszke zieleni)

co do welonu mialam 3m-etrowa mgielke - ciagnie sie troszke jakby nad suknia, a pozniej na weselu moj M. podpial mi go tak w pol do tanczenia - i mimo ze nadal byl dlugi to jest to tak lekki welon ze naprawde polecam:)

co do fryzu - ja tak jak wczesniej dziewczyny napisaly radzilabym kwiat we wlosy zamiast diademu... chyba ze chcesz byc ksiezniczka to wtedy zostaw;)

Patulea

Dziekuje dziewczyny - z diademu moge na rzecz kwiata we wlosach zrezygnowac.
Tylko czy jak powtorze we wlosach roze z bukietu to bedzie ja widac?
Macie jakies propozycje rozy we wlosach?

mayagaramond

Cytat: Patulea w 23 Gru 2008, 14:26:09

A dlaczego ma jej nie byc widac?

Co do szyi - golo nie bedzie, ale jak chcesz to mozesz tez na szyje cos zalozyc, tylko cos co bedzie widac, a nie jakis smetnie widzacy lancuszek 0,05 cm ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

effik

Cytat: Patulea w 23 Gru 2008, 14:26:09
Dziekuje dziewczyny - z diademu moge na rzecz kwiata we wlosach zrezygnowac.
Macie jakies propozycje rozy we wlosach?

będzie widać, są różne rodzaje upięć włosów z kwiatami

Patulea

Tu mam ze dwa przyklady kwiatka we wlosach - ale ten kok mi sie nie podoba (ta fryz z rozami rozowymi) i nie wiem jak by wpiac od dolu dluugi welon (jak radzicie) czy nie bedzie za ciezki?

callja

Tylko nie POD kokiem, błaaaaagam!!! Fatalna czkawka mody z końca lat 80-tych...

Fryzurkę i kwiat nawet spod tiulowej mgiełki będzie widac, zapewniam :) Bo to jest zwykle główny powód, dla którego dziewczyny wpinają welon pod kok, uzyskując niechcąco "prześliczny" look a'la ściereczka kuchenna :crazy:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

tachogti

Cytat: callja w 24 Gru 2008, 23:27:40
Tylko nie POD kokiem, błaaaaagam!!! Fatalna czkawka mody z końca lat 80-tych...

Fryzurkę i kwiat nawet spod tiulowej mgiełki będzie widac, zapewniam :) Bo to jest zwykle główny powód, dla którego dziewczyny wpinają welon pod kok, uzyskując niechcąco "prześliczny" look a'la ściereczka kuchenna :crazy:

callja ma racje z  ta scierka, tez tak na poczatku chcialam, ale jak przymierzylam, to wygladalo fatalnie  ;) serio kwiat  pod welonem widac :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

rilla

wrzucam dwa moje zdjęcia

ja miałam jednowarstwowa mgielke na koku.. upieta nisko - bo jestem wysoka i wyzej upiety welon jakos gorzej wygladal - chociaz troszke żałowałam, że nie był odrobinę wyżej.

A wpiętego miałam storczyka obok welonu:)

aniak1211

A ja sie nie zgodze ze welon pod kokiem wyglada jak sciereczka ;)
Ja tak mialam i uwiezcie mi ze probowalam welon na koku pod,na srodku i wszystkie inne upiecia na mojej glowie wygladaly beznadziejnie,trzeba przymierzyc i zobaczyc w jakiej wersji wyglada sie najlepiej :mocking:

Patulea

Cytat: rilla w 25 Gru 2008, 20:45:33
wrzucam dwa moje zdjęcia

ja miałam jednowarstwowa mgielke na koku.. upieta nisko - bo jestem wysoka i wyzej upiety welon jakos gorzej wygladal - chociaz troszke żałowałam, że nie był odrobinę wyżej.

A wpiętego miałam storczyka obok welonu:)

Bardzo podoba mi sie Twe upiecie - ale czy jedna roza w takim upieciu nie "zaginie"?

rilla

moja koleżanka miałam róże, a welon upięty jak ja - tylko miała dwa kwiatki + coś zielonego i wyglądało naprawdę ładnie

Patulea

Waszym zdaniem trzeba by wpiac cos typu bukiecik?

niewiemjaka

hmmm ja sie nie znam.. ale mi sie wydaje ze jeden ladny duzy kwiat i to wszystko - bez dodatkow i zieleninki...

rilla

nie nie musi być, ja jestem za jednym, dwoma kwiatami...

ale mówiłaś o różach, jest ich tyle odmian... jak będą duże kwiaty to jeden wystarczy. Pytanie jeszcze czy chcesz nad uchem czy przy koku

evelka

Patulea bolerko do sukienki cudne, byłam zawsze anty-bolerkowa ale to do mnie przemawia.Co do kwiatów tak jak dziewczyny radzą jeden ,dwa

Patulea

Ale czy jeden kwiat czy dwa (jasny blady roz jak w bukiecie) nie zniknie we wlosach? chce przy koku.

rilla

Patulea zależy od fryzury... ale na pewno nie zniknie... masz jasne włosy, ale róże wcale nie muszę być mega blado różowe

Dodany tekst: 08 Sty 2009, 14:05:05

ładny jets ten bukiet

ale według mnei powinien być drobniejszy, ale właśnei te ciemneijsze róże we włosy i będzie ślicznie

rubin04

Patuela, nie zniknie. Ja miałam piwonię a jak padła to wsadziłam sobie róże i tez była widoczna.

elve

Ja nadl nie mogę odżałować tego okrycia... takie piękne....
może jakaś inna PM się na takie skusi...

zwierzatko_mojej_mamy

Patulea przepraszam, ze napisze tak jakbym sie nabijala, ale mowie powaznie - nie widzialas nigdy DUZEJ rozy ? :) nie w paku, tylko rozkwitnietej, ogrodowej badz kwiaciarnianej?

wklejam Ci zdjecie mojego wazonu z wesela, w ktorym stala pojedyncza roza (i to jeszcze nierozwinieta) wlasnie dlatego, ze balam sie, ze wiecej to bedzie za duzo ;)

jak masz watpliwosci to szybko skok do kwiaciarni, kup 2 najwieksze i wpinaj - sama zobaczysz, czy to dla Ciebie wystarczajaco, czy nie - jesli nie -   to poszukamy czegos innego - ale poki nie zobaczysz na sobie, to my mozemy przekonywac, a Ty nie wierzyc ;) kazdy ma inna granice "za duzo, za malo" ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl