Stylizacja iliany

Zaczęty przez iliana, 17 Lis 2008, 16:33:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Anupka

Ha! NO to gratuluje oświadczyn! Jak to zrobił? Zdradź nam, zdradź!
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

iliana normalnie jak dziennik bridget jones  ;) tak lekko piszesz, fajnie się czyta :)
aaaa no i oczywiście czekam na info jak się oświadczył  :pray:

iliana

Na łatwiznę poszedł, oczywiście. Zabrał mnie do knajpy, niby że na urodziny. Jemy, jemy, w tle jakieś radio leci. Zjedliśmy i nagle: no to przejdźmy do prezentów. Wyciąga pudełeczko z kruka. Myślę sobie: o kurwa. Otwieram. W środku karteczka: hajtniemy się? (to takie nasze sformułowanie na to, co zamierzamy zrobić) I nic więcej. Ale zaraz wyciąga drugie pudełeczko już z zawartością (w tle w radiu właśnie leci reklama środka na grzybicę stóp :crazy:). No i już. A pierścionek ma dwa oczka - jedno na urodziny a drugie na zaręczyny :crazy:.
Ale ogólnie mnie zaskoczył skubany. Nie sądziłam, że to jednak zrobi ;).

Anupka

Hahaha, reklama środka na grzybicę stóp!!!! Romantycznie ;)

Będziesz miała wesołe wspomnienia !

Jeszcz raz gratuluję! :daisy:
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

Cytat: iliana w 20 Maj 2009, 18:32:12
Na łatwiznę poszedł, oczywiście. Zabrał mnie do knajpy, niby że na urodziny. Jemy, jemy, w tle jakieś radio leci. Zjedliśmy i nagle: no to przejdźmy do prezentów. Wyciąga pudełeczko z kruka. Myślę sobie: o kurwa. Otwieram. W środku karteczka: hajtniemy się? (to takie nasze sformułowanie na to, co zamierzamy zrobić) I nic więcej. Ale zaraz wyciąga drugie pudełeczko już z zawartością (w tle w radiu właśnie leci reklama środka na grzybicę stóp :crazy:). No i już. A pierścionek ma dwa oczka - jedno na urodziny a drugie na zaręczyny :crazy:.
Ale ogólnie mnie zaskoczył skubany. Nie sądziłam, że to jednak zrobi ;).
boskie  :rotfl:
czyli w sumie plan zrealizowany - zaskoczył cię a to najważniejsze :)
teraz musisz zrobić wszystko, żeby zdobyć te konwalie albo chociaż piwonie wtedy plan w 100% będzie wykonany ;)

Chermelle

iliana gratuluje wyczekanych zareczyn  :champaign:

to chyba rekord na strefie jeśli chodzi o czas miedzy zareczynami a slubem  :mocking:

Kasia

taka relacja przedślubna to mi sie podoba :)

aja

iliana - przepieknie wyglądasz!
to ma smak!

sory ja jednak mam nadzieję ze tych konwalii nie dostaniesz bo przy tej kreacji to one marnie wyglądają (cos mi nie pasują!)

kurcze kiecka boska!

effik

Zapraszam zatem do założonego przeze mnie wątku przedślubnego :D ostatnie pytanie, na które nikt nie odpowiedział, brzmiało: który facet oświadczył się najwcześniej :D no to możemy stworzyć również listę rekordzistów w drugą stronę - prowadzicie :D

Fajnie! Reklama środka na grzybicę stóp i dwa oczka. Brzmi romantycznie  :aaaa: :aaaa:

no i GRATULACJE!!!!  :daisy: :highfive:

tachogti

iliana  :jejeje: :jejeje: :jejeje: gratuluje zareczyn :D  :rotfl:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

cumberland

Cytat: Kasia w 20 Maj 2009, 18:52:09
taka relacja przedślubna to mi sie podoba :)

nooo !!! aż ręce zacieram na poślubną ;)

iliana gratulacje

zuzia

iliana
nie wiem jak z piwoniami, ale w wawie konwalii pelno wszedzie! na pewno sie uda je znalesc :)

sunflowerka

Gratulacje z okazji zaręczyn!

effik

iliana, zbliża się, zbliiiiżaaaaa :D  :jejeje: :jejeje: :jejeje:

magoo

iliana to gratulacje hihihi

iliana

Cytat: aja w 20 Maj 2009, 19:12:24
sory ja jednak mam nadzieję ze tych konwalii nie dostaniesz bo przy tej kreacji to one marnie wyglądają (cos mi nie pasują!)

Taaa, wiem, że lepsze byłyby inne. Ech już mi jakoś w sumie przestało zależeć. Będą to będą, a jak nie to będą eustomy i już.

Czwartek. Ślub pojutrze  :ohboy:
Odebrałam suknie jupi. Nareszcie. Wielkie ufff. Jest piękna. Ostatnie poprawki na liście gości, bo oczywiście ci co jeszcze wesela nie organizowali nie mają pojęcia, że jednak 2 osoby plus czy minus robią jakąś różnicę :zly:. Byłam u spowiedzi. Przerażona, bo cholera wie, co usłyszę. Mówię, że to spowiedź przedślubna. Głos zza kratki (zirytowany): znowu się zaczyna. Wyduszam z siebie grzechy. Po każdym głos zza kratki (coraz bardziej zirytowany i znudzony): i ciekawe co jeszcze. Nosz kuuuuuuu. Aż się chciałam głosu zza kratki zapytać, czy mu się czasem nie nudzi (ale pomyślałam, że jeszcze mi rozgrzeszenia nie da i co ja wtedy pocznę). Nawet pouczenia żadnego nie wystosował, tylko pokuta i idź se kobieto :thumbdown:.
Kupiłam puder, błyszczyk i pończochy. Nie zgadaliśmy się z djem jeszcze i pan od kwiatów miał zadzwonić, a olał. Trudno. Najwyżej kościół będzie bez kwiatów. I tak tam na nie miejsca zbytnio nie ma ;).
Jutro rano mam wolne (uff, a myślałam, że będę musiała wozić wszystko do hotelu), więc się relaksuję, po południu manicure, a wieczorem może sobie skoczę na sushi :dance:. Chyba, że coś strasznego się stanie.

bagietka12

iliana gratuluję zaręczyn :)  :daisy: :daisy: :daisy:

tachogti

Cytat: iliana w 21 Maj 2009, 22:18:53

Odebrałam suknie jupi. Nareszcie. Wielkie ufff. Jest piękna.
ciesze sie ze piekna i pasuje :D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

callja

Cytat: iliana w 21 Maj 2009, 22:18:53
Najwyżej kościół będzie bez kwiatów. I tak tam na nie miejsca zbytnio nie ma ;).

Możesz napisac, o jaki kościół chodzi ??? Ksiądz, który wykładał na akademii... zaczynam mieć podejrzenia :knuje:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

iliana

św. Marcin na Ostrowie

callja

Cytat: iliana w 21 Maj 2009, 23:01:37
św. Marcin na Ostrowie

Wiedziałam !!! Przybij piątkę :)

iliana

Cytat: callja w 21 Maj 2009, 23:28:01
Wiedziałam !!! Przybij piątkę :)

:beer: Heh, najgorsze jest to, że coraz więcej odbieramy telefonów od spanikowanych gości z pytaniem: a ktory to koscioooool? Masakra. Ciekawe, czy mi się wszyscy tam zmieszczą w ogóle :hmm: :dance:.

callja

Cytat: iliana w 21 Maj 2009, 23:45:08
:beer: Heh, najgorsze jest to, że coraz więcej odbieramy telefonów od spanikowanych gości z pytaniem: a ktory to koscioooool? Masakra. Ciekawe, czy mi się wszyscy tam zmieszczą w ogóle :hmm: :dance:.

A ja zawsze twierdzę, że ten kościół jest stanowczo za mało rozreklamowany, w odniesieniu do swej urody i klimatu... Ale może i lepiej, przynajmniej nie jest do cna zadeptany przez turystów ;) Polewam - też tam ślubowałam, więc miejsce osobiście bliskie sercu memu, a poza tym ogólnie "artystom" wrocławskim; przeciez to nasze duszpasterstwo :)

effik

iliana, cieszę się, że wszystko dobrze! nie przejmuj się pierdołami, relaks, sushi i te sprawy. i tak podziwiam, że masz wolne dopiero teraz  :ohboy: :ohboy:
3mam mocno kciuki, na pewno będzie pięknie!  :daisy:  :hugsurprise:

magdalinska

o cholera, suknia boska!!! do figury wymarzona!! po raz kolejny powtarzam - za wczesnie wziełam slub, za moich czasów nie bylo tak pieknych.... :(