marzę o żakieciku ze stójką czy o etoli...czy szalu ...

Zaczęty przez squeriaczka, 30 Paź 2008, 11:10:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Cytat: inkageo w 31 Paź 2008, 09:51:34
Ja myślę, że ta czapa to była tylko do sesji ;) Chociaż kto wie.. ;)

Piekne!!!!!! Ja mam taka czapke, ale szara :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Kasia

w zeszłym roku albo ze dwa lata temu na sylwestrze na wolnym powietrzu prowadzace miały takie czapy - jak oine pieknie wygladały :)

katgoli

wow jaka sliczna stylizacja.....

moja mama miala kiedys taka czape  :D bardzo mi sie podoba

lapin80

squeriaczka- suknia, któą wybrałaś jest piękna- elegancka i z klasą.  :perfect:
ja widziałabym tu etolę. Ale ja innych nakryć ślubnych nie akceptuję :)

powiem Ci tylko, że w emocjach nie czuje się zimna. Ja co prawda w dniu ślubu miałam ciepełko, ale dla przykładu sesję ślubną tydzień temu, było wściekle zimno, ale dałam radę :)

będzie pięknie :)

co do welonu- moim zdaniem welon wygląda pięknie tylko bez jakiegokolwiek nakrycia wierzchniego. ALe to taka moja fanaberia :)

elve

lapin80 ale październik to jednak nie styczeń

etola może wyglądać nieco nie miejscu w środku zimy
raczej płaszczyk

inkageo czy ta dziewczyna ma zdjęcia bez płaszcza?

inkageo

Cytat: elvelve w 31 Paź 2008, 20:16:54
lapin80 ale październik to jednak nie styczeń

etola może wyglądać nieco nie miejscu w środku zimy
raczej płaszczyk

inkageo czy ta dziewczyna ma zdjęcia bez płaszcza?
Zapisałam jakie się dało, bez opatulenia też :)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Imagine there is no hate

elve

inkageo o jaaaa to dokładnie ta sama sukienka jaką miała moja przyjaciółka (zdjęcia pokazywałam na plotach)

inkageo

Imagine there is no hate

callja

http://blog.piotrkaleta.com/?m=200804

A co powiesz na taka stylizację??? Mnie się bardzo spodobało - prosto, gustownie, oryginalnie. Nawet, o dziwo! nie raziło, że futerko zostało nałożone na bolerko - kołnierz wydawał się elementem sukni. Ze szczegółów zachwycilo mnie dopasowanie prościutkich kolczyków do koloru oczu Panny Młodej :love:

(za to baaaardzo nie spodobał mi się szczegół dostrzeżony później - to, że krawat Młodego był NA SZNURKU!!! o tempora, o mores :o)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

malybob

To ja dam jeszcze taie propozycje okryc wierzchnich

malybob

tylko w innym kolorze

malybob

malybob

bu_hoooka

Just married...

Kasia

squeriaczka

rany, dziewczyny jesteście wspaniałe!!!!

ten ostatni baaaaaaaaaaaaaaaardzo mi sie podoba - jeszcze jakby byl gladki byłby absolutnie wymarzonym, nie wiecie gdzie można go kupić????

callja - w styliazacji, którą zamieściłaś podoba mi się ten toczek, fajnie też zobaczyć futerko (to chyba królik?)  chociaż wydaje mi się ze na tą dziewczyne jest ciut za duże, ja myślę raczej o czymś chyba bardziej dopasowanym - dół sukni będzie duuuuuży a jeśli dodam zbyt obszerną góre (i tak nie mam wąskich ramion) to będę wielka biała i na gorze i na dole...

jesteście naprawde cudowne !!!!!!!! bardzo dziękuję

squeriaczka

Cytat: malybob w 03 Lis 2008, 01:38:03

tylko w innym kolorze

o czyms takim tez myslalam - to taka bajkowa wersja dla mnie troche z czerwonego kapturka (byla kiedys taka reklama perfum chanel, chance czy 5') tylko raczej nie licze zeby taki długaśny gdzieś znależć i zeby akurat pasowal

narazie mam stres z sama suknią. więc robi mi się słabo,
okazało się ze w salonnie, z którego mialam ja wypozyczyć, suknia zamiast - zgodnie z umową zostac odwieszona 2 miesiace temu do magazynu i czekac na swój (mój) dzień to nadal wisi do miar...jak ją zobaczylam to az mi sie serce ścisneło - no suknia caly czas pracuje i to widać,
wiem ze pewnie da sie ją odczyścić, podreperować, wyprasowac i bedzie prawie jak nowa...
ale jakoś nie tak to sobie wyobrazalam i nie taka byla umowa :(

malybob

wszystkie które wkleiłam są znalezione na francuskim ebay'u

Ania14209

squeriaczka,
Masz rację gdyby ten biały był gładki, albo miał całkiem białe te hafty to byłby idealny. Jedyny mankament, że nie można nigdzie tego zobaczyć.  :no:

tachogti

Cytat: squeriaczka w 03 Lis 2008, 10:46:47
Cytat: malybob w 03 Lis 2008, 01:38:03

tylko w innym kolorze

o czyms takim tez myslalam - to taka bajkowa wersja dla mnie troche z czerwonego kapturka (byla kiedys taka reklama perfum chanel, chance czy 5') tylko raczej nie licze zeby taki długaśny gdzieś znależć i zeby akurat pasowal

narazie mam stres z sama suknią. więc robi mi się słabo,
okazało się ze w salonnie, z którego mialam ja wypozyczyć, suknia zamiast - zgodnie z umową zostac odwieszona 2 miesiace temu do magazynu i czekac na swój (mój) dzień to nadal wisi do miar...jak ją zobaczylam to az mi sie serce ścisneło - no suknia caly czas pracuje i to widać,
wiem ze pewnie da sie ją odczyścić, podreperować, wyprasowac i bedzie prawie jak nowa...
ale jakoś nie tak to sobie wyobrazalam i nie taka byla umowa :(

Skoro nie taka umowa, to idz i im to powiedz!!!!!!!!

A co do tej "okrywki" wyglada jakby duza dziewczynka bawila sie w krolewne zaslona mamusi ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

tachogti

Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

tasak

malybob ten ostatni żakiecik po prostu prześliczny!! marzy mi się coś takiego.. biorę ślub w październiku, pogoda może mi zrobic psikusa :) Będę szukała czegoś w ten deseń

callja

Cytat: squeriaczka w 03 Lis 2008, 10:40:33
rany, dziewczyny jesteście wspaniałe!!!!

ten ostatni baaaaaaaaaaaaaaaardzo mi sie podoba - jeszcze jakby byl gladki byłby absolutnie wymarzonym, nie wiecie gdzie można go kupić????

callja - w styliazacji, którą zamieściłaś podoba mi się ten toczek, fajnie też zobaczyć futerko (to chyba królik?)  chociaż wydaje mi się ze na tą dziewczyne jest ciut za duże, ja myślę raczej o czymś chyba bardziej dopasowanym - dół sukni będzie duuuuuży a jeśli dodam zbyt obszerną góre (i tak nie mam wąskich ramion) to będę wielka biała i na gorze i na dole...

jesteście naprawde cudowne !!!!!!!! bardzo dziękuję

Zawsze istnieje coś takiego, jak dobra krawcowa-kuśnierka (i dopasowanie :) ) albo - podkreślenie talii, np. bardzo modnymi ostatnio atłasowymi szarfami - to tylko propozycja pierwsza z brzegu.

A sprawa z suknią kwalifikuje się do sądu konsumenckiego!!! skoro miała wisieć grzecznie w kąciku i czekac na Ciebie, to tak ma być!!! Nie po to podpisywałaś umowe, by mieć suknię mierzoną wczesniej przez tabun dziewczyn...
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /