pokoje naszych dzieciaczków :)

Zaczęty przez jusia, 26 Paź 2008, 17:37:35

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

Mary, ja tez mialam te komode anebody ponad rok i uwazam, ze byla bez skazy. Teraz stoi w garazu, bo sypialnia calkiem sie w pokoj dzieciecy zamienila. Jak na swoja cene, aneboda jest calkiem ok.

mary

no właśnie, ta cena mocno niewiarygodna była ;) Mobka, a do pokoju dziecięcego aneboda się Twoim zdaniem nie nadaje, skoro do garażu poszła?

mobka

Nadaje sie, ale potrzebowalam czegos wiecej. W sensie juz nie tylko komody i szafy, ale tez jakis innych szafek, polek, biurek itp., wiec wymienilam. A do dzieciecego sie nadaje, bo jak dziecko zniszczy to szkoda nie bedzie ;) No chyba,z e chcesz meble na lata do dzieciecego pokoju.

iksa_nl

Cytat: mary_popins w 03 Paź 2011, 19:09:49Czy dywan przetrwał bez "skazy" po akcji z wymiotami?
Ciągle nie wiem czy kupować dywan do dziecięcego pokoju.
Przetrwal :) Mlody wcelowal akurat w pomaranczowa koncowke kredki wiec nawet za bardzo widac nie bylo uff ale wilgotna gabka z plynem do naczyn zmyla zaraz, sladu nie ma w ogole.
My kupilismy bo wszedzie mamy panele lub plytki a Mlody wlasnie od 3 dni zaczal raczkowac i mu slisko. Ma mate piankowa w salonie rozlozona ale to jakie dwa m2 wiec sie nie rozpedzi ;) a dywan ma u siebie, cieplo, bardziej miekko w razie upadku i moze trenowac. Na razie wszyscy zadowoleni, i Mlody i rodzice.

ps. tego dywanu tez nie przewidujemy na wieki i liczymy sie z potencjalnymi stratami ;)

mary

Mobka, meble dziecięce i "na lata" to się dla mnie wyklucza ;) Podobają mi się bardzo meble stuva, ale te dziury je dyskwalifikują, bo u nas się jednak sporo kurzu zbiera.

Iksa_nl, no ja nie mam dywanów z powodu alergii i siedliska roztoczy, ale waham się czy u dziecka nie lepiej by było w dywanem na parkiecie. Taki dywan to też oczywiście nie na wieki byłby.

justynaaaa2

feeling.good ślicznie :) ale wtedy też było fajnie :) no i nie jest to już ten sam pokój w którym urzędowałyśmy ;D ale grający puchatek nadal na swoim miejscu :D

feeling.good

Cytat: abkasia w 03 Paź 2011, 09:41:52
feeling widze spore zmiany.. ;)
ladnie :)
a co zrobiliscie z kanapa?

niestety musieliśmy z niej zrezygnować bo juz nic by się nie zmieściło. Na razie stoi w garażu :)

Cytat: mary_popins w 03 Paź 2011, 18:09:49
Feeling, bardzo fajny pokój dziecka :) I śliczniutkie pieski na ścianie. Będziecie mieć dwa łóżeczka, czy Staś dostanie większe łóżko?
Czy te komody z Ikei są w miarę trwałe? (w sklepie mi na takie nie wyglądały, a u Ciebie już jednak stoją ponad rok).

Małe na razie będzie z nami w sypialni w kołysce. Jak z niej wyrośnie to Staś dostanie większe łóżeczko. A na anebodę złego słowa nie mogę powiedzieć. Naprawdę daje rade, mimo trzaskania drzwiczkami, prób wieszania się na szufladach etc.
A pieski są dziełem naszej OliFasoli :)

Cytat: justynaaaa2 w 03 Paź 2011, 23:27:32
feeling.good ślicznie :) ale wtedy też było fajnie :) no i nie jest to już ten sam pokój w którym urzędowałyśmy ;D ale grający puchatek nadal na swoim miejscu :D

ostatnie miałyście szansę spać na kanapie ;) Puchatek musi być :)

zosia2007

feeling sliczny pokoik ;D
bardzo ale to bardzo mi sie podoba :)

foszek

zuzia

mobka

fasolka1980

zosia2007

Kata

Pozdrawiam

Kata

foszek

Znalazlam dzisiaj pasujaca lamke do niej :) niestety jest zlozona a w necie nie umiem znalesc jej.

A jak wam sie podoba takie lozeczko?
http://allegro.pl/show_item.php?item=1869461203

aja

mi się nawet podoba

a wiecie co... przyszło łózko i nie potrafimy go skręcić :D

marax

foszek mi sie nie podoba. Lepiej ozdobic pokój dodatkami niz meblami moim zdaniem.

zuzia

Cytat: maraxela w 20 Paź 2011, 22:32:04
foszek mi sie nie podoba. Lepiej ozdobic pokój dodatkami niz meblami moim zdaniem.
też mi się tak wydaje :)

aniak1211

A mi sie lozeczko podoba:)

Lampa piekna:)

talula

Mnie się łóżeczko podoba ;)

..........................................................

Powiedzcie mi, która lampa ładniejsza?

nr1

http://allegro.pl/zoo-lampa-sufitowa-massive-kico-40593-55-10-odreki-i1872844694.html

nr2

http://lunaoptica.pl/64,zoo-lampa-sufitowa-massive-kico-40594-55-10.html

magdalinska

ishka82

talula, mnie się obie podobają, ale chyba pierwsza wygrywa ;D

zuzia

Kata

Pozdrawiam

Kata