pokoje naszych dzieciaczków :)

Zaczęty przez jusia, 26 Paź 2008, 17:37:35

weronika14

Dziękuje za Wasze uwagi Niestety już za późno bo mąż bez konsultacji ze mną zamowil to łóżeczko dla naszego dziecka W rzeczywistości po złożeniu wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciu Mały jest zachwycony. Najpierw pomagał tacie w składaniu lóżka a teraz nie chce z niego wyjść Wieczorem bez problemu kładzie się spać i wszystkim opowiada że śpi  na spychaczu Boba Budowniczego. Mały jest zachwycony i to jest najważniejsze Wykonanie tego lóżka też jest bardzo dobre a podczas poszukiwań widziałam kilkanaście łóżek dziecięcych

wrobelek0403

za zamowienie czegos takiego bez konsultacji ze mną byłoby spanie na wycieraczce do czasu usuniecia intruza z domu lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

weronika14

Dziękuje za podpowiedź Może dziś skorzystam z tej opcji z wycieraczką  :D

ddu

Weronika, najwyżej sprzedasz na allegro, jak młody wyrośnie z bajki. Albo będzie dla drugiego syna;)
Mój mąż też ciągle kupuje cos bez konsultacji ze mną

rubin04

Cytat: weronika14 w 04 Wrz 2015, 15:31:15iękuje za Wasze uwagi Niestety już za późno bo mąż bez konsultacji ze mną zamowil to łóżeczko dla naszego dziecka W rzeczywistości po złożeniu wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciu Mały jest zachwycony
a pokaż zdjęcie "na żywo" a nie katalogowe! Bo jestem ciekawa.

aniak1211

Cytat: weronika14 w 04 Wrz 2015, 15:31:15Mały jest zachwycony i to jest najważniejsze
I to jest najwazniejsze,choc cena spora ;)

golinda

marax, dzięki! właśnie w tym tyg będziemy projektować i zamawiać biurko dla N.

mobka

My wrzucilismy chłopaków do jednego pokoju. Musze jeszcze narzuty na łóżka kupić, trzeba pogipsowac dziury i pomalować, ale teraz pokój wygląda tak:

fasolka1980

niewiemjaka

Mobka fajnie :) pewnie mają niezłą zabawę w tych chatkach pod łóżkami  :)))

magdalinska

mika

Mogła ekstra :) jakie wymiary ma ten pokój?

mobka

Długi jest na 4m, szeroki na 3 z małym kawałkiem.

zosia2007

mobka super :)
te łóżka są z ikei?

zuzia

mobka

Nie, łóżka to interbeds, ale w sumie  średnio polecam. Choć z drugiej strony jaka cena taka jakość ;)

niewiemjaka

Mobka na jaka dlugosc są te lozka? To juz 2m czy jakieś przechodnie?

i to są te lozka, które mozna połączyć i zrobić piętrowe?

mobka

W sumie nie wiem, czy da się je połączyć, ale komplet krótkich nóg w komplecie był. Te są 85x185,  bo mi dwie dwusetki nie wejdą :( ale wersja 200cm tez jest. I 160.

aniak1211

wrobelek0403

Cytat: mobka w 13 Wrz 2015, 12:08:49Te są 85x185,

tez takie miałysmy, do matury na nim spałam :)

bardzi fajny pokoik :) i marzenie kazdego dzieciaka - "namiot pod lózkiem" :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

elve

Jakie lampy na biurko polecacie? Jakie żarówki?

Angie

My kupiliśmy tę

http://in360.pl/philips-myhomeoffice-lampa-biurkowa-biala.html

Chciałam, żeby włącznik był na lampie a nie na kablu.
Żarówkę ma zwykłą.