pokoje naszych dzieciaczków :)

Zaczęty przez jusia, 26 Paź 2008, 17:37:35

konwalia

jezusicku... lol

a ja mam problem, w pokoju Dagi połozyłam dywan, ładny ;) a ona co dzień go zwija i wynosi mi do korytarza
a mi się wydaje, że wygodniej bawić byłoby się na dywanie

aja

ooo jaaaaa .... niezłe ale bym się wstydziła komuś pokazać hehehehh

Dodany tekst: 28 Maj 2013, 14:08:30

no nie wyobrazam sobie takiego łoża w domu ale dla takich małych dziewczynek to niezły czad

niewiemjaka

Cytat: foszek w 28 Maj 2013, 15:03:38mamo to jest cool, przeciez to lozko ksiezniczki a ty mowisz do H. ksiezniczko
lol lol  okropienstwo

Cytat: konwalia w 28 Maj 2013, 15:07:04a ona co dzień go zwija i wynosi mi do korytarza
haha ale dlaczego ? lol

konwalia

a bo ja wiem? lol jak pytam to słyszę yyyyy

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

vobi

Cytat: foszek w 28 Maj 2013, 15:03:38Niestety, F. znalaz lozko dla H. (mamo to jest cool, przeciez to lozko ksiezniczki a ty mowisz do H. ksiezniczko

o rany, zeby tylko moja Hania tego nie zobaczyla :padam:

aniak1211

Cytat: vobi w 28 Maj 2013, 16:25:07
I moja Dominika :D

jestynka

konwalia

Aaaaa dziś wywaliła dywanik łazienkowy :D

wrobelek0403

konwalia, Daga po prostu nie lubi dywanów :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marcheewka

Ola ma w pokoju gruby dywan. Od tygodnia codziennie rano zastaję ją śpiąca na tym dywanie :hmm:

ishka82

Cytat: vobi w 28 Maj 2013, 16:25:07
Dominice też nie pokażę ;D

wrobelek0403

jak znam zycie, połowa z nas mając lat 5 umarłabym z zachwytu mając takie łózko :D :D

alez sie człowiekowi gust zmienia ;)

vobi

z tego co pamietam, to ja niekoniecznie, ale za to dlugo cierpialam kiedy rodzice nie chcieli mi kupic bialych mebli z .... kaczuszkami :padam:

wrobelek0403

vobi dlatego pisze ze połowa :D

druga połowa pewnie miała inne szalone pomysły :D

ja to przede wszystkim chciałam miec swoj pokoj, kwestia urządzenia była drugorzędna ;)

konwalia

jusia

jak ja bym chciała mieć teraz swój dziecięcy pokój, był/jest ogromny
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

niewiemjaka

ja to chciałam pietrowe lozko :D
no i oczywiscie biurko, boze jak ja kochałam moje biurko pierwsze i jedyne :) cudowne podnoszone jak dla architektow do rysowania, a ja lubialam rysowac malowac wiadomo :D

golinda

foszek

Ja przytasczylam do swojego pokoju wielki kuchenny, drewniany stol, ktory zajal mi chyba pol pokoju... chetnie bym teraz taki miala u siebie w biurze.

olgaaa1

Dziewczyny, widziałyście gdzieś najlepiej w sklepie stacjonarnym poduszki kolorowe w kształcie kwiatków?
Przy okazji zapytam :) Albo się utwierdzę, albo zmienię koncepcje.
Remontujemy Gabryśce pokój, ze względu na to, że pokój jest mały, nie chce dać tam ciemnych barw, ale też nie chce różu, fioletu itd.
Gabi bardzo lubi przyrodę, więc postanowiłam, że pokój będzie niebieski z chmurkami na górze (taki jak na zdjęciu) + dywan zielony.
na łóżko chciałam rzucić właśnie te kolorowe poduszki.

fajny pomysł, czy za bardzo kombinuję?

iksa_nl

poduszki dalabym wtedy jednokolorowe a nie wielokolorowe, byloby za duzo.

katgoli

Cytat: foszek w 28 Maj 2013, 15:03:38Szukamy lozka dla F.
foszek niedaleko Würzburga znajduje sie Outlet mebli Paidi....znajomi telefonicznie zamowili tam meble do pokoju coreczki...piekne i duzo tansze niz w sklepach