zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fasolka1980

my mielismy zyrafkę :) fajna rzecz, ale czy najlepsza? nie wiem

fajnie pachnie

ishka82

dzięki za linki :) właśnie wczoraj podpatrzyłam co nieco na Allegro ;) feeling, czekam na relację :)

iksa_nl

Cytat: annka-cygannka w 05 Sie 2011, 15:50:48Dziewczyny, czy któreś z Waszych dzieci miało/ma żyrafę Sophie? Zastanawiam się nad kupnem, ale taka cena za kawałek gumy... sama nie wiem.

Rzeczywiscie droga ta zyrafa... nie kupuje. Nasz Mlody ma zwykle 2 gryzaczki (wodne?) takie za 5pln i kupilam mu tez krokodyla z Fisher price'a (jakies 15 pln). Wszystkie lubi, krokodyla nawet bardzo bo jest z mala grzechotka.
o taki:
http://allegro.pl/gryzak-krokodyl-krokodylek-fisher-price-nowosc-i1750378746.html

aniak1211

Cytat: OlaFasola w 05 Sie 2011, 11:02:39
A ja z innej beczki. HIT ciastolina :D
I dziecko szczęśliwe i mama ma radochę :D
Polecam od razu zakupić jakieś stempelki, wykrawaczki i foremki :)

A ja mam przepis na ciastoline:D
jak bylam w PL i padalo to zrobilam,
dzieciaki przez 3 dni sie bawily:D
Kupilam jakies zwykle,plastikowe foremki do ciastek i wystarczylo:)

Niestety do przepisu, ktory jest banalnie prosty,
potrzeba skladni ktorego nie ma w PL,
robilam bez i ciastolina byla po prostu mniej puszysta:D

martullek

Cytat: fasolka1980 w 05 Sie 2011, 15:30:57
my mielismy zyrafkę :) fajna rzecz, ale czy najlepsza? nie wiem

fajnie pachnie

my też mieliśmy i mam podobne odczucia

marcheewka

u nas do gryzienia najepiej sprawdza sie gumowa kaczka albo żabka do kąpieli ;)
Ola lubi też gryzaki z aventu, tych żelowych nawet nie rusza, ale on woli twardsze zabawki.

Lwica

Dziewczyny polecam w biedronce za 9,90 zestawy super dziurkaczy dla dzieciaków. Są małe poręczne a zabawy co nie miara przy tym. Są rózne zestawy z innymi obrazkami i wielkościami dziurkaczy.

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

rudasekawf

Cytat: Dorotka1981 w 09 Sie 2011, 16:49:32Dziewczyny polecam w biedronce za 9,90 zestawy super dziurkaczy dla dzieciaków. Są małe poręczne a zabawy co nie miara przy tym. Są rózne zestawy z innymi obrazkami i wielkościami dziurkaczy.

Dziecie nie mam ale, nawet mnie sie przyda do pracy :):) Polewam

Lwica

Cytat: rudasekawf w 09 Sie 2011, 15:53:18
Dziecie nie mam ale, nawet mnie sie przyda do pracy :):) Polewam

:highfive: ja kupiłam młodej do zabawy (teraz od powrotu ze sklepu nie wyszła jeszcze z pokoju) ale też zestaw dla siebie do pracy.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

nionczka

Cytat: Dorotka1981 w 09 Sie 2011, 15:49:32
Dziewczyny polecam w biedronce za 9,90 zestawy super dziurkaczy dla dzieciaków. Są małe poręczne a zabawy co nie miara przy tym. Są rózne zestawy z innymi obrazkami i wielkościami dziurkaczy.

dzieki, nie wiem gdzie najbliższa biedronka, ale kocham wszelkie wycinnaki, stemple, kredki, farbki, etc i moje dziecie tez. Wiec poszukam sklepu.

Lwica

Cytat: nionczka w 09 Sie 2011, 15:56:13
dzieki, nie wiem gdzie najbliższa biedronka, ale kocham wszelkie wycinnaki, stemple, kredki, farbki, etc i moje dziecie tez. Wiec poszukam sklepu.

oj kurde szkoda, że nie wiedziałam w zeszłym tygodniu były właśnie stemple dla dzieci. Ale w niektórych Biedronkach jak się nie sprzedały powinny być. Młoda właśnie dostała od wujka zestaw stempli, wiaderko kredy kolorowej do malowania po asfalcie.

nionczka

Cytat: Dorotka1981 w 09 Sie 2011, 15:58:07
oj kurde szkoda, że nie wiedziałam w zeszłym tygodniu były właśnie stemple dla dzieci. Ale w niektórych Biedronkach jak się nie sprzedały powinny być. Młoda właśnie dostała od wujka zestaw stempli, wiaderko kredy kolorowej do malowania po asfalcie.

My mamy stempelki, w uzyciu w tym wlasnie momencie :-) Dzieki Dorotka!

bozena.dp

dziewczyny, chrześnica męża kończy za miesiąc 2 latka i nie wiemy co jej z tej okazji kupić - macie jakieś pomysły?

nionczka

Cytat: bozena.dp w 09 Sie 2011, 18:31:58
dziewczyny, chrześnica męża kończy za miesiąc 2 latka i nie wiemy co jej z tej okazji kupić - macie jakieś pomysły?

Moje dziecko dostalo kuchenke od nas. Fajne sa zestawy jedzenia, lozeczko dla lalki z lalka, wszelkie zestawy plastyczne (ale to bym uzgadniala z rodzicami). Irene kocha tez lego, puzzle tablice magnetyczne z kolorowymi lterkami i kredami do pisania... to tak mowie od 2 do 2,8, bo tyle teraz ma. Tym sie bawi.
na dwor rower, hulajnoga,
wózek dla lalki jesli nie ma

Lwica

nionczka

bozena.dp

no właśnie lalkę i wózek dla niej ma - też od nas ;)

Dodany tekst: 09 Sie 2011, 19:15:22

to co dorotka wkleiła fajne ;)
ale myślicie, że 2-latka będzie się tym już bawić?

to dla starszych dzieci ma mój siostrzeniec, ale on ma 5 lat ;)

zwierzatko_mojej_mamy

wt akie ukladanki to sama bym sie pobawila ;D

a wiecie - nadal hitem jest to:

znikopis - moj chrzesniak z bratek dostali jak mieli chyba 3 i 5 lat i myslalam, ze pierdykna w kat, bo jak taka malo wypasiona zabawka, ale bawili sie do upadlego ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Lwica

Cytat: bozena.dp w 09 Sie 2011, 20:14:11ale myślicie, że 2-latka będzie się tym już bawić?

Te dwa pierwsze są od 18 miesięcy i od 2 lat. Jesli jakieś nawet kumate dziecko to spokojnie da rade. Ostatnio to kupowałam dla córeczki sąsiadów na 2 latka.

A co do znikopisu to Wika dostała taki podświetlany http://allegro.pl/nowosc-znikopis-glodoodle-cobi-91099-reklama-tv-i1745423164.html

Kasia

znikopis rządzi :D
młody ma taki najprostszy z tesco za 20zł i cały czas na mim pisze i mi samochody maluje :D
nabazgroli cos nieokreślonego i "mama brum brum dla cie, mamy brum brum"

Angie

U nas też znikopis rządzi już od dawna :D Lena bardzo go lubi.

Mamy też te klocki quercetti. Od jakiegoś czasu leżą na szafie, bo Lena sie nie bawiła.
Ale może teraz będą ją interesowały  :hmm:

Kasia

bozena.dp dla dziewczynek to jest full zabawek :D
jak ma lalke to moze łóżeczko z poscielą, lezaczek, fotelik samochodowy itp
widzialam fajne deski do prasowania z zelazkami
w auchan super pralkę za 33zł przeceniona z 66zł (to akurat u nas ale moze u ciebie tez bedzie)
sa tez rózne miksery, kawiarki itp

od cholery jest tych kucykow my  pony czy jakos tak, rózowosci z hello kitty, barbie, jakies malutkie tez serujne laleczki i full akcesorii do nich

no pelno tego jest :D to takie typowo dzieciece, bo przeciez jeszcze kest cała masa tych edukacyjnych bezpłciowych :D

zwierzatko_mojej_mamy

dajcie tym biednym dziewczynkom spokoj z pralkami i kupcie znikopis ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ddu

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 09 Sie 2011, 21:28:50
dajcie tym biednym dziewczynkom spokoj z pralkami i kupcie znikopis ;D

może jeszcze odkurzacz albo deskę do prasowania? brrrrr!!!!!!

Kasia

taka pralka ja bym się pobawiła :D
nie znacie sie :P