zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

abkasia

Cytat: kasiad w 03 Gru 2009, 22:29:13
kto jest specjalistką od wózków wiem  ;) ale od zabawek?  :hmm: ;D
no ta sama wiedzma :D :D

Dodany tekst: 03 Gru 2009, 22:32:21

no ta ktora ma najwiecej zabawek :)

vobi

dragonfly marax tez taki ma, tylko jej sie nie spodobal i wyrzucila na strych :mocking: A Ingrid juz testowala pchaczo-jezdzik?

Angie

Tez muszę kupić pchacza :) Tylko, który  wybrać   :crazy: :crazy:

dragonfly

Cytat: vobi w 03 Gru 2009, 23:23:57
dragonfly marax tez taki ma, tylko jej sie nie spodobal i wyrzucila na strych :mocking: A Ingrid juz testowala pchaczo-jezdzik?

jak ja posadzilam, to zaczela plakac ;D ale w wersji "pchacz" po 10 min i juz smiga po mieszkaniu :)

nionczka

Irene ma zabawki (malo) w pudelku jakby z wikliny (ale to jest kolorowy papier) kwadratowym z uchwytem. To jest jej ulubiony pchacz :-) z braku innego...
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

vobi

Cytat: dragonfly w 03 Gru 2009, 23:33:27
jak ja posadzilam, to zaczela plakac ;D ale w wersji "pchacz" po 10 min i juz smiga po mieszkaniu :)

Hanka zaczela ryczec jak zobaczyla w ogole tego pchacza (a bylismy przekonani ze nie wiadomo jak sie ucieszy :zly:), potem jeszcze przez kilka dni podchodzila do niego z duza rezerwa ;) a pozniej zaczela sie nim bawic. Co ciekawe - dopoki chodzila tak sobie, nie chciala z pchaczem chodzic. Jak juz zaczela chodzic pewnie, nagle pchacz okazal sie zupelnie fajny i do teraz obija nam katy w domu :D Ale jezdzic na "jezdziku" potrafi tylko do tylu :rotfl:

marax

moja Laura wlasnie dostala od rodziny takie kulki wsypalam je do kojca -radosc jej nie do opisania .
http://www.allegro.pl/item832364418_pilki_kulki_300_szt_suchy_basen_8_cm_atest.html

aniak1211

Przywozilam takie pileczki mojemu siostrzencowi,
do tego dmuchany woz strazacki-taki basen;)
ale mial radoche :D

marax

Cytat: dragonfly w 06 Gru 2009, 19:48:18
mloda ma to w zlobku - uwielbia!
na pewno ma wiecej ja dostalam tyle ze zapelniaja dno duzego kojca

marax

Cytat: dragonfly w 06 Gru 2009, 19:49:57
no oni maja taki basen - jakis 2mx2m
na razie jest zachwycona ale pewnie szybko i to sie jej znudzi. Od wczoraj zaczela stawac na nogi i przezywam co chwile zawal serca .......

dragonfly

Cytat: maraxela w 06 Gru 2009, 19:53:06
na razie jest zachwycona ale pewnie szybko i to sie jej znudzi. Od wczoraj zaczela stawac na nogi i przezywam co chwile zawal serca .......

przyzwyczaisz sie ;) moj monster sie puszcza, to jest jazda - zero balansu i za kazdym razem dooopsko albo leb zbite.... a ile ryku....ale sie nie poddaje ;D

aniak1211

Cytat: dragonfly w 06 Gru 2009, 19:55:48przyzwyczaisz sie wink

Oj, ja do tej pory zawal przezywam jak widze Dominke schodzaca z sofy-przez boczne oparcie :D
albo jak stanie na krzeslo i cos siega :)

rubin04

Cytat: maraxela w 17 Lis 2009, 13:11:33
ja ci zrobie zdjecie wieczorem to padniesz. w salonie mamy tak-konia na biegunach,2 jezdziki,pchacz ,huśtawkę, krzeselko uczydelko fisher price, stolik ten z fishera,kilkadziesiat grzechotek zabawek cymbalek, bebnow,pilek, mlotkow,kuzwa ...........................aaaa!!!! nie chce mi sie to pomiescic w 2 wielkich kartonach a czesc grzechotek wynioslam na strych .jak mi jeszcze jakas zabawke do domu przyniosa to chyba wybuchne . Laura to taka rodzinna maskotka i znosza mi to wszytsko hurtowo

moze chcesz coś mi sprzedać jak Ci tak zawadzają? bo mój ma chyba bardzo mało zabawek - inna kwestia że on głównie grzechotkami sie bawi, dopiero powoli wchodząc w wyższy level :)

marax

rubin porobie zdjecia tego co mi niepotrzebne i dam znac

Dodany tekst: 06 Gru 2009, 22:14:32

jak na razie chce sie pozbyc glownie grzechotek i nie wiem czy twoj nie jest juz za duzy do grzechotek ?

Dodany tekst: 06 Gru 2009, 22:14:53

mialasmi wyslac pw nie dostalam

rubin04

serio nie dostałaś PW? Wysłałam! Zaraz sprawdze czy mam kopie i wysle raz jeszcze.
No mój jakiś chyba opóźniony bo głownie grzechotkami się bawi i je gryzie :)

Dodany tekst: 06 Gru 2009, 22:20:24

Marax - wysłałam raz jeszcze.

A mój serio w tej chwili najbardziej bawi się grzechotkami takimi najlepiej co można cos przekrecić w niej  :)

jusia

my chyba tez mamy malo zabawek, no ale po co duzo, jak On najbardziej lubi sie bawic...niezabawkami :) od 3 dni jest to np. pompon od Mikołajowej czapki, ktory ciagle ze soba nosi, albo jak zgubi to zawziecie szuka...na Mikolaja dostal klocki, delfinki do wanny i 2 ksiazeczki, a i tak najlepszy jest pompon  :padam: :padam:
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

marax

ale ja osobiscie to kupilam moze z 5 zabawek .reszta to rodzinna mania kupowania zabawek. Nieraz to jest az idiotyczne. Wczoraj mala dostala na mikolaja skórzana poduszke ...........

Dodany tekst: 06 Gru 2009, 22:25:19

Cytat: rubin04 w 06 Gru 2009, 22:15:48
serio nie dostałaś PW? Wysłałam! Zaraz sprawdze czy mam kopie i wysle raz jeszcze.
No mój jakiś chyba opóźniony bo głownie grzechotkami się bawi i je gryzie :)

Dodany tekst: 06 Gru 2009, 22:20:24

Marax - wysłałam raz jeszcze.

A mój serio w tej chwili najbardziej bawi się grzechotkami takimi najlepiej co można cos przekrecić w niej  :)
porobi zdjecia bo bardzo duzo mam grzechotek takich uczacych chicco fisher price itp

rubin04

o, mój to najbardziej z rana lubi bawić sie moją dłonia, palcami albo wstązkami od ochraniacza co jest przywiązany do łóżeczka. No i ostatnio w kuchni dałam mu mała miseczkę - no bardzo go zachwycała :) I ksiązeczke do wanny też bardzo lubi :)