zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

marax

Moja marzyła o keibordzie zgadnijcie ile na Nim grała ....

golinda

Cytat: sputnik w 27 Lut 2015, 13:21:53Bo tak to dla mojego świętego spokoju zacznę rozważać zakup tego, żeby tylko przestała jęczeć i gadać:"śniło mi sie,że dostałam ferbiego, ale byłam szczęśliwa", "innym dzieciom marzenia się spełniają, klara dostała ferbiego a ja dłużej od niej marzę o ferbim" "wiem że jest drogi ale ja o nim marzę i nic już nie będę chciała" i takie taaaam............

jak tak mówi, to musisz kupić :)
pamiętam jeszcze siebie w dzieciństwie jak o czymś marzyłam - i to uczucie kiedy marzenie się spełniało, ach! :dreaming:
dzisiaj nawet nowy samochód tak nie cieszy ;)
i nie próbuj zrozumieć jej marzenia. niech się spełni i już, od tego jest dzieciństwo.

p.s. furby to durna zabawka, N. ją ma
nie wiem gdzie dziś jest odkąd ktoś nim pierd.... tak mocno że przestał gadać :D

golinda

no wiesz, sputnik, zabawki dla nas są w innych sklepach ;)

kup jej i nie wydziwiaj

ishka82

sputnik, ten, co wkleiłaś, to chyba jakaś inna wersja, one ceny mają bardzo różne, trzeba szukać promocji ;) Domi ma takiego (tu w dość atrakcyjnej cenie, ja płaciłam więcej) http://allegro.pl/furby-boom-sunny-a4332-biale-groszki-po-polsku-i5121263040.html

ishka82

uważam, że jak dziecko tak długo o czymś marzy i nie zapomina, to o ile możemy, to powinniśmy to marzenie spełnić :) było warto go kupić choćby dla tej chwili niewyobrażalnego szczęścia, które widziałam, jak Domi otworzyła prezent i był tam Furby :D

ishka82

Cytat: sputnik w 27 Lut 2015, 14:06:48
:D

A w ogóle myślałam, że to dużo droższa impreza.
one tanieją, teraz to chyba przy odrobinie szczęścia się za 200zł kupi ;) to i tak dużo, ale jak to takie wielkie marzenie ;)

ishka82

Cytat: sputnik w 27 Lut 2015, 14:15:01A co to znaczy inna wersja?
starsza, mniej wypasiona (z punktu widzenia dziecka), ma mniej funkcji i nie ma lub ma mniej możliwości w aplikacji, ale nie wczytywałam się jakoś szczególnie, co to za stwór, którego wkleiłaś ;) ja bym brała furby boom, bo to jest ta najnowsza wersja, o której marzą dzieciaki ;)

ishka82

sputnik, a Ala nie marzy o konkretnym kolorze? bo wiesz, ja bym różowego paskudztwa w białe grochy nie wybrała, ale Domi właśnie takiego chciała

Angie

sputnik jak tak długo marzy to kup ;)

zuzia

ja dlatego Michałowi kupiłam ognisty pojazd lavala (dostał na gwiazdkę), że od swoich urodzin (czerwiec) co i rusz słyszałam o tym potworze :crazy:

ishka82

Cytat: sputnik w 27 Lut 2015, 19:48:26najlepiej jak będzie w serduszka lol :rotfl:
lol lol lol takiego nie widziałam, choc kolorów i deseni jest ogrom :point_lol:

wrobelek0403

o matko, jakbym musiała miec cos takiego w domu, wypaliłoby mi oczy lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

no straszne :D aż się boję myśleć jakie ja szkaradztwa będę musiała kupować za jakiś czas  :pray:

justynaaaa2

wrobelek0403

sputnik, dobra matka z Ciebie :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ishka82

Cytat: sputnik w 27 Lut 2015, 21:23:14
Dooobra, w serca wypala oczy, macie rację :rotfl:.
"mój" wypala, ten w serca przy nim jest wręcz stonowany :rotfl: :rotfl: :rotfl:

marax

Sputnik kup używany dzieciaki tym sie bawią tydzień a pózniej często leży w pudełku ( tam ponoć mu sie dobrze śpi) . Ona nie zauważy różnicy .

goga

wlazłam tu z nudów i teraz te furby pokazują mi się w reklamie na dole strony  -  wali różem po oczach lol
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

goga, włacz se adblocka :D

goga

no właśnie nie wiem, czemu zdechł
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

ishka82

Cytat: sputnik w 27 Lut 2015, 21:28:42
Nie chciałam Cię urazić jak go pokazałaś lol
dajże spokój, przecież paskudność tej zabawki nie podlega chyba dyskusji, kolor niewiele tu zmienia...znoszę obecność tego w domu, bo było marzeniem Niuśki i tyle, a skoro wszystkie są paskudne, to pozwoliłam jej już wybrać jakiego chce...wybrała rószzzoffego oczojeba, cóż poradzić ;) lol :rotfl: chociaz raz widziałam gdzieś używkę całą białą...przy tych kolorowych był piękny :point_lol:

ishka82

A, jak już kupisz, to na start zaopatrz się w zapas baterii ;) Na początku, przy intensywnym używaniu wymieniałam co 1-2 dni :szok1: teraz juz może z raz w miesiącu ;)

ishka82

Cytat: marax w 27 Lut 2015, 22:41:38
Sputnik kup używany dzieciaki tym sie bawią tydzień a pózniej często leży w pudełku ( tam ponoć mu sie dobrze śpi) . Ona nie zauważy różnicy .
to akurat mit, że on jest hałaśliwy i wzywa do zabawy, śpi bardzo dobrze praktycznie wszędzie, wcale nie trzeba go jakoś szczególnie chować, czy wkładać do kartonu

zuzia

a Michałowi jakaś wredota ukradła myszkę (miki). i jest rozpacz. M. ma kilka ukochanych przytulanek, które nosi, przytula, zabiera do przedszkola, do babci, na wakacje (wymiennie, albo po 2-3 razem).
no jak można???