zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

zwierzatko_mojej_mamy

o jezuniu!!!! jakie cudne! muminowe i nie tylko, foremka w ksztalcie hatifnata wymiata!! lol

http://www.pikinini.pl/
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ishka82

Cytat: sputnik w 02 Gru 2014, 08:47:41
Natomiast Furby...wcale nie jestem pewna czy dziecko się tym będzie dłużej bawiło.
Ciekawa jestem jak będzie u Dominiki :D.
sama jestem ciekawa ;D wymarzony, wytęskniony już czeka schowany w szafie ;D zobaczymy :D ona o nim nie zapomniała od roku, pomimo że wcale tak non stop reklam nie było, ani innych akcji przypominających...miałam nadzieję, ze jej przejdzie, głównie ze względu na cenę ;) fakt, że większość zabawek jest na chwilę i ewentualnie częściej lub rzadziej do nich wraca, ale np. jak wymarzyła sobie psa na baterie i dostała go na bodaj 2 urodziny, to bawi się nim do dziś, a też przekonana nie byłam ;D z rok albo i dłużej Majka chodziła z nami wszędzie, już 2 razy była brana na dzień z ulubioną zabawką, dopiero niedawno częściej leży na półce...ciekawa jestem jak z furbym będzie ;)

ishka82

Cytat: kotabma w 02 Gru 2014, 09:42:29
a z tego furbiego nie da sie wyjąc baterii?
na pewno się da...ja mam nadzieję, że da się go po prostu wyłączyć jak niemal każdą zabawkę :D

ishka82

Cytat: rudasekawf w 02 Gru 2014, 16:40:23
Ja jak na razie na Mikołaja kupiłam L. sanki, znikopis i kredki od teściów dostanie jakiegoś interaktywnego konia na biegunach (zabijcie mnie).
Pod choinkę Lego Duplo pociąg i nie wiem co jeszcze
ja naszego kupionego kiedyś przez dziadka w czwartek wstawiam do komisu z art. dziecięcymi :D :D :D

OlaFasola

Zwierzak, co narobiłaś! Teraz muszę kupić foremkę ryjka!

Moje zamówienie już przyszło, spiderman nawet porządnie wygląda. Anna jest piękna, ale ogromna. Obawiam się ze dla Mileny dużo za duża.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: OlaFasola w 02 Gru 2014, 21:42:14Zwierzak, co narobiłaś! Teraz muszę kupić foremkę ryjka!
pojedyncza jeszcze nie taka droga ;) ja mysle nad kalendarzem ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Cytat: rudasekawf w 02 Gru 2014, 16:40:23dostanie jakiegoś interaktywnego konia na biegunach (zabijcie mnie).

Nina ma. interaktywność nie działa :D

ishka82

Sputnik, napiszę...jakby co to mi przypomnij ;)

jestynka

Cytat: nionczka w 02 Gru 2014, 19:12:33
czyli jakie? Ja nie wiem co moja o tym mysli. staram się nie poruszać tematu z nadzieją, ze umrze smiercia naturalną

Filip wie, ze pies reaguje na polecenia wiec on sobie wyobraza ,ze pies bedzie go sluchal, w przeciwienstwie do gai i bedzie sie z nim bawil
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mobka

Psa chciałby też Kuba. Mnie cena zabiła, ale wpisałam na listę dla rodziny. Zechcą to kupią.
Na Mikołaja chłopaki dostaną po 2 autka z Carsów, bo Kuba bardzo chciał, a dla mnie bez okazji są za drogie. Do tego książki i mam jeszcze puzzle dla Kuby.
Pod choinkę Kuba dostanie mobilna jednostkę policyjną z lego City, jakiś taki zestaw a'la czu  czu ze zmazywalnym pisakiem i książki. Dla Szymona w sumie nic nie mam. Zobaczę jeszcze co u mnie w pracy dadzą w paczkach.
Od dziadków (moich rodziców) Kuba dostanie z quarcetti zygzaka do ułożenia, a Szymon takie układanki z quarcetti 2+.
Dp reszty rodziny poszła prośbą o lego, książki, playmobile, puzzle, gry planszowe. Zobaczymy co dostaną.
Ja może jeszcze planszowki z trefla takie za kilkanaście złotych kupię, bo Kuba w końcu załapał takie rzeczy. A mamy juz Lody i Jaki to zwierz (toteż Szymona hit).

aja

cholera reklamują jakis zegarek i moj  o niego poprosił na urodziny - oczywiście nie mogę nigdzie dostać - nawet nie wiem co to dokładnie jest...

znalazłam ale cena kosmiczna ponad 200zł

marcheewka

Ola od swoich urodzin w październiku niezmiennie chce lego friends Ratunek niedźwiadka. Nie zapomniała przez tak długi czas, o innych "chciejkach" dość szybko zapomina.

Ostatnio jakoś ma fazę na klocki lego, bawi się friends i duplo, mam nadzieje, że ją wciągnie.

Dostanie jeszcze lalki z krainy lodu Elsę i Annę, a na święta sukienkę Elsy ( już na bal karnawałowy)

Dla synka kuzynki kupiłam Lego Arktic
lazik lodowy
http://www.smyk.com/lego-city-arctic-arktyczny-lazik-lodowy-60033-klocki,p1098663346,zabawki-gry-dla-dzieci-p

fajny, podoba mi się, ale Ola stwierdziła ze to tylko dla chłopaków i nie chce.

kupiłam jeszcze kilka książek , pierścionki, a dzisiaj musze dokupić kredki

ddu

nie miałam pomysłu na prezent dla Stefka
kusi mnie żyrafa Sophie

miałyście? fajne to? warto?

Kasia

Maja ma. Wygodna i poręczna a tak to zwykła gumowa zabawka.

Ja dla Mai nie mam pomysły na prezent i normalnie bym sobie darowała kupowanie, w końcu młoda nawet by nie wiedziała ze cos dostała, powinna dostać, ze mikołajki itd. No ale Maja ma asystenta, który na pewno sprawdzi czy siostra tez dostała prezent.

golinda

Cytat: ddu w 04 Gru 2014, 17:02:38miałyście? fajne to? warto?

mam jedną jeszcze nie rozpakowaną, mogłam ci przywieźć, ale miałam dla ciebie litość :D
piszczy głośno wysokimi tonami. nas wkur...ła strasznie

marax

http://www.bdsklep.pl/playgro-0183050-zawieszka-przywieszka-pszczolka,id-49525
ja kupiłam to swietna jest. jak się pociągnie za sznurek to on się rozwija ( normalnie jest harmonijka) i ta pszczoła tak klapie skrzydlami.

nionczka

Cytat: Kasia w 04 Gru 2014, 17:07:13No ale Maja ma asystenta, który na pewno sprawdzi czy siostra tez dostała prezent.

hehe, u nas to samo. nawet list w jej imieniu napisala. i jakas grzechotke czy gryzaka kupimy. inaczej byłyby analizy dlaczego mikolaj nie odwiedził naszej małej

nionczka

Cytat: ddu w 04 Gru 2014, 17:02:38
nie miałam pomysłu na prezent dla Stefka
kusi mnie żyrafa Sophie

miałyście? fajne to? warto?
przewaga formy nad trescia. rozumiem ludzi, ktorzy sie na niej wychowali i kupuja przez sentyment. troche mi zalatuje snobizmem kupowanie gumowej zyrafki za taka kase

golinda

Cytat: nionczka w 04 Gru 2014, 17:59:29
przewaga formy nad trescia. rozumiem ludzi, ktorzy sie na niej wychowali i kupuja przez sentyment. troche mi zalatuje snobizmem kupowanie gumowej zyrafki za taka kase

ooo!

Kasia

Cytat: marax w 04 Gru 2014, 17:09:58
http://www.bdsklep.pl/playgro-0183050-zawieszka-przywieszka-pszczolka,id-49525
ja kupiłam to swietna jest. jak się pociągnie za sznurek to on się rozwija ( normalnie jest harmonijka) i ta pszczoła tak klapie skrzydlami.
Majce by sie spodobało, ona ma zajawkę na te zabawki, przywieszki lamaze a widzę, ze tutaj kolorystyka identyczna.

co do żyrafki to tez uwazam, ze to kupowanie "dla metki". Maja dostała po kimś w spadku ;)

ddu

Aha. Dzięki.
To nadal nie mam pomysłu:)

magdalinska

u nas w przedszkolu dzisiaj był mIkołaj, same słodycze. No ale kij, zabawke dostanie w domu. Ja sie nie udzielam, to tez nie narzekam ;) w tamtym roku kasy wystarczyło jeszcze na jakis prezent dla całej grupy, w tym pewnie tez cos kupili

ja dzisiaj spakowałam prezenty mikołajowe domowe, jutro popoludniu przyjdzie, M. juz sie nie moze doczekac :D

Kasia

Cytat: ddu w 04 Gru 2014, 18:35:15
Aha. Dzięki.
To nadal nie mam pomysłu:)
a takie przywieszki jak marax wkleiła wchodza w rachube?
Maja ma Lamaze i sa naprawde super

ddu

Stef ma 3 lamaze
On w ogóle nie potrzebuje zabawek
Może mu jakiś samochód kupię