zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

justynaaaa2

zwierzatko_mojej_mamy no co :D

didi_loczek

Cytat: Kasia w 28 Sty 2014, 18:00:37Cytat: zwierzatko_mojej_mamy  Wczoraj o 05:13:34
Kasia NA BOGA!! R2-D2   

Tak mi Google podpowiedzialo

Aaaaaaaaa :D :D :D

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

jestynka

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ddu

Marchewka, śliczne!

wróbel, też  :)

Dodany tekst: 02 Lut 2014, 20:24:03

Marchewka, śliczne!

wróbel, też  :)

iksa_nl

poszukuje fajnej gry dla 6-latki na urodziny
max 100-120 pln,
zeby grala sama lub dla dwoch, trzech osob
polecicie cos fajnego?

chyba, ze macie jakies inne sugestie? (ma b.duzo rzeczy, lubi kucyki, etc., farmera juz ma, na swieta dostala mapownik i ten zeszyt, niby cos tam oglada..)

ddu

gry planszowe raczej namawiają do wspólnego spędzania czasu - z rówieśnikami, rodzicami itp... nie znam gier dla jednej osoby

my tu ciągle piszemy np. o dziecięcej wersji Carcassonne
Pędzące żółwie chyba dla mniejszych

widziałam dzieciaki grające w coś z Pingwinami, było bardzo wesoło, niestety nie mogę znaleźć w necie, jak to się nazywa

iksa_nl

Cytat: ddu w 27 Mar 2014, 11:14:53gry planszowe raczej namawiają do wspólnego spędzania czasu - z rówieśnikami, rodzicami itp... nie znam gier dla jednej osoby

wiem, wiem, ale jej tata pracuje za granica a mama tez nie zawsze ma czas..
moze cos do zabaw manualnych jakichs..rekodzielo czy cos..poszperam bo kompletnie nie mam pomyslu a to dziecko z tych, co duzo rzeczy juz maja.

Angie

Justynna

iksa_nl, a może jakieś zestawy plastyczne, kreatywne? Na Mikołaja kupiłam mojej sześcioletniej siostrzenicy takie coś: http://www.kidstown.pl/product/id/4870,tancerki-ruchome-kukie-ki-zestaw-artystyczny

Ale dużo tu różnych mają :)
http://www.kidstown.pl/?category=270,zestawy-plastyczne-djeco-6-9-lat-

ddu

oh, tak, te zestawy kreatywne djeco są świetne, teatrzyki, lalki...

marcheewka

a słuchajcie, a co dla 7-8 latki na komunię??

prawdopodobnie pójdziemy, ale nie jesteśmy chrzestnymi. Chciałam coś fajnego, niedrogiego, nie mam pojęcia, czym interesuja się 8 latki

ddu

ja chcę kupić zegarek swatcha, taki "niezniszczalny" kolorowy plastiowy

wrobelek0403

kolorowy zegarek to super pomysł, ale upewniłabym się, czy chrzestni jednak go nie planują.

ddu

no szym jest chrzestnym właśnie...

wrobelek0403

ddu, ja pisze do marchewki :D

ddu

nonono

mi się wydaje, że dobrym prezentem na komunię jest biżuteria - np. kolczyki z dziecięcych serii Kruka np. i książki, niekoniecznie Biblia (u nas jest w rodzinie ciocia, kt. ma monopol na Biblie, wszyscy dostaliśmy od niej piękne wydania, kt. mamy do dziś :) ), kiedyś dawało się encyklopedie, słowniki, teraz to chyba nieaktualne,
ale piękne wydanie Opowieści z Narni albo jakaś inna pozycja "na całe życie" wydaje mi się ok.

zabawki mi nie pasują

Dodany tekst: 27 Mar 2014, 15:26:56

o, albo jakieś piękne pióro, zestaw plastyczny, o ile dziecko zainteresowane, jakieś kredki, pastele, farby, może nawet sztalugi ;)

wrobelek0403

Cytat: ddu w 27 Mar 2014, 15:25:31piękne wydanie Opowieści z Narni albo jakaś inna pozycja "na całe życie" wydaje mi się ok.

o tak :) albo jakis bogaty atlas geograficzny, mnie sie taki marzy :D tylko u komunii juz byłam :D

Justynna

Cytat: wrobelek0403 w 27 Mar 2014, 15:27:25albo jakis bogaty atlas geograficzny, mnie sie taki marzy Cheesy tylko u komunii juz byłam Cheesy
oj tam, to poprosisz na drugą osiemnastkę :D

wrobelek0403

Cytat: Justynna w 27 Mar 2014, 15:44:14
oj tam, to poprosisz na drugą osiemnastkę :D

hahaha, to juz za 3 lata lol

mika

Co dla chlopca na drugie urodziny? Leon ma hulajnoge i rowerek biegowy, rower z bocznymi kolkami dostanie za rok, wiec to odpada. My sie zastanawiamy nad jakims duzym zestawem Lego, ale pytaja chrzesni i dziadkowie. Co proponujecie?

marcheewka

Cytat: ddu w 27 Mar 2014, 15:25:31
nonono

mi się wydaje, że dobrym prezentem na komunię jest biżuteria - np. kolczyki z dziecięcych serii Kruka np. i książki, niekoniecznie Biblia (u nas jest w rodzinie ciocia, kt. ma monopol na Biblie, wszyscy dostaliśmy od niej piękne wydania, kt. mamy do dziś :) ), kiedyś dawało się encyklopedie, słowniki, teraz to chyba nieaktualne,
ale piękne wydanie Opowieści z Narni albo jakaś inna pozycja "na całe życie" wydaje mi się ok.

zabawki mi nie pasują

Dodany tekst: 27 Mar 2014, 15:26:56

o, albo jakieś piękne pióro, zestaw plastyczny, o ile dziecko zainteresowane, jakieś kredki, pastele, farby, może nawet sztalugi ;)

biżuterii nie chciałam kupować, ale może jednak
Mało znamy tą dziewczynkę, nie wiem czym sie interesuje.
myślałam o książce... Opowieści z Narni mówisz...

to dziecko z takiej rodziny, ze chyba wszystko już ma ;), trudno coś kupić, jak nie chce się wydać dużo kasy, bo tablety, ipady ifony itp

mobka

Mika miejsca ma ie nie za dużo, ale auta i inne z Brudera  są super. Na lata dla chłopca.