zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

niewiemjaka

fasolka1980

Cytat: mobka w 03 Sty 2014, 10:08:22
Co to za pisak?

taki dolączony do tych kart CzuCzu, fajnie się ściera z ich kart, ale z czego innego to juz gorzej.

U nas ta zabawka to produkt do uzycia tylko pod kontrolą dorosłych :D

mobka

Aaaaa. Musze to czuczu tez kiedyś kupić.

ddu

też mam te klocki, ale wybrakowane, bo po kimś.
Helka kiedyś się nimi dużo bawiła... ale trudno powiedzieć, kt. klocki ona najbardziej lubi, buduje dużo drewnianymi, tymi konstrukcyjnymi, duplo...

magdalinska

tez je mamy, u mojej mamy jest duże pudlo. Za każdym razem je wyciąga jak tam jesteśmy, fajne są

marcheewka

znacie klocki z serii maja?

widziałam kiedyś w carrefurze, ale nie oglądałam bliżej.
Ola ma teraz fazę fascynacji mają i Guciem ( ma pluszaki i się bawi)

http://www.redcoon.pl/B444711-BIG-PlayBIG-Bloxx_Filmy-i-telewizja?refid=pla&refID=PLA&gclid=CI3UtuuG4rsCFUFd3god7nAALw

no i podobno pasują do duplo

OlaFasola

Cytat: mobka w 03 Sty 2014, 07:24:10
Ola, to co Milena robi? Bo mnie zaintrygowalas :D
Mobka, układa konstrukcje z kilku i na nie wchodzi, próbuje na nich stawać. Rzuca przez pół pokoju. Generalnie jest niebezpieczna. Wchodzi na Wszystko!! Łóżk,  kanapa, stolik lack, krzesla, przechodzi górą przez dziury w expedicie. I jak wejdzie na jakieś Wzniesienie to od razu próbuje Wstawać. Robi wszystko to czego mikołaj Nie robił.

ddu

:D znam to ;)

Dodany tekst: 03 Sty 2014, 18:10:09

mobka

Cytat: OlaFasola w 03 Sty 2014, 17:42:08
Mobka, układa konstrukcje z kilku i na nie wchodzi, próbuje na nich stawać. Rzuca przez pół pokoju. Generalnie jest niebezpieczna. Wchodzi na Wszystko!! Łóżk,  kanapa, stolik lack, krzesla, przechodzi górą przez dziury w expedicie. I jak wejdzie na jakieś Wzniesienie to od razu próbuje Wstawać. Robi wszystko to czego mikołaj Nie robił.
To u nas ta sama nowość. Do tego pluje, w wannie tylko na stojąco, pielucha z kupa to wyzwanie. Mam dwoje definitywnie różnych dzieci.

marax

ja kupiłam puzzle czuczu mapa polski 5+ bardzo fajne

golinda

Cytat: marax w 04 Sty 2014, 14:35:46
ja kupiłam puzzle czuczu mapa polski 5+ bardzo fajne

my mamy z tej serii kosmos i ziemię
fajne kolory i grafika (bo puzzli nie lubię)

marax

Cytat: sputnik w 04 Sty 2014, 21:46:52
My mamy mapę Polski, trochę trudne dla Alicji (ona dopiero zaczęła układać puzzle teraz, idzie jej coraz lepiej) ale polecam- naprawdę fajne!
tak jest trudne bo to 5+ Laura też z pomoca moją układa.

olgaaa1

Pomóżcie nie wiem co kupić mojemu dziecku na urodziny. Mówi, że chce laleczke ale ma już 5 laleczek. Ostatnio mon stóp sadza lalki, robi przyjęcie, bawi się w przedszkole itd.izę coś edukacyjnego, nie wiem, pomocy

konwalia

Domek, łóżeczko, wózek, nosidełko dla lalek?

Choć ja przy najbliższej okazji prezentowej kupię walizkę :D ma plastikową od ciastoliny i non stop ja pakuje, bo "mamusiu nie mogę doczekać wakacji"

Ja też ;) wiec niech nadchodzi wiosna ;)

zosia2007

Cytat: sputnik w 06 Sty 2014, 16:12:22Bawi się jeszcze tym czy to tylko szał 2-3 dni?
u mnie ciastolina działa już ponad rok, młody ma stara wersję lodzirni (nie elektryczną) i jeszcze jakiś zestaw chyba z ciastami

nionczka

Cytat: marax w 05 Sty 2014, 11:48:35
tak jest trudne bo to 5+ Laura też z pomoca moją układa.

my tez to mamy, jest szal, choc nie jak z mapa swiata
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

Nionczka jaka nasz rodzinę do domku dla lalek?

nionczka

Cytat: konwalia w 06 Sty 2014, 17:19:10
Nionczka jaka nasz rodzinę do domku dla lalek?

mam kilka, jakiejs niemieckiej chyba marki
mam czteroosobowa z dziecmi, dziadkow i bobasa i jeszcze ceimnoskorych

foszek

Cytat: sputnik w 06 Sty 2014, 16:12:22Z perspektywy czasu polecasz nadal? Czy za chwilę wyląduje w kącie i będzie się kurzyło?
u nas jest regularnie w uzyciu od jakis 2-2,5 lat.
W sumie mamy juz 4 zestawy: Kolejnos w zaleznosci od popularnosci :)
Ta ostatnia dostala teraz na Boze Narodzenie.

nionczka

U nas ciastolina sie nie sprawdzila. Zero zainteresowania. Az dziwne, bo wszystkie inne plastyczne i kreatywne zajecia sa uwielbiane.

olgaaa1

Jest elektryczna lodziarnia?. Bo boję się, że nie da rady że zwykłĄ

ishka82

Cytat: sputnik w 06 Sty 2014, 16:12:22
Bawi się jeszcze tym czy to tylko szał 2-3 dni?
Z perspektywy czasu polecasz nadal? Czy za chwilę wyląduje w kącie i będzie się kurzyło? :D
bawi się :) ona kocha ciastolinę :) nie jest w użyciu codziennie, ale to raczej moja wola, a nie Dominiki ;) używa po swojemu, ale jest zadowolona :)

Dodany tekst: 06 Sty 2014, 22:42:18

Cytat: zosia2007 w 06 Sty 2014, 16:15:58
u mnie ciastolina działa już ponad rok, młody ma stara wersję lodzirni (nie elektryczną) i jeszcze jakiś zestaw chyba z ciastami

ale ta nowa tez nie jest elektryczna :hmm:

ishka82

sputnik, lody mocno średniawe z tego wychodzą, ale obsługuje się łatwo i można np. węża zamiast kręconego loda wycisnąć! lol ona lubi i używa nie koniecznie tak jak producent wymyślił ;D no i teraz mam porównanie samej ciastoliny play doh i tej biedronkowej...w sumie nie ma co porównywać ;D że ja tego wcześniej nie kupiłam...

Kasia

sputnik u córki siostry to samo ;) chciala konkretnie tę z reklamy, dostała inną, pobawiła się chwilę i rzuciła ;) bo to nie tamta ;)