zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

lec po tomka i piotrusia ;)
to chyba o pociagi z tomka i przyjaciół chodzi

konwalia

Tak o pociągi :D już jej wyjelam wagon kolejki i udajemy, ze to Tomek i szukamy Piotrusia ;)

magdalinska

a u was mikołaj nie chodzi 6.12???? u nas 6.12, w swieta to tylko są prezenty pod choinką, juz bez udziału mikołaja

Kasia

no u nas też pod choinką ale to Mikołaj je tam kładzie  :D
do nas Mikołaj przychodzi dwa razy,  6.12 i 24.12 :)

konwalia

Jaki Mikołaj? Mikołaj jest 6.12, w wigilie przecież gwiazdor :D

konwalia

mija ma narzędzia z Ikei chyba za jakieś 30zl i bawi się nimi juz z rok

ishka82

lodziarnia z play doh to strzał w 10 :) Dominika zachwycona, bo o tym marzyła i dodatkowo moje obawy, że sobie z tą zabawką nie poradzi nie spełniły się...wczoraj kręciła lody w okolicy godziny 22ej i dziś od rana dłuuuuuugo ;D lol

marcheewka

Cytat: kotabma w 24 Gru 2013, 09:12:45
marcheewka i jak?
u nas prezenty beda po popoludniowym spaniu :D tez nie czekam do wieczora bo nie zdazą sie nacieszyc. no i nie wiem jak bym te prezenty musiala dostarczyc i kto by sie przebrak za Mikolaja ;) a tak to powiem ze Migolaj byl jak spala i tyle

duplo to absolutny hit tegorocznych świąt!

Biedny piesek samby  siedzi smutny na kanapie, choć miał swoje 5 minut w wigilie i w pierwszy dzień świąt ;)

Teraz bawi się tylko duplo.
Rozpakowując rano sklep powiedziała Wow, zawsze o tym marzyłam ;) i bawiła się cały dzień. Wieczorem pod choinką znalazła jeszcze warzywniak, więc jeszcze lepsza zabawa ;)

A w sylwestra dałam jej pocztę ( kupiłam używany zestaw na allegro) - budynek, okienko listowe, paczki, listonosz. No i to też hit, cały wieczór z pocztą, nawet pokazu ogni nie chciała oglądać za bardzo, bo lepiej pobawmy się pocztą.

magdalinska

Kubus dostał pod choinke małe lego - easy to build i to jest hit :) ciagle to buduje, może zbudować chyba 3 auta i helikopter, tor cwiczeń i cos tam jeszcze, siedzi z instrukcją i ciagle buduje i przerabia :D duplo już poszło w odstawkę, a tyle kasy poszło na mikołaja :/

iksa_nl

u nas lego duplo areszt tez hit.

ciastolina budowlana z chuckiem tez sie bawil i sam dal rade tam krecic, ale na razie przerwa.

"Pospiesz się Albercie" tez ok, od Swiat codziennie poki co

dostal tez spadajace malpki, myslalam, ze jest za maly na to jeszcze, ale w Swieta sie bawil po kilka razy dziennie, teraz leza.

no i wiertarka boscha...robi dziury we wszystkim ;)

na smart games 3 trucki - za maly jeszcze, powozil troche klocki i poszlo w kat, moze dorosnie.

mobka

U nas podobała się ciastolina, dostał 3 zestawy z tej serii z chuckiem.
Duplo ok, a i tak najlepsza jest wyjaca policja z Dicka toys :(

Kasia

Mobka te zabawki z dickie nie są złe a nawet chyba całkiem dobre, chociaż niedoceniane. Michał ma straż i śmieciarke i często jego koledzy te dwa wody wyciągają i sie bawią ;)
Czemu taka smutna mina?

konwalia

U nas domek jest super, farma też, bawi się chętnie, tylko muszę jakas rodzinę do tego domku kupić, polecicie coś?

Marchewka piwko za kidkrafta, faktycznie super wykonany!

niewiemjaka

Dziewczyny a dla chlopca 3latka jakiś zestaw do ciastoliny polecacie?latwy w obsludze

mobka

Kasia, bo halasuje. I rozmiary na spore. Dość.

Kasia

NIEWIEMJAKA w Tesco ostatnio były rewelacyjne zestawy ciastoliny playdoh safari. Duży zestaw z 10 kubeczkami ciastoliny. I to safari fajne, wykrawaxzki, nożyczki i chyba jakaś wyciskarka. 74zl.

Dodany tekst: 02 Sty 2014, 19:06:03

Cytat: mobka w 02 Sty 2014, 18:44:23
Kasia, bo halasuje. I rozmiary na spore. Dość.
No tak, małe nie są. I dość głośne.

niewiemjaka

Kasia, dzieki, to obejrze jak bede :beer:

Kasia

Na Allegro była w tej samej cenie. Były w Warszawie do odbioru.

OlaFasola

Polecam klocki z b toys http://www.tublu.pl/media/mod_products/products/3053/th_600x600x90_w0pr_image_3053.jpg
strasznie drogie, ale doskonale wykonane i przy dzieciach wariatach sprawdzają się świetnie. Tak jak przy mikołaju nie miałam obaw, że zrobi sobie krzywdę drewniakami, tak milenie wolę dawać tylko gumowe i te sprawdziły się świetnie.

mobka

Ola, to co Milena robi? Bo mnie zaintrygowalas :D

ddu

u nas Mikołaj przyniósł niespodziewany hit w postaci zestawu czuczu- obrazki, suchościeralny pisak, szmatka.
można dorysować domki zwierzętom, ozdoby na choinkę, uzupełnić oczy sowie....
mam tylko nadzieję, że pisak schodzi z ubrań, bo biała sukienka Zara wygląda jak dzieło szaleńca

Angie

ddu czuczu jest bardzo fajne :) nie wiem czy schodzi z sukienki

fasolka1980

ddu nie schodzi ;D

Dodany tekst: 03 Sty 2014, 09:52:26

z dywanów i koszulek tez nie

albo ja jeszcze nie odkryłam sposobu

mobka

Co to za pisak?

ddu

Cytat: fasolka1980 w 03 Sty 2014, 09:51:45
ddu nie schodzi ;D