zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

Cytat: konwalia w 03 Gru 2013, 08:28:01
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00487JEPS?m=A3P5ROKL5A1OLE
ja kupiłam w końcu ten, mam nadzieje, ze dojdzie do świat
A kartonowy za 35zl jak rozwali przeżyję ;)
Bardziej mnie martwi brak miejsca u niej w pokoju, skopalam z łóżkiem, jest za wielkie :/
Cytat: konwalia w 03 Gru 2013, 08:28:01
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00487JEPS?m=A3P5ROKL5A1OLE
ja kupiłam w końcu ten, mam nadzieje, ze dojdzie do świat
A kartonowy za 35zl jak rozwali przeżyję ;)
Bardziej mnie martwi brak miejsca u niej w pokoju, skopalam z łóżkiem, jest za wielkie :/
on jest wielki mnie denerwował- zajmował poł pokoju

Dodany tekst: 03 Gru 2013, 08:30:11

wiecie jak moja dostaje prezenty za 700 zł to co ja mam kupić ?
kupiłam grzybobranie i zestaw kucyków pony. Mnie nie stac na takie gesty ....

magdalinska

fajny :)

ja musze zrobić zdjecie kiedyś, czym oprócz lego bawi się moje dziecko :D od jakiegoś czasu ma faze na pociągi tomki, moja mama ładnie rysuje, narysowała mu chyba z 10 tych pociągów na kartkach a4. on to rozkłada, jeździ tymi kartkami, odgrywa scenki z bajek - ma zabawke za darmo, nic mu więcej do szczęścia nie potrzeba :) (oczywiście, jakby miał "prawdziwe" te pociągi to by była pełnia szczęścia, ale jak nie ma, to się bawi tym)

ja kupuje tylko lego (rozbudowuje kolej), puzzle i teraz gry i to wszystko. zadnych drogich, zadnych pierdół, bo to szkoda kasy, a lezy tylko i tym się nei bawi

marax

na tym portalu co wam polecałam jest duzo zabaw. Wczoraj zrobilismy sobie gre memo stamtad. Wycieliśmy obrazki i gramy. Są tam fajne szablony świateczne wiec mamy już szopkę ,aniołka i dzisiaj robimy renifera.

Dodany tekst: wto, 3 gru 2013, 08:34:16

Konwalia fajny ten domek mi sie bardziej podobaja drewniane ale już mam ten full wypas to co zrobie.
Mam też wieżę z darów  :crazy: :crazy: ( rubin narzekała na kuchnie  :rotfl:)........... jak mi się ktoś jeszcze pokaże z jakimś domkiem to gryze

konwalia

Marax my kupiliśmy go skladkowo z moja sis(chrzestna) a szwagier dokupi farmę i będzie miała komplet do zabawy
Fajne jest to, ze jest obrotowy, postawie jej na stoliczku, chyba będzie wygodnie w małym pokoju ;)

marax

Cytat: konwalia w 03 Gru 2013, 08:41:11
Marax my kupiliśmy go skladkowo z moja sis(chrzestna) a szwagier dokupi farmę i będzie miała komplet do zabawy
Fajne jest to, ze jest obrotowy, postawie jej na stoliczku, chyba będzie wygodnie w małym pokoju ;)
u mnie jest filozofia im większy prezent tym lepszy. Ta wieża pobiła wszystko. Ciężko jej sie pozbyć z salonu

konwalia

Marax bez sensu taka postawa
Ale wiesz, mnie ostatnio babcia chciała uszczęśliwić gaciami z nogawkami do kolan, używanymi, bo ..to jedwab I jeszcze dobre :)

marax

zima idzie majtki maja być porzadne. Te starsze kobiety naprawde takie nosza. Jak zaczynają sie rozbierać to trwa to w nieskonczoność.
Widzę że używane majciochy robią furore może czas sie przebranżowić lol

Angie

marax co to za wieża? lol lol lol

marax

Cytat: Angie w 03 Gru 2013, 09:02:04
marax co to za wieża? lol lol lol
duża z metr ma lol lol ciężko się chowa do szafy hihii

marcheewka

Ola ma takie łóżeczko dla lalki, od dwóch lat stoi w kącie, nawet zepsuć się nie może
http://allegro.pl/duze-wspaniale-lozeczko-dla-lalek-z-karuzela-i3727940221.html

jak na razie skutecznie wybijam z głowy zakup plastikowej kuchenki. Niestety, ostatnio coraz więcej promocji na nie, coraz niższe ceny, a prezent okazały, obawiam się, że ktoś mnie uszczęśliwi jednak....

i obawiam się, że Ola dostanie to
http://www.smyk.com/interaktywna-myszka-minnie,p1062699360,zabawki-gry-dla-dzieci-p

marax

Cytat: marcheewka w 03 Gru 2013, 10:01:29
Ola ma takie łóżeczko dla lalki, od dwóch lat stoi w kącie, nawet zepsuć się nie może
http://allegro.pl/duze-wspaniale-lozeczko-dla-lalek-z-karuzela-i3727940221.html

jak na razie skutecznie wybijam z głowy zakup plastikowej kuchenki. Niestety, ostatnio coraz więcej promocji na nie, coraz niższe ceny, a prezent okazały, obawiam się, że ktoś mnie uszczęśliwi jednak....
miliśmy " zgubiła" się jedna z części niestety ..........:)

rubin04

Cytat: zuzia w 03 Gru 2013, 06:51:54
rubin04
a da się ten globus potraktować jako lampkę?

tak
U na sjest własnie jako lampka nocna też - korzystałam ostatnio jak musiałam P. dać syrop w nocy. idealna!

Dodany tekst: 03 Gru 2013, 10:16:49

oj to łóżeczko to straszne.

A te z Ikei nawet tańsze chyba było, a jakie fajne :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marcheewka

Cytat: marax w 03 Gru 2013, 10:03:33
miliśmy " zgubiła" się jedna z części niestety ..........:)
hmmmm, to jest myśl...

może się złamie?

Dodany tekst: 03 Gru 2013, 10:19:14

Cytat: rubin04 w 03 Gru 2013, 10:13:46
tak
U na sjest własnie jako lampka nocna też - korzystałam ostatnio jak musiałam P. dać syrop w nocy. idealna!

Dodany tekst: 03 Gru 2013, 10:16:49

oj to łóżeczko to straszne.

A te z Ikei nawet tańsze chyba było, a jakie fajne :)

to z ikei fajne, ale u nas nie ma, kupiłabym.

konwalia

My mama jakieś lollipops, nie bawi się nim, mis tam śpi i tyle

marax

Cytat: konwalia w 03 Gru 2013, 10:25:13
My mama jakieś lollipops, nie bawi się nim, mis tam śpi i tyle
u nas tam spał jamnik :) wchodził sobie i ogon mu wyłaził

Angie

marcheewka nogi stonogi bardzo fajna!  teraz rzadko gramy, ale
z rok temu to był hit.

ddu

konwalia dzięki za info o domku, zatrzymaj dla mnie , proszę, dam znać jutro, czy chcę i jak ktoś odbier

foszek

Cytat: konwalia w 03 Gru 2013, 08:28:01ja kupiłam w końcu ten, mam nadzieje, ze dojdzie do świat
niemiecki amazon strajkuje

ddu

ze względu na warunki pracy?
nie dziwię się

ishka82

kupiłam dziś prezent, keyboard oczywiście ;D na szczęście w sklepie stacjonarnym ciągle czekał na mnie taki, który razem z A. oglądaliśmy i który ładnie gra :) kamień z serca, że mam prezent :D i mam za swoje, bo chciałam zaoszczędzić, to nie dość, że kupiłam w końcu za stówę z groszami, to jeszcze straciłam na cholerne przesyłki badziewia z Allegro ;D

rubin04

U mojej mamy stoi taki prawie profesjonalny keyboard CASIO który jeszcze nam tato kupił  Niemczech jak bylismy w podstawówce.
Bogu dziekuję ze stoi u mamy a nie u nas :D Bo dzieci uwielbiają na nim grać...

golinda

Cytat: rubin04 w 03 Gru 2013, 15:29:19Bogu dziekuję ze stoi u mamy a nie u nas

mężowy stoi u nas i ja się cieszę, N. go lubi, ale ponieważ ma go w domu, nie ma szaleństwa

olgaaa1

znacie bajkę o pajączku woolym i małej tig. Poszukuje pajączka, tylko w rozsądnej cenie :(
Bo 100zł to bardzo dużo
http://allegro.pl/pajaczek-woolly-and-tig-prosto-z-kanalu-cbeebies-i3758361749.html