zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

zosia2007

Cytat: vobi w 22 Paź 2009, 19:02:22
czy ktoras z Was spotkala sie z takimi klockami?

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zaciekawily mnie, ale nigdy nic o takiej firmie/marce nie slyszalam :hmm:
http://www.bangla.pl/dla-dzieci/zabawa/klocki/pozostale/klocki-g-baby-p2635.htm
moja kolezanka kupila swojemu synkowi, tylko takie dla starszych dzieci bo on ma 4 lata, non stop sie tym bawi, jego tatus tez :D

a firma geomag jest znana

vobi

Cytat: zosia2007 w 22 Paź 2009, 20:43:23a firma geomag jest znana

tak?  :blush:
to moze sie skusze ... znaczy Hance kupie  :hmm:

Angie

Cytat: Pyś w 21 Paź 2009, 12:41:38
Ja polecam takie klocki magnetyczne. Bardzo fajne do zabawy w wierzę i nie tylko:

http://allegro.pl/item786916014_lamaze_klocki_magnetyczne_od_6_m_cy_polski_atest.html

;)

Kupiliśmy je dzisiaj w Świecie dziecka :)  Są bardzo fajne :)   
Lence bardzo się podobają, choć jeszcze nie załapała jak je wkładać :D

aniak1211

Fajne te klacki :)
Tylko dlaczego te zabawki takie drogie???
Chyba zeby dzieciom w glowach sie nie poprzewracalo  :mocking: :mocking: :mocking:

nionczka

A moje dziecko i tak najbardziej lubi telefon, ksiazki, gazety, butelke po wodzie z ziarnkami soczewicy, lyzeczke i kabelki. To po co ja te zabawki kupuje???

marax

nioniczka u mnie to samo dodalabym jeszcze laptop :)

nionczka

Cytat: maraxela w 29 Paź 2009, 20:55:17
nioniczka u mnie to samo dodalabym jeszcze laptop :)

My do laptopów nie dopuszczamy, ale dalismy jej odlaczona klawiature i kiedy my mamy komputery wlaczone i cos tam robimy ona sobie wali w te klawisze, patrzy na monitor i cieszy sie, ze cos sie zmienia :-)

abkasia

Cytat: nionczka w 29 Paź 2009, 20:09:18
A moje dziecko i tak najbardziej lubi telefon, ksiazki, gazety, butelke po wodzie z ziarnkami soczewicy, lyzeczke i kabelki. To po co ja te zabawki kupuje???
jeszze piloty i skarpety takie wlochate :D

Angie

U nas królują kapcie, dvd, piloty..  Trzęsie  się za telefonem :D gazety, książki. chusteczki, kable ;D

marax

ksiazki to tez .Jak ja sie ucze daje jej inne kiazki do szarpania.Nie da sie nabrac zawsze doraczkuje do mojej ksiazki i rykiem wymusza zebym jej dala .............

nionczka

Wlasnie piloty i chusteczki higieniczne, najlepiej te wyjmowane pojedynczo z kartnonika.
My dalismy jej pilota od twardego dysku, ale nie dala sie nabrac i chce ten od TV bo potrafi sobie wlaczyc tv, zmieniac kanaly i podglaszac. A tamten od dysku nic nie robi.

Angie

Cytat: nionczka w 30 Paź 2009, 10:14:41
Wlasnie piloty i chusteczki higieniczne, najlepiej te wyjmowane pojedynczo z kartnonika.
My dalismy jej pilota od twardego dysku, ale nie dala sie nabrac i chce ten od TV bo potrafi sobie wlaczyc tv, zmieniac kanaly i podglaszac. A tamten od dysku nic nie robi.

lol lol lol 

kasiad

Cytat: nionczka w 30 Paź 2009, 10:14:41

ja dałam Olkowi pilota od dvd, ale tamten nic nie robi jak dvd wyłączone :D
za to jak dałam pilota od tv to włączył nim telewizor i kanały zmieniał :D

a najlepsze są gazety, żadna się nie uchowa ;D
wszystko podarte na strzępy :D

abkasia

ja wycignalam stara komorke i balam mlodemu :D z zadowoleniem wali nia w podloge ;D

nionczka

Cytat: abkasia w 30 Paź 2009, 12:26:04
ja wycignalam stara komorke i balam mlodemu :D z zadowoleniem wali nia w podloge ;D

U nas tez stara komórka stala sie zabawka, nawet dwie!

aniak1211

Dominika uwielbia komputer,siada na fotel i każe sobie wlaczyc,ostatnio sama sobie włącza,lubi ogladac zdjecia :)

Kocha wszystkie misie :)
tuli je,caluje a ostatnio karmi swoim jedzeniem i daje pic :)

foszek

podobnie jest u nas. dodatkowo jeszcze mala szczotka do zamiatania, szczotka do mycia podlogi.
Z telefonem starym u nas nie przeszlo, skubaniec maly chce tylko te, ktore sa uzywane

abkasia

jeszcze miarka krawiecka jest suuuper zabawka!

marax

moja Laura najlepiej lubi zabawki drewniane -sama nie wiem dlaczego dla mnie one nic w sobie szczegolnego nie maja.Kupilam jej klocki drewniane i teraz namietnie je wywala z pudelka ogląda na wszystkie strony ,cos tam próbuje ukladac -tz na razie ja jej ukladam a jej sie wydaje ze klocki sa po zeby to co ja ulozylam kopnąć nózka :)

abkasia

a moje dziecko sie zezlosliwilo...
jesli pozwolic mu lazic po calym domu to jest mega szczesliwy i nei potrzeboje mnei wcale.. wszedzie wchodzi, wspina sie stoi przy meblach i jest zaowoony. gorzej jak nie pozawlam mu gdzies isc, wtedy zaczyna sie placz...
a w kojcu za zadne skarby swiata siedziec nie chce.. nawet za piloty.. wyje, krzyczy i jest wsciekly... nic nie moge zrobic... ech..

dragonfly

laski chce kuopic stoliczek muzyczny czy jak sie tam to zwie:
znalazlam 2
(aja go chyba ma) www.allegro.pl/item787747666_stoliczek_dwujezyczny_fisher_price_stolik_gratis.html

i

www.allegro.pl/item790695381_stolik_edukacyjny_ogromny_leap_frog_nr384.html

ktory wg Was jest lepszy? Zabila mnie cena tego fishera w PL, na amazon moge go kupic za £30.....

Kasia

własnie doczytałam że ten frog sie "WŁANCZA" LOL NO I NIE WIEM CZY TO MOŻLIWE LOL

dragonfly

Cytat: Kasia w 02 Lis 2009, 12:40:50
własnie doczytałam że ten frog sie "WŁANCZA" LOL NO I NIE WIEM CZY TO MOŻLIWE LOL

ha ha ha!!!

aniak1211

dragonfly
My mamy ten z leap frog i jestesmy bardzo zadowolone z niego :)
Dominika bardzo czesto siada na swiom misiowatym krzeselku,przyciaga stolik i gra :)
Ja polecam choc nie wiem jak ten pierwszy ;)