zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

marcheewka jak niedrogi to jednak tutaj bym szukala :D 139 zl za clatronika to dla mnie slaby interes ;D miliony do 100zl przeroznych ;)

http://allegro.pl/radioodtwarzacze-z-cd-67059?buyNew=1
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

annka-cygannka

Nadrabiam czytanie wątku i parę postów wyżej poruszony był temat plecaczków skip-hop. Chciałam kupić go młodemu, ale przypadkiem trafiłam na coś takiego: http://allegro.pl/hit-plecak-plecaczek-animals-zwierzaki-zoo-okazja-i3560556030.html

Albo idealna podróbka, albo z jednej fabryki z chin przyjechały i dostały różne metki. W każdym razie kupiłam pieska i jestem bardzo zadowolona. Kupowałam z miesiąc temu na innej aukcji, zapłaciłam z przesyłką 4 dychy.

olgaaa1

Szukam interaktywnego psa, kota. Co to szczeka, trzeba go karmić, kłaść spać i takie cuda :)

ddu

nie znam takich zabawek. w ogóle nie znam zabawek :D
jej, nie pamiętam , kiedy kupiłam ostatnio zabawkę... no dobra, w lipcu jakieś memo w mniejszym pudelku, bo nie chciało mi się wszędzie zabierać wielkiego pudła

mobka

Kuba memo nie załapał. Mogłam tłumaczyć i jakbym do ściany mówiła. Zazdroszczę ;D

martullek

Cytat: olgaaa1 w 23 Wrz 2013, 12:04:31
Szukam interaktywnego psa, kota. Co to szczeka, trzeba go karmić, kłaść spać i takie cuda :)

mamy takiego http://allegro.pl/fur-real-hasbro-nowy-interaktywny-kot-lulu-wawa-i3540019279.html cały czas w użyciu

kupiliśmy bo Wojtek kocha koty, a prawdziwego nie będziemy mieć, bo 1. mój mąż jest uczulony, 2. ja nie lubię kotów (choć to powinien być nr 1 ;) )

Justynna

Cytat: ddu w 23 Wrz 2013, 16:26:35nie znam takich zabawek. w ogóle nie znam zabawek Cheesy
jej, nie pamiętam , kiedy kupiłam ostatnio zabawkę... no dobra, w lipcu jakieś memo w mniejszym pudelku, bo nie chciało mi się wszędzie zabierać wielkiego pudła
To o mnie tekst :D

A książka jako zabawka się liczy? ;D

elve

Moja córka zapytała mnie ostatnio dlaczego nie kupuję jej zabawek :hmm:

niewiemjaka

moj ostatnio prosi mnie dla odmiany o kotka ...

Kasia

Michał tez mnie o kota prosi. Na wakacjach kota nianczyl codziennie.
Obiecalam mu ze w nowym domu będzie kot :)

niewiemjaka

Kasia fajnie :)
mój jak na dzialke przyszedl taki malusi kotek, potem na wakacjach bylo mnostwo kotow we wszystkich kolorach, tak na nie patrzył i widziałam ta chec w jego oczach ..
ale on taki juz "wyszkolony" ze kotkowi to zle w takim ciasnym mieszkanku jak nasze, ze lubi miec wolnosci troche itd..  zaczal jeczec jeczec ze chce..  ja krece nosem, a on "ale mamoooo, ale nie-zywego, tylko przytulanke.. no prosze.."

konwalia

A ja szukam parasolki z peppą :D widzialyscie gdzieś? Na all są za 40zl

ddu

Cytat: Justynna w 23 Wrz 2013, 16:40:27

A książka jako zabawka się liczy? ;D

nie :P

ja praktycznie teraz już też dawno nic nie kupiłam z książek (4 zwykłe miski kupiłam, ale to bardziej dla siebie ;) ),
bo wypożyczam z  biblioteki

marcheewka

Cytat: konwalia w 24 Wrz 2013, 07:57:44
A ja szukam parasolki z peppą :D widzialyscie gdzieś? Na all są za 40zl

w motercare zobacz, wydaje mi się, że mieli tam jakąś serię

Dodany tekst: 24 Wrz 2013, 09:32:07

Cytat: niewiemjaka w 23 Wrz 2013, 23:08:55
moj ostatnio prosi mnie dla odmiany o kotka ...

a Ola o kucyka :-)

ostatnio jeździła na kucyku i tak jej się spodobało, ze chce takiego do domu

Justynna

Cytat: ddu w 24 Wrz 2013, 09:36:28(4 zwykłe miski kupiłam, ale to bardziej dla siebie wink )
Kupiłam, wczoraj przyszła. Miałam właśnie pisać na "polecanych książkach" ;D
I jeszcze "Złego wilka" z Tako.

Dodany tekst: 24 Wrz 2013, 10:02:19

Cytat: ddu w 24 Wrz 2013, 09:36:28nie Tongue
No dobra, ale nie mów tego Michałowi :D

magdalinska

Kubus mnie prosi o pociąg osobowy lego, most do pociagów i pociąg dźwig i wagonik wywrotke, wcześniej o zwrotnice i dodatkowe tory, ale to już dostał :)

Kasia

my mamy za pasem imieniny Michała (my nie obchodzimy ale babcia poprosiła aby coś kupić od niej, srodki wyłozyła), potem Mikołajki i choinka :)
na prezent choinkowy pomysł mam ale na resztę (drobnostki) nie bardzo

a Michał więlkich zyczen nie składa, w ogóle mam dziecko, które ma bardzo waski zakres zyczeń zabawkowych :)

magdalinska

Kubus całymi dniami oglada ulotki z lego i tylko pokazuje "ja bym chciałem taki most, i taki pociąg osobowy i taki peron z zegarem, i taki pociąg dźwig i taki wagonik wywrotke" itp. znam to na pamięć bo tak ględzi od miesiąca  :crazy:

konwalia

Marchewka dzięki, polewam!

mobka

Cytat: Kasia w 24 Wrz 2013, 11:18:15bardzo waski zakres zyczeń zabawkowych
Ale chyba szerszy od Kuby ;) Ten dalej chcialby autka, a ma ich juz chyba ponad setke... jak nie wiecej. Sam nie bardzo juz wie, co ma ;)

Kasia

tylko że ja już prawie wykupiłam wszystkie samoloty na rynku ;) jeszcze mam jeden zestaw na oku ale go własnie pod choinke zostawię ;) ewm drugi w mothercare mam upatrzony ale jakoś bez rewelacji.

baybladesów na już kilkanascie, chce arene ale mu nie kupię bo za kawał plastiku nie zapłacę 50zł
chce lego friend ;)

półka z książkami pełna a na kolejną nie mam miejsca :(

Justynna

Cytat: Kasia w 24 Wrz 2013, 12:37:47baybladesów na już kilkanascie, chce arene ale mu nie kupię bo za kawał plastiku nie zapłacę 50zł
Nie wiem o czym piszesz :D