zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

nionczka

Cytat: Kasia w 31 Mar 2013, 21:52:54
Mamy podrobe za 20zl z przesylka. Jedno i drugie tandeta. Michał uwielbia.
Drugi raz kupilabym tez podrobe,

git! Dziękuję! Też wezmę tanie.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

vobi

Cytat: nionczka w 31 Mar 2013, 20:55:33Ja ma w domu samcohód otwierany spidermana! I sama kupiłam zestaw koników w nadziei, że uda mi się ją odciągnąć od samochodów, superbohaterów i innych brzydali. Ale widać koniki nie są wystarczająco brzydkie, zeby ją zainteresować.
moja corka rowno kocha samochody (glownie resorkowce, samochod strazacki i smieciarke) i kucyki, najczesciej wozi koniki w samochodach ;D

ishka82

Cytat: nionczka w 31 Mar 2013, 21:55:24
git! Dziękuję! Też wezmę tanie.
i ja chyba też ;D :D
Domi lubi samochody na równi z dziewczyńskimi gadżetami, ma nawet taki sterowany zdalnie :D

brawurka

nionczka ja mam taniochę

jestynka

my mamy tanszą, ale ta palma nie jest super stabilna,bo są niedociągnia przy podstawce, też tak macie?

ddu

hela dostała kucyki na zająca od mojego kolegi
o matko
miłość
jeden "kucyczek" brzydszy od drugiego

elve

ddu po jakimś czasie te kucyki już nie wydają się takie brzydkie :rotfl:

nionczka

Cytat: elve w 05 Kwi 2013, 18:36:52
ddu po jakimś czasie te kucyki już nie wydają się takie brzydkie :rotfl:

szczególnie w zestawieniu z pudłem samochodów i superbohaterami

Kasia

Ale kucyk kucykowi tez nierówny. Michał ma jednego z McDonalda i on o niebo piękniejsze od oryginalnych pony np. ze smyka.

nionczka

Cytat: Kasia w 05 Kwi 2013, 21:56:34
Ale kucyk kucykowi tez nierówny. Michał ma jednego z McDonalda i on o niebo piękniejsze od oryginalnych pony np. ze smyka.

najbrzydsze są chyba właśnie te oryginalne, wielkookie. my mamy zestaw z tesco i są normalniejsze. Jakieś takie bardziej dyskretne.

Kasia

Ten z McDonalda jest naprawdę ok. I pindraka tylko kosztował.

ddu

a te nasze to też chyba tesco
biały ze srebrno- różową grzywą wygląda zaiste cudnie z plamami po oliwie i nie wiem czym jeszcze

Kasia

w macu takie były

zuzia

Cytat: didi_loczek w 06 Kwi 2013, 22:55:02
U nas teraz te koniki są w Burger King :D
to muszę u nas zaglądać do BK bo M. mnie męczy o księżniczkę celestię (?)  :crying:

brawurka

Kasia to my little pony (mini mini 19:50) najgosze są dla mnie fili

wrobelek0403

lol lol lol

jako żywo przypomina mi sie moja młodsza siostra lol lol ona miała takie gumowe paskudztwa z grzywami z włosów :bad:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marcheewka

Cytat: brawurka w 07 Kwi 2013, 00:54:04

bosz, dobrze, że Ola nie cierpi tej bajki, zawsze krzyczy, żeby przełączyć, bo koniki są ;)

straszne

zuzia

Cytat: marcheewka w 07 Kwi 2013, 16:33:53
bosz, dobrze, że Ola nie cierpi tej bajki, zawsze krzyczy, żeby przełączyć, bo koniki są ;)

straszne
a M. ją kocha :(

konwalia

Ja wole kucyki niż bajkę o bezdomnych gotujących owsianke :D

Kasia

wiem wiem, Michał lubi ogladac :D

vobi

one sa przynajmniej tanie (kilka-kilkanascie zlotych, jak dobrze kojarze?), wiec przynajmniej umilowanie dziecka do kucykowatych ochyd nie daje po kieszeni... gorzej, jak juz nie wystarczaja i chce np. takie przecudnej urody cos:

tu juz trzeba z ca 100 zl wyskoczyc :( dodam, ze ochyda gra, buczy, rusza skrzydelkami i swieci... a takich ksiezniczek jest jeszcze kilka, jak nie kilkanascie :crazy:

Dodany tekst: nie, 7 kwi 2013, 22:08:45

moje dziecko zazyczylo sobie od zajaczka wielkanocnego tego rozowego (przepraszam, ksiezniczke Cadence). W sklepie Cadence nie bylo, juz mialam kupic inna ksiezniczne kucykowa (co za roznica, Cadence czy inna Pulcheryja), ale cos mnie tknelo i zapytalam czy inna moze byc - i niespodzianka, nieeeee..... to juz lepiej gre a Cadence innym razem ;)

ishka82

macie pomysł na prezent na roczek dla dziewczynki? bratanica A. za chwile kończy rok i trzeba coś kupić, rodzice nie mają pomysłu co i dali wolną rękę, a ja mam pustkę w głowie...nawet nie umiem sobie przypomnieć co Domi na roczek dostała ;D budżet do 100zł...pomożecie? ;)

bozena.dp

podpinam się pod pytanie ishki ;)
tyle, że ja dla chłopca potrzebuje ;)
budżet podobny

jusia

OMG Fran też ogląda te paskudne konie  :headbang: :headbang: i jeszcze mnie woła, bo wie, że ich nie cierpię (zawsze pokazuję, że mam odruch wymiotny jak widzę, że to ogląda )
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"