zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

brawurka

golinda super ziemia, moje panny niestety jarają się kucykami pony, mają kolekcje i teraz marzą o zamku za 160 zł. Ja im nie kupię na pewno, ale mają swoje skarbonki  :headbang: namawiam na rolki na przykład, ale na razie się upierają na zamek

magdalinska

jaką kupić gre dla trzylatka? memory? czy cos innego fajnego?

ishka82

Cytat: magdalinska w 24 Lut 2013, 07:57:21
widzę, że jesteśmy na tym samym etapie ;) sama zastanawiam się nad fajną grą dla Domi :) wiem, że jedną dostanie na urodziny, ale nie wiem jaką ;) ja myślę o czymś innym niż memory, ale sama nie wiem ;D

zuzia

Cytat: magdalinska w 24 Lut 2013, 07:57:21
M. z gier ma:
nie pękaj prosiaczku,
tęcza,
ośmiornicę,
mrówki i chińczyka

teraz jak wróci to mu kupię spadające małpki

aniak1211

Cytat: brawurka w 23 Lut 2013, 23:27:27moje panny niestety jarają się kucykami pony, mają kolekcje i teraz marzą o zamku za 160 zł.
Dlaczego niestety???
Moja Dominika ma mnóstwo koników w roznych rozmiarach,
domki,latające balony,karuzele,
no duzo tego ma i fajnie sie tym bawi:)
Czasami pozwolę jej bajke obejrzeć;)
jedynie bluzek czy sukienek jej nie kupuje z konikami,ale nie lubie ciuchow z postaciami z bajek;)

brawurka

aniak1211 przede wszystkim niestety bo to cholernie drogie jest

magdalinska

zuzia sputnik  :beer:

sputnik fajne :) pozniej przegladne na spokojnie, bo idziemy na urodziny do moich dzieciaków

kupiłam dla 7latka taka eko baterie  http://sklep.avt.pl/p/pl/9317/green+science+eko+bateria.html

konwalia

a ja polecę klocki megablocks, mamy te niestety maly zestaw i duplo i Daga woli układać te pierwsze

wrobelek0403

Cytat: brawurka w 23 Lut 2013, 23:27:27
golinda super ziemia, moje panny niestety jarają się kucykami pony, mają kolekcje i teraz marzą o zamku za 160 zł. Ja im nie kupię na pewno, ale mają swoje skarbonki  :headbang: namawiam na rolki na przykład, ale na razie się upierają na zamek

brawur, spoko :D moja siostra w podstawowce to tylko my little pony, a w gimnazjum mrok, czern i glany :D :D jeszcze im przejdzie, zobaczysz :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

brawurka

całe szczęście, że się tym naprawdę bawią, no ale szkoda mi kasy na ten zamek

zosia2007

kupilam mlodemu wczoraj paskudny dywan w ikea ale dla niego to strzal w dzisiątke, od 6 rano sie na nim bawil
wiec jesli ktos jest w stanie zniesc jego wygląd bardzo polecam dla chłopaka ;)

mobka

Eeee, aż tak brzydki nie jest. Miałam, ale wyrzuciłam, bo się starsznie to białe od spodu obsypywało ;D

foszek

Cytat: zosia2007 w 25 Lut 2013, 10:15:06
kupilam mlodemu wczoraj paskudny dywan w ikea ale dla niego to strzal w dzisiątke, od 6 rano sie na nim bawil
wiec jesli ktos jest w stanie zniesc jego wygląd bardzo polecam dla chłopaka ;)

zosia tez mamy,juz ponad 2 lata i ciagle w uzyciu, teraz do zabawy na nim dolaczyla H.
No i wacle on taki straszny nie jest, mi sie podobal bardziej od tej drugiego dywaniku z ulicami w ikea.

zosia2007

Cytat: foszek w 25 Lut 2013, 10:39:05No i wacle on taki straszny nie jest, mi sie podobal bardziej od tej drugiego dywaniku z ulicami w ikea.
no to mi sie ten drugi bardziej podobal ale ten mial światla i parkingi więc P wybrał ten. dla mnie on jest strasznie oczojebny, no ale dziecko się cieszy a to w sumie jego pokój, niech ma w nim to co mu się podoba ;)

ishka82

zosia2007, myślę, że Niusia byłaby nim zachwycona ;)

aniak1211

Cytat: brawurka w 24 Lut 2013, 12:00:07
aniak1211 przede wszystkim niestety bo to cholernie drogie jest
aaaa
No drogie,
Dominika chciala "princess celestia" w wersji slubnej,swiecace skrzydelka i takie tam;)
szkoda mi bylo kasy wolalam wlasnie zamek czy tory z pocigiem ktore nie byly duzo drozsze,ale ona sie uparla;)
Znalazlam w jednym sklepie troszke taniej i dostala pod choinke;)
Fajny zestaw dawno temu kupilam w sklepie z uzywanymi rzeczami,ale to akurat bylo nowe,
5 konikow,karuzela-grajaca i krecaca sie;)
roler koster (czy jak to sie pisze;) ) domek w ksztalcie lodow i pare innych drobiazgow za cale 5 funtow:D

brawurka

aniak to to super Ci się udało, laski Celestię też mają i zaraz zamawiam ten zamek

aniak1211

brawurka
Jaki to zamek???
moze u nas taniej???

nionczka

Ja bym chciała, żeby moja pobawiła się konikami, nawet Barbie bym jej kupiła, byleby przestała bawić sie tymi cholernymi samochodami, cięzarówkami, samochodem spidermana... to dopiero drogie obrzydlistwo. Nie lubię zabawek dla dziewczynek, ale te dla chłopaków są gorsze.

Angie

nionczka ja w domu też mam więcej samochodów niż lalek :D

nionczka

Cytat: Angie w 25 Lut 2013, 21:33:52
nionczka ja w domu też mam więcej samochodów niż lalek :D

jeszcze ostatnio podliczała jakich pojazdów jeszcze nie ma i musimy kupić. Ja zaproponowałam szambiarkę, moja mama karawan, a ona na serio podsumowała, że tzreba kupic szambiarkę i karawan!

Angie

vobi

Cytat: Justynna w 24 Lut 2013, 13:17:31
Niedawno w Biedronce były te gry. Kupiłam M. taką: http://www.granna.pl/produkt,mala-wielka-myszka :)

hehe, u nas hitem jest to: http://www.granna.pl/produkt,zgaduj-zgadula
a nazywa sie - wg Hani - "gra z biedronki" ;)

Dodany tekst: 25 Lut 2013, 21:51:55

Cytat: nionczka w 25 Lut 2013, 21:31:36
Ja bym chciała, żeby moja pobawiła się konikami, nawet Barbie bym jej kupiła, byleby przestała bawić sie tymi cholernymi samochodami, cięzarówkami, samochodem spidermana... to dopiero drogie obrzydlistwo. Nie lubię zabawek dla dziewczynek, ale te dla chłopaków są gorsze.

U nas w zasadzie w codziennym obiegu sa glownie kucyki i samochody roznej masci (lacznie z kilkoma starymi, ktorymi bawil sie jeszcze moj maz - np. ukrainska karetka sprzed 20 lat :rotfl:). Ale ciesze sie, bo przynajmniej nie bawi sie barbiami, a to wg mnie najwieksze zabawkowe g...o. A niestety dostala od babci jedna barbiowa potwore na Mikolaja :(

zuzia

jak ja marzyłam o barbie, ech....