zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Justynna w 05 Gru 2012, 22:42:09
A do nas Mikołaj przyjdzie w sobotę ;D Bo w tym tygodniu pracuje na II zmianę i nie wyrobi się  :rotfl:
bardzo slusznie, tez tak planuje ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zuzia

Cytat: marcheewka w 05 Gru 2012, 15:23:58a ksiażkami to u mnie średni pomysl, bo nasze gusta troche się rozmijają.
Ja zwracam uwagę na tekst, ilustracje, na wartość edukacyjną, a inni nie koniecznie. Mamy pełno nieciekawych ksiażek, albo za trudnych, albo "za małych", a w tych sprawach nikt sie nie pyta, ja podałabym konkretne pozycje, które mnie interesują.

Wogóle u mnie jest dziwnie, bo nawet jak zapytaja i powiem, co by Olę ucieszyło, to i tak kupują co zechcą ( co będzie), bez sensu to.
u nas takie sprawy załatwia "list do świetego mikołaja".
M. też taki w tym roku wykleił. i były i zabawki i książki.
oczywiście nie trzeba koniecznie z listy ale podpowiedź konkretna jest i już pod koniec listopada miałam pytania o list :)

feeling.good

u nas Mikołaj już był. Zostawił swoją czapkę na oknie, zjadł ciastka i wypił mleko. A przede wszystkim przyniósł wymarzone prezenty. Ale Staś ma radochę :) Piękna sprawa

magdalinska

u nas mikołaj w sobote, pewnie znowu moj tato sie przebierze i porozdaje prezenty

Kata

Do nas też mikołaj zawitał, zjadł ciasteczko i zostawił okruszki :D a z prezentów Mała bardzo zadowolona jest (puzzle, ciastolina, karty do gry i drewniana gra logiczna) :D
Pozdrawiam

Kata

mobka

Mikolaj byl tylko u mnie, bo reszt abyla niegrzeczna :P
A na powaznie, to zaraz bede konczyc pakowanie prezentów na popoludnie :D

Kuba dostanie garaż z Burago, puzzle z Puchatkiem z Lidla i zestaw do pieczenia z Biedronki ;) I wieże, ale to taki prezent już pochoinkowy, bo pod choinke od nas nic nie dostanie. No chyba, że jakaś ksiązka mi wapdnie w ręce. A, no i książki dzisiaj będą - Zuzia i nowy dzidziuś, Nocnik nad nocnikami i Balwanka z Wigii, bo Mikołaj mu się bardzo podobał :D

justynaaaa2

myślicie że ta żyrafka dla 8 miesięcznego dziecka się nada? ona chyba dobra do międlenie jak zęby rosną więc może byłaby w sam raz :knuje: miałabym prezent na gwiazdkę z głowy :) a tej małej teraz chyba będą rosły zęby, na razie ma 1 szt. :D

mobka

Justynaaaa ja wciaz do zyrafy nie jestem przekonana. I mysle, ze 8 miesieczniak, to juz by cos innego wolal. Ale dzieci roooooozne sa.

zosia2007

justynaaaa2 ja bym kuipilam cos grajaco-swiecacago dla 8 m-cznego dziecka, jakis fisher price albo cos z kolekcji auchan
to jest ten wiek, kiedy dziecko lubi takie zabawki ;)

justynaaaa2

on ma tyle tych zabawek  :crazy: byłam wczoraj to widziałam, też kupiłam zabawkę - takie te kółka nakładane na patyk ale jak zobaczyłam ile tego ma wszystkiego to odniosłam wrażenie że bez sensu ta zabawka, bo ten dzieciak i tak się tym wszystkim nie bawi, inna kwestia że nie umie ;D
no i ona wszystko dostaje po swoim niecały rok starszym bracie ciotecznym

skoro żyrafa kiepska to chyba zapytam się po prostu czy czegoś nie potrzebują, bo nie chcę już kolejnej zabawki jej kupować

zosia2007

no to w takim przypadku pozostaw decyzje rodzicom ;)

mobka

Kasia

a ja mam prośbę  :bra: :bra: :bra: :bra: :bra: :bra: :bra: :bra: :bra:

jakby ktoś miał jakiegos znajomego który modelarstwem się zajmuje lub sprzedaje zabawki to bym prosiła zapytac się czy jest mozliwe zdobycie salomotów firmy schabak

http://www.kangoo.pl/szukaj/SCHABAK

wszedzie szukam i wszedzie niedostepne :(

Kasia

didi_loczek  :champaign: super wybór :D
tylko ceny wyzsze niż w PL
obejrzę z D. i dam znac co i jak

ogromne dzieki  bighug

mobka

A ja prosze o polecenie plyt z piosenkami dla dzieci, plyt z muzyka swiateczna, kołysanek itd.

didi_loczek

Kasia to pierwszy lepszy sklep ;).

Mogę poszukać innych. Albo lepiej zapytam P. On jest modelarzem, na pewno coś poleci ;).

Kasia

Cytat: didi_loczek w 06 Gru 2012, 13:01:07Kasia to pierwszy lepszy sklep wink.
a Ok :D
bo u nas te najtańsze to po niecałe 30zł chodzą :D tak jak wkleiłam w tym linku :D

ale super, wybór duzy, jeszcze raz dziekuję :D

marcheewka

Cytat: Kata w 06 Gru 2012, 09:23:22
Do nas też mikołaj zawitał, zjadł ciasteczko i zostawił okruszki :D a z prezentów Mała bardzo zadowolona jest (puzzle, ciastolina, karty do gry i drewniana gra logiczna) :D

pokaz karty do gry i grę

Angie

A możecie polecić jakieś fajne bobasy ?
Chcę kupić chrześniaczce za święta, a się nie znam :D
ma zamykać oczy :D

Ma na pewno baby born.

Kasia

a, tutaj taniej :D dzieki, :)

mamy co prawda szwagra modelarza ale nie wiem czy on znajdzie czas aby się zorientować ;)

ddu

co do muzyki
Potwory i turnau super  (Justynna podała)
ja jeszcze polecam doskonałą płytę Nie wiem kto
tu próbka