zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

feeling.good

we Wrocławiu już polikwidowali fabryki misiów. O, zajrzę do Nici może, dzięki  :beer: Chciałabym takiego baaardzo milutkiego :)

konwalia

ja kupiłam misia endo

iksa_nl

my mamy zajaca ze sterntalera, ale bez szalu... stowa poszla ;)

kotabma

Cytat: marax w 21 Lis 2012, 19:53:08zapinanie tego fotela doprowadza mnie do szalu .
Zosia o fotelik sie jeszcze nie dopomina ale pewnie jak młoda sie urodzi to zobaczy ze lalunia nie ma fotelika i powie slogkim glosem: kupicie laluni?
mnie do szalu doprowadza proces wychodzenia z domu - nie mozemy sie ubierac bo lala nie zjadla, lala musi sisi/kupe no i lale trzeba ubrac (30-40 min na to potrzeba :D )
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ishka82

moje dziecko zapragnęło pieszczocha, różowego w dodatku ;) długo nie wiedziałam co to jest, ale w końcu wiem ;) http://allegro.pl/epee-pieszczoch-ktos-kudlate-cos-01532-3-modele-i2798602115.html
chyba nie ma wyjścia i na Mikołaja lub pod choinkę trzeba będzie kupić ;D oby tylko chciała się tym bawić, bo tanie nie jest ;D

bozena.dp

feeling.good Paweł ma takiego misia z NICI

jest fajny milusi, bardzo mi się podoba, ale co z tego jak Paweł do pluszaków nie pała zbyt wielką miłością ;D ma tez taką szmatkę przytulankę od urodzenia - czasem ją gdzieś zabiera, ma owieczkę i ma też żyrafkę, którą niedawno dostał, też fajna i miła (gdzieś mam ją na zdjęciu) i z nią jeszcze najczęściej ostatnio się "pokazuje" ;) dziś rano np. jak wstał to poszedł do łóżeczka (bo od 4.30 spał z nami), przyniósł żyrafkę i z nią się jeszcze położył ;) żyrafkę tez czasem karmi, daje jej swój smoczek, przytula ;)

Kasia

rubin04

Cytat: marax w 21 Lis 2012, 16:15:23Zadziwia mnie ze u takiej malej dziewczynki instynkt jest tak wyraźnie juz zaznaczony
Mila ma jedną lalkę która wala się gdzies w zabawkach, zero zainteresowania.
Ale kazda moja torebkę, wszystko co moza załozec na ramię czy inne ozdoby które mozna załozyc jak korale to intuicyjnie wie co z tym robić.
Ale i  najchętniej obecnie bawi się młotkiem, śrubokrętami, koparką.

A na Mikołają to chyba kupię jej własnie torebkę jakąś by miała swoja własną.

A dla Pawełka jakiegoś dinozaura bo ostanio mocno dinozaury go wkręcają (ech, zeby tylko kiedys geologiem nie chciał zostać :D )

Dodany tekst: 21 Lis 2012, 22:26:01

Kasia, ja mam takiego jednego od Bukowskiego - nazywamy go Gruby w odróznieniu od Chudego.
Tego Grubego dostałam na 30 urodziny od brata, który wtedy nie wiedział zem w ciazy z Pawełkiem. I tak Gruby trafilł do Pawełka.

Mila ma króliczka z Tchibo - po prostu weszłam kiedyś do Tchibo a tam siedział sobie królik Hennio i mówił do mnie :D wiec kupiłam dla Miluśki :D

marax

Cytat: kotabma w 21 Lis 2012, 22:02:50
Zosia o fotelik sie jeszcze nie dopomina ale pewnie jak młoda sie urodzi to zobaczy ze lalunia nie ma fotelika i powie slogkim glosem: kupicie laluni?
mnie do szalu doprowadza proces wychodzenia z domu - nie mozemy sie ubierac bo lala nie zjadla, lala musi sisi/kupe no i lale trzeba ubrac (30-40 min na to potrzeba :D )
tak tak nasza coreczka ma kurtke buty i rekawiczki plus czapkę :) Coreczka chodzi do przedszkola gdzie w szatni sie rozbiera !

feeling.good

dzięki :) Misia endo teraz nie ma, poprzegądam te bukowskiego.

Staś ma dwa misie, klasycznego i kubusia puchatka i bez nich nie zaśnie. Co jakiś czas do tego zacnego grona dołącza ktoś jeszcze. Niedawno był jeszcze elmo, który aktualnie został zastąpiony przez figurkę misia polarnego z jajka niespodzianki :D
Jeszcze dla niego muszę jakąś pumę znaleźć, ale raczej nie maskotkę.

kotabma

zuzia

Cytat: Kasia w 21 Lis 2012, 16:13:12
My juz kupiliśmy tor samochodzikowy i juz nas korci aby go odpalic lol
pokaż :)

zosia2007

u nas nadal rządzi George, P z nim śpi, karmi go, George jezdzi z nami na wczasy, wycieczki etc
czasem jednak P sie wkurwi na niego i go rzuca i gryzie :crazy:

marcheewka

zosia2007 a skąd masz georga?? Ola bardzo lubi tą bajkę, a małpki w domu żadnej nie posiadamy

zosia2007

Cytat: marcheewka w 22 Lis 2012, 10:55:24
zosia2007 a skąd masz georga?? Ola bardzo lubi tą bajkę, a małpki w domu żadnej nie posiadamy
z ebay'a angielskiego
w pl praktycznie nie do dostania 

Dodany tekst: 22 Lis 2012, 11:41:57

no moj tez wlasnie bardzo lubil/ lubi ogladac georga wiec moja siostra na urodziny mu kupila georga i wyslala, to jego ukochana przytulanka

ziuta

moje dziecko w ogóle nie uznaje przytulanek/pluszaków, po prostu ich nie zauważa
dla niego liczą się tylko koparki :crazy:
a ostatnio kuchnia :D

Kasia

feeling.good

Cytat: zosia2007 w 22 Lis 2012, 10:53:26
u nas nadal rządzi George, P z nim śpi, karmi go, George jezdzi z nami na wczasy, wycieczki etc
czasem jednak P sie wkurwi na niego i go rzuca i gryzie :crazy:

śliczny ten george. Na allegro bywają cholernie drogie i zupełnie do georga nie podobne

zosia2007

to zdjecie jest z ebaya ale moj jest identyczny, moj uzywany kosztowal ok 15-20 funtow wiec tez super tani nie byl
no i te nowe, sklepowe sa juz troche inne http://www.thecuriousgeorgestore.com/shop/product-category/curious-george-items/toys/plush-toys/
ten co ja mam jest do kupienia tylko jako uzywany

marcheewka

Cytat: zosia2007 w 22 Lis 2012, 11:40:50
z ebay'a angielskiego
w pl praktycznie nie do dostania 

Dodany tekst: 22 Lis 2012, 11:41:57

no moj tez wlasnie bardzo lubil/ lubi ogladac georga wiec moja siostra na urodziny mu kupila georga i wyslala, to jego ukochana przytulanka

no właśnie

konwalia

Cytat: feeling.good w 21 Lis 2012, 22:59:11
dzięki :) Misia endo teraz nie ma, poprzegądam te bukowskiego.

zamawialam w weekend, pojawiły się

ddu

feeling, polecam misie, maskotki stad: http://studiopetito.pl/zabawki-haba-djeco-wyposazenie-pokoju-dzieciecego-aranzacja-pokoi-mlodziezowych/pluszaki.html?p=1

są naprawdę, naprawdę miłe

marax, niezła historia z lalą :) hela kocha misia, ale na kochaniu się kończy, no ok, dziś miś był chory, chciał spać i żeby mu czytać książki a nie iść na spacer spotkać się ze zwierzątkiem, ale ogólnie nie karmi go ani nic

twinnie77

ddu, ty kiedyś pokazywałaś taką fajną lalę, pamiętasz może?

magdalinska

przyszedł pociag na mikołaja. Kubus spi, M. rozłozyl i sie bawi