zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fasolka1980

jusia

fajne fasolka a to jest wielokrotnego uzytku?
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

nionczka

A my w ogóle chcemy odejść od prezentów, przynajmniej częściowo i zastąpic je "wydarzeniami". Widziałam,że go karty w blue city są od 4 lat, dzisiaj znaleźliśmy warsztaty z robieniem cukierków na tamce, ale dla starszych. Kiedyś pójdziemy razem na malowanie ceramiki, do parku wodnego, na przejażdzkę kucykiem... Chcę ją nauczyć tego, że tak naprawdę wyjątkowe rzeczy to te, które możemy robić razem. macie jakieś fajne pomysły pod tym kątem?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

jusia

nionczka swietny pomysl, po urodzinach Frana (kiedy do dzis nie rozpakowal wszystkich prezentow) tez stwierdzilam, ze za duzo tego wszystkiego
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

fasolka1980

Cytat: jusia w 06 Lis 2012, 21:20:15
fajne fasolka a to jest wielokrotnego uzytku?

Chyba tak ale siè upewnie

ddu

doda, w toruniu są genialne zajęcia w technikach montesorri, nigdy się nie mogę wybrać....
https://www.facebook.com/RodzinaInspiruje?ref=ts&fref=ts

mika

Nionczka w Koperniku sa warsztaty dla dzieci, w te sobote bedzie tropienie dinozaurow, co tydzien podobno jest co innego, zapisy w kazdy poniedzialek tylko na najblizszy weekend, nie moge teraz wkleic linka bo pisze z kom ale na stronie CNK jest info.

Dodany tekst: 07 Lis 2012, 09:43:44

W ogole w Koperniku jest ta galeria Bzzzz dla dzieci w roznym wieku  -polecam!

jestynka

ja na urodziny Filipa planuję wyjście do teatru Guliwer.
gdy zrobi się ciepło: wąskotorówka w sochaczewie, dalej maltanka w poznaniu.

Kasia

Cytat: mika w 07 Lis 2012, 09:42:51W ogole w Koperniku jest ta galeria Bzzzz dla dzieci w roznym wieku  -polecam!
a mnie to jakoś nie powaliło, zwykły plac zabaw + kilka "eksperymentów" :(

ddu

Cytat: doda w 06 Lis 2012, 23:35:55
ddu my na razie w czwartki chodzimy na muzykę, w jeden poniedziałek miesiąca na zajęcia w czytelni i w planach na basen :)
póki nie jeżdżę samochodem, to ciężko mi gdzieś dalej, bo K. to jednak nie zawsze może..

ja się w toruniu nawet nie mogę wybrać ;)
ale jak byś może chciała z okazji jakiegos święta czy coś, to tam dziewczyny fajne rzeczy robią
a. no i socatos jest też już  w tor

feeling.good

a ja nie mam pomysłu na prezenty dla Stacha, a już zaczynają pytać. Na razie myślę o rękawicach bramkarskich (teraz korzysta z kuchennych lol) i ewentualnie o boisku z playmobil, ale to takie duuuże

Kasia

my tez  za bardzo nie wiemy co brać, nie chce wiecej klamotów w domu, Michał bawi się kilkoma rodzajami zabawek i tyle :D on tez nie ma parcia na jakies nowe zabawki :D
nowy samolot za 10zł go ucieszy chyba najbardziej lol a już nam się modele konczą lol z majorette mamy już wszystkie, z dickiego tez te fajniejsze
a matchbox robi niestety wojskowe, teraz widze jakąś niową serie pasażerskich ale w sklepach jak na lekarstwo tego

magdalinska

u mnie jest prezent składkowy i dzieci dostana po jednym porzadniejszym i ew. jakies puzzle do tego

OlaFasola

Mikołaj chyba dostanie... domek dla lalek :D A od dziadków poprosimy o mebelki do domku czy jakieś wyposażenie. Albo jakieś zestawy kreatywne. U swoich kuzynek jak zobaczył domek, był zachwycony. Bawiliśmy się tym razem, świetna sprawa. Albo jakiś sklep jeszcze, można dorabiać produkty, pakować, układać. Tylko nie wiedziałam niczego nie za dużego i estetycznie akceptowalnego.

ddu

Angie

konwalia

poleci któraś jakiś laptop, żeby Daga miała swój i nie zabierała mojego?

zwierzatko_mojej_mamy

mam do sprzedania aktualnie hp compaq nx 6310 ;) stan idealny ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

konwalia

marax

konwalia wlasne dziecko tak nisko cenisz ? ona na 110% nie da sie nabrac na tego laptowa . Ja mam nowke mala bawila sie moze z 2 h lacznie ............

konwalia

marax no naiwna jestem lol
P. jej daje komórkę i ona się patrzy na te auta w need for speedzie, komórkę zresztą sama odblokuje, dwa razy zadzwoniła do wróbla(raz o 2, czy 3 w nocy), a kiedyś wysłała jej sms z katalogu robocze lol

mobka

Ja dla Kuby zasugerowalam do wyboru auta/sprzet z Brudera, warsztat z Tchibo, tablet ;) (to w zartach bardziej), bo wczoraj byl jego ulubiony wujek u nas i juz si epytal, co by Kuba chcial. A ostatnio na chrzcinach siostrzenca meza Kuba dostal od niego zdalnie sterowany samochod z Nikko. Fajny i mysle, ze Kuba moze go calkiem szybko opanowac.

A sami kupilismy ostatnio Kubie zestaw do sprzatania ze Smiki (mop,  miotla, zmiotka, szufelka i jakis psikacz-fajne, tylko kije maja strasznie krotkie), a zastanawialabym sie nad zelazkiem (choc tu sobie zrobil zelazko z ladowarki do szczoteczek do zebow) albo odkurzaczem. Podobalmi sie tez zestaw filizanek z Tchibo, ale maz troche kreci nosem ;) Coz poradze, ze Kuba u babci swietnie bawil sie doroslymi :D

konwalia

mobka pokaz ten zestaw sprzatacza, drogi?
moja to chętnie by srubokret chciała, klucze i srubokrety potrafi godzine przekładac i wkurza sie, ze nie daje rady sama srubek z listwy na podlodze wykrecic :D

kotabma

Cytat: konwalia w 07 Lis 2012, 21:33:57dwa razy zadzwoniła do wróbla(raz o 2, czy 3 w nocy),
do mnie tez dzwonila :P

konwalia

Cytat: kotabma w 07 Lis 2012, 21:48:24
do mnie tez dzwonila :P
kyrje elejson, do kogo jeszcze????