zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marcheewka

Cytat: olgaaa1 w 04 Lip 2012, 15:22:46
no włąsnie też mnie średnio przekonuje ta kuchnia, ale w smyku wyprzedaż :P
Ona ma taki plastikowy zestaw kuchenny, ale i tak wielkim hitem są wszelkie książeczki, które przynosi aby z nią oglądać.
Szczeniaczek uczniaczek to jakaś porażka, no ale są dzieci które się nimi bawią :)
wózek i lala to też nie dla niej :)
Tanie dziecko nic nie potrzebuje :)

to tylko sie cieszyć.
Moje też jest tanie, najchętniej bawi się kubeczkami, miskami, łyżkami, uwielbia oglądać gazetki reklamowe (szczególnie z biedronki)

a i zapomniałam lubi jeszcze kredki i rysowanie

yoy

Cytat: marcheewka w 04 Lip 2012, 16:12:21jestem na nie!
tzn "nie" dla zabawek dwujęzycznych? czy dla zabawek przypominających dorosłe garnki? czy dla kuchni z ikea? :D

Dodany tekst: 04 Lip 2012, 15:31:14

Cytat: marcheewka w 04 Lip 2012, 16:27:21uwielbia oglądać gazetki reklamowe (szczególnie z biedronki)
ooo, u nas też to jest hit :D

marcheewka

Cytat: yoy w 04 Lip 2012, 15:30:28
tzn "nie" dla zabawek dwujęzycznych? czy dla zabawek przypominających dorosłe garnki? czy dla kuchni z ikea? :D

jestem na nie dla tej konkretnej kuchenki ;)
Dla zabawek dwujezycznych tak, ale sensownych. Gadająca, śpiewająca kuchenka???
Jestem na tak dla kuchenki i garnkow przypominających dorosłe.
Kuchenki z ikei nie widzialam, ale ogólnie lubię zabawki z ikeii i z góry jestem na tak :-)

yoy

acha :D
upał mi chyba daje się we znaki, bo mi mózg szwankuje :D :D

bozena.dp

dziewczyny doradźcie co kupić dziecko na chrzest, tak do 100zł?
myślałam np. o takiej książeczce Tiny Love http://www.calineczka.pl/sklep/tiny-love-ksiazeczka-interaktywna-dwustronna-p-572.html i coś do tego, ale co?

no chyba, że macie pomysł na cos zupełnie innego to dawać prosze ;)

mobka

W jakim wieku to dziecko?

Jak chcesz te ksiazeczke, to ja bym dokupila jeszcze biblie i wpisała w nią dedykację. Ale to srednio na watek zabawkowy :)

bozena.dp

dziecko urodzone 30 maja ;)
chrzest za tydzień

na jaki watek mam z tym isc?
przyszłam tutaj, bo myślałam o jakiejś zabawce ;)

mobka

Bozena, no zabawka ok. CHoc ja jestem za pamiatkami na dluzej. Wiec optuje za zabawka(ksiazeczka) i Biblia. Ew. mozesz "owieczke" kupic.

bozena.dp

jak nie wymyślę nic innego to zrobie tak jak piszesz ;)

marcheewka

Cytat: mobka w 06 Lip 2012, 23:22:20
W jakim wieku to dziecko?

Jak chcesz te ksiazeczke, to ja bym dokupila jeszcze biblie i wpisała w nią dedykację. Ale to srednio na watek zabawkowy :)

biblia to chyba bardziej na komunię... ale może sie nie znam.

Kasia

Bozenka, wątki o prezentach na chrzest gdzieś były :knuje:

foszek

bozena.dp

no dobra, zapytam inaczej - co polecacie dla 1,5 mies. dziecka? jakąś zabawkę czy coś, tak do 100zł ;)

mobka

Owieczke :D Ksiazeczke typu Lamaze wlasnie, ewentualnie jakas zawieszke z Lamaze (te wieksze typu smok, paw,  czy co tam jeszcze w tej serii bylo).

margareta

Fajne są misie z Fabryki Misiów w Smyku, albo z innej beczki, aniołek z Lilou
http://www.lilou.pl/pl

aja

Bożena
ja poprosiłam o zestaw pierwszysch sztućcy :) ma widelczyk, nóz, łyzkę dużą i małą z wygrawerowanym imieniem
ale to tez dobry prezent na roczek

Dodany tekst: 08 Lip 2012, 23:55:49

Bożena
ja poprosiłam o zestaw pierwszysch sztućcy :) ma widelczyk, nóz, łyzkę dużą i małą z wygrawerowanym imieniem
ale to tez dobry prezent na roczek

bozena.dp

kupię ksiązeczkę do łóżeczka tiny love i do tego albo anioła stróża z imieniem i dedykacją albo biblię dla dzieci

talula

sputnik, też na to zwróciłam uwagę ;)

ale niestety często tak jest, że dziewczynce kupi się jeszcze auto (moje niespełnione dziecięce marzenie - bo  w końcu dziewczynką jestem), ale chłopcu wózek dla lalek już niekoniecznie...

nionczka

Cytat: mobka w 04 Lip 2012, 14:14:25
A ja nie wiem co na 2 lata Kubiekupie. Duplo go nie interesuje, inne zabawki tez srednio. W sumie najfajniejsze sa autka takie akurat do reki, metalowe, ale ma ich sporo i kosztuja 10-12zl (choc ostatnio bawi sie mniej niz wczesneij), pilki, ale tez ma. Muslalam wlasnie nad kuchnka, ale obawiam sie, ze chwile sie pobawi, a pozniej bedziekorzystal sporadycznie.

a tramwaj miejski albo autobus przegubowy? Widziałam fajne w przejściu podziemnym pod Rotundą.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Angie

Dla starszych bardzo polecam to i inne z serii

http://allegro.pl/granna-zamek-kamelot-drewniana-gra-logiczna-i2475716110.html

Lena uwielbia to układać :)

Justynna

Cytat: talula w 11 Lip 2012, 00:02:27
ale niestety często tak jest, że dziewczynce kupi się jeszcze auto (moje niespełnione dziecięce marzenie - bo  w końcu dziewczynką jestem), ale chłopcu wózek dla lalek już niekoniecznie...
Michał ma różowy wózek dla lalek ;D

elve

a gry planszowe dla 3 latków? poza dominem

zuzia

Cytat: elvelve w 11 Lip 2012, 09:52:10
a gry planszowe dla 3 latków? poza dominem
memo?