zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

foszek

Cytat: Kasia w 18 Lis 2011, 14:05:03
w PL w końcu otwierają :)
wcale on do najtanszych nie nalezy, tylk o ma foajne promocje
Widzialam dzisiaj ta kolejke w realu niemiecki, jakis super zestaw za jakies 90 €

didi_loczek

Na stronie Lego ten zestaw kosztuje 90 € (co po przeliczeniu wychodzi ok. 396zł)

A na polskiej stronie Lego cena wynosi 489 zł.

No nie wiem jak to jest z tymi cenami  :crazy:

bozena.dp

czyli wniosek z tego, że duplo/lego trzeba w DE kupować, bo taniej...
ja klocki tego typu dla P. planuje kupić za rok dopiero, ale dobrze wiedzieć, ze warto się za nimi u "sąsiadów" rozejrzeć ;)

zwierzatko_mojej_mamy

to jest sklep mojego kumpla - ponoc taniej ma lego, ja jeszcze nie patrzylam - rzuccie okiem:

http://www.imarket24.com/
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

elve

golinda fajny ten sklep, myślę że coś wybiorę

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

aja

Cytat: Angie w 18 Lis 2011, 11:48:36Moja lubi chodzić
mój też lubi chodzić - sam siedzi i podnoisi ciuchy do osłuchania

nie mam pomysłu na prezent swiąteczny ani urodzinowy
tzn. pomysł był ale poczekamy z  nim jeszcze z rok

Kasia

dobre ceny na lego sa w sklepie wyprawki.pl mozna zamawiać przez net lub kupowac w sklepie stacjonarnym na ul. Ciołka w warszawie

sonatina

Ja kupiłam duplo - szpital na allegro. Różnica cenowa 100 zł mniej niż w sklepie stacjonarnym w moim mieście.

nionczka

My kupilismy w Hiszpanii 4 male paczki Duplo i nawet na malych opakowaniach, ceny byly znacznie nizsze niz w pl jak pozniej porownywalismy.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

niewiemjaka

no trudno klocki w takim razie beda na gwiazdke (od rodzinki mam nadzieje ze spytaja :D)
bo księciuniu "napisał" moimi rekami list do sw mikolaja ze chce kuchenke
no i co zrobić .. jest kuchenka (ta z biedrony zwykla o taka http://allegro.pl/kuchnia-smoby-tefal-cook-tronic-kuchenka-hit-i1932696633.html tyle ze za 139)
kolejny grat :crazy:

ziuta

Kupiłam znikopis w tesco, młody od soboty prawie się z nim nie rozstaje ;D
Kupiłam też zwykłego bączka (radość wielka) i bańki mydlane (absolutne szaleństwo).
I jeszcze kosiarkę fisher price za jakieś 150zł :crazy:, taką:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

bawi się, ale szału nie ma.
Czyli standardowo - najtańsze zabawki najlepsze ;D

Na święta chcę jeszcze kupić odkrywczy domek (nigdzie go nie widzę, poza allegro...) i zestaw duplo z kubusiem puchatkiem, ale tu już mam nadzieję dziadkowie zasponsorują ;D

niewiemjaka

wlasnie zastanawiam sie nad ta kosiarka dla chrzesniaka R i mojego siostrzenca :knuje:

ziuta

Cytat: niewiemjaka w 21 Lis 2011, 10:40:33
wlasnie zastanawiam sie nad ta kosiarka dla chrzesniaka R i mojego siostrzenca :knuje:
no K. ją ma od czwartku i bawi się nią codziennie, ale głównie skupia się na koszeniu naszych nóg :crazy: tłumaczenie, że to nie jest zabawne, definitywnie psuje mu imprezę :D

ziuta

aaaaa i jeszcze jeden minus kosiarki - mocno hałasuje... o ile K. nie rozwija zabójczych prędkości i poziom hałasu jest akceptowalny, o tyle jak wczoraj był u nas kuzyn Karola (lat 4) i zaczął z nią biegać, to hałas był taki, że kompletnie nie dało się rozmawiać ;D

niewiemjaka

dzięki ziuta :beer: no narazie jest na 1ym miejscu dla dwójki dzieciaczków, zobacze co R. na to ;)

Justynna

znalazłam w naszych starych zabawkach takie małe zwierzątka (krówki, koniki, pieska, kaczkę, kurę, krokodyle, kangury, żyrafę, osiołka, wielbłąda i coś tam jeszcze), ale jest zabawa :)

Dodany tekst: 21 Lis 2011, 11:27:57

Cytat: ziuta w 21 Lis 2011, 10:35:03
Kupiłam znikopis w tesco, młody od soboty prawie się z nim nie rozstaje ;D
czyli muszę dopisać znikopis do listy dla Św. Mikołaja :D

foszek

Cytat: ziuta w 21 Lis 2011, 10:56:54aaaaa i jeszcze jeden minus kosiarki - mocno hałasuje...
chyba wszystkie kosiarki halasuja, maz nie wytrzymal i schowal po 3 dniach F. i mogl ja pozniej uzywac tylko i wylacznie na zewnatrz.

UWAGA ZALE SIE!!!nikt sie nie ustosunkowal, ktore klocki wg niego sa fajniejsze te z duplo czy te z hubolino :(

niewiemjaka

Cytat: foszek w 21 Lis 2011, 12:39:02UWAGA ZALE SIE!!!nikt sie nie ustosunkowal, ktore klocki wg niego sa fajniejsze te z duplo czy te z hubolino
ej no obydwa sa fajne, tyle ze inne kolory,
mi sie trudno ustosunkowac do takich co maja z boku literki bo to jeszcze Wik nie interesuje, on jak buduje to patrzy na klocki i budowle z góry, buduje szpitale domy, garaze etc
generalnie ja bym wziela te kolorowe klasycznie :D moze na tamtych hubolino bedzi jakis kurz widac albo cos :D :D

foszek

Te z hubolina mnie intryguja, bo na kazda literke skladaja sie 3 klocki. No i to taki wstep do czytania...

niewiemjaka

bo wogole te hubolinki sa ladne takie estetyczne :) no ale to wyzszy poziom zaawansowania, jak sie wymieszaja wszystkie czesci to jak puzzle są:) moze sprobuj te ?

foszek

Cytat: niewiemjaka w 21 Lis 2011, 13:00:46
bo wogole te hubolinki sa ladne takie estetyczne :) no ale to wyzszy poziom zaawansowania, jak sie wymieszaja wszystkie czesci to jak puzzle są:) moze sprobuj te ?
:beer: :beer: :beer: :beer:

sonatina

Cytat: ziuta w 21 Lis 2011, 10:35:03Na święta chcę jeszcze kupić odkrywczy domek (nigdzie go nie widzę, poza allegro...)
ja widziałam na żywo w Smyku

zuzia

Cytat: golinda w 21 Lis 2011, 18:25:08
Ninka dostała na urodziny piękny teatrzyk z 10 pacynkami, duży prawdziwy, drewniany teatrzyk, pacynki gumowe głowy z materiałem na dole, koło25cm

nie wiem gdzie mój ojciec to wynalazł..., ale super się cieszę ;D
boski!
zazdroszczę!

Dodany tekst: 21 Lis 2011, 20:34:44

Cytat: ziuta w 21 Lis 2011, 10:35:03I jeszcze kosiarkę fisher price za jakieś 150zł , taką:
M. ma, a w zasadzie miał, 2 kosiaki (obie to prezent).
jaki to był szał!
zebyś ty widziała dwóch Michałów razem! jedną częściowo zajeździli tzn. pojemnik z trawą nie wytrzymał.
a u dziadków M. podąża obok dziadka ze swoją kosiarką i obaj koszą trawę. super widok.
teraz niestety jedna kosiarka dokonała żywota. M. ją zajeździł po prostu. została jeszcze 1 :D