zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bozena.dp

Cytat: marcheewka w 08 Lis 2011, 09:27:09znalazlam takie:
http://allegro.pl/eichhorn-klocki-drewniane-50-elementow-nowosc-i1900293893.html

ja takie właśnie kupuje siostrzeńcowi na roczek teraz, tylko 100elementów, i zastanawiam się czy nie kupić ich też mojemu P. ;)

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Lis 2011, 10:04:09marcheewka ale to co pokazalas - te kolcki drewniane franowe to wlasnie w wieczku maja otworki na rozne ksztalty wink czyli sorter wink bardzo dobrze pomyslana zabawka wink

i to też mi się w nich bardzo podoba, bo siostra chciała dla małego własnie klocki i sorter, a tutaj to jest takie 2 w 1 :)

Dodany tekst: wto, 8 lis 2011, 19:31:21

moje dziecko też ma mało zabawek, ale teraz będą święta, urodziny więc pewnie trochę ich przybędzie ;)

Dodany tekst: wto, 8 lis 2011, 19:35:25

Cytat: iksa_nl w 08 Lis 2011, 14:03:30
nasz ma coraz wiecej bo dostaje po kuzynce.
no i wczoraj mu kupilam taka straż pożarna w biedronce za ok. 25 pln i szal jest :)
byla tez policja, betoniara, traktor, lodziarnia i coś tam jeszcze. Mysle, ze na mikolaja ok.
http://gazetka.biedronka.pl/g9,wiecej_marze.html
str. 8/9

a w jakim wieku jest twój synek?

ishka82

Cytat: zosia2007 w 08 Lis 2011, 09:35:09
moj ma puzzle drewniane i nie za bardzo go interesuja, ale klocki drewniane jak najbardziej, zreszta duplo tez ;)
a Niuśka lubi drewniane puzzle, chociaż ułożyć nie umie :mocking:

Dodany tekst: 08 Lis 2011, 20:16:31

w planach świąteczno-urodzinowych mam duplo, znikopis, lalkę bobasa, cymbałki/pianinko

zuzia

Cytat: ishka82 w 08 Lis 2011, 20:12:35cymbałki/pianinko
chyba na własną zgubę lol

Dodany tekst: wto, 8 lis 2011, 20:23:19

Cytat: iksa_nl w 08 Lis 2011, 14:03:30no i wczoraj mu kupilam taka straż pożarna w biedronce za ok. 25 pln i szal jest
byla tez policja, betoniara, traktor, lodziarnia i coś tam jeszcze. Mysle, ze na mikolaja ok.
http://gazetka.biedronka.pl/g9,wiecej_marze.html
str. 8/9
tego typu zabawki - naprawdę super i niezniszczalne, ma Auchan! ja zamierzam w tym roku kupić coś na zapas bo oni mają te zabawki tylko na BN i troche na dzien dziecka.

Dodany tekst: wto, 8 lis 2011, 20:23:45

Cytat: Kasia w 08 Lis 2011, 15:10:10co do znikopisów to zrobilismy rekonesans i jak na razie to ten z tesco za 20zł jest najfajniejszy  bo nie trzeba mocno dociskac aby coś napisać
jakbyście byli i kupowali to ja też się piszę (albo znikam :D)
bo samej mi to strach wejść na to stoisko z M.

Kasia

ZUZIA, ostatnio pisałam, w auchan te zabawki już są:) super są, doszło kilka nowych :) D. Od razu złapał ufoludka dla Michała i nie chciał oddać mimo iż mówiłam ze Michał już na niego za duży lol w końcu odłożył ;) fajne są!

Co do znikopisu to będę pamiętać, tylko on taki zwykły jest, bez bajerow, ale najlepiej sie po nim pisze ;)

zuzia

Cytat: Kasia w 08 Lis 2011, 20:28:46Co do znikopisu to będę pamiętać, tylko on taki zwykły jest, bez bajerow, ale najlepiej sie po nim pisze
mi, tzn. M., bajery niepotrzebne.
do Auchan się wybieram. ale w tym tygodniu mam urwanie głowy.

bozena.dp

ja kupiłam znikopis (bratanicy męża), w naszym sklepie z zabawkami za 17 zł i też wydaje mi się ok - łatwo się po nim pisze, dobrze widać to co napisane... jak pytałam panią w sklepie czym się różnią te drogie znikopisy od tego zwykłego to mówiła, że niby na tych droższych lepiej widac to co napisane, łatwiej się pisze, zmazuje, a po zrobieniu próby ten tańszy okazał się lepszy ;D

feeling.good

też mamy ten z tesco :) a ostatnio teściowie kupili w makro zestaw dwóch: duzy i całkiem malutki - wozimy go w aucie i to jest hit!

ishka82

Cytat: zuzia w 08 Lis 2011, 20:22:26
chyba na własną zgubę lol
raczej nie :P Domi uwielbia (znajomi mają), ale pobawi się kilka-kilknanaście minut i odkłada, więc przeżyję...ogólnie ona uwielbia grająco-gadające zabawki, ale pobawi się trochę i zostawia, więc mnie to nie denerwuje ;) np. mój brat dziecim takich zabawek nie kupuje, "bo można oszaleć", ale co kto lubi ;)

ddu

nie, no nasz znikopis jest fajny, ale helena nie jest zachwycona
ona woli takie zabawki "aktywne" :D

zajrzę w naszym tesco, czy będzie, kupiłabym dla dzieciaków w rodzinie, ale u nas jest tylko małe tesco
a auchan nie ma w całym toruniu

Justynna

Cytat: ishka82 w 08 Lis 2011, 21:00:29
raczej nie :P Domi uwielbia (znajomi mają), ale pobawi się kilka-kilknanaście minut i odkłada, więc przeżyję...ogólnie ona uwielbia grająco-gadające zabawki, ale pobawi się trochę i zostawia, więc mnie to nie denerwuje ;) np. mój brat dziecim takich zabawek nie kupuje, "bo można oszaleć", ale co kto lubi ;)
M. ma tylko jedną grającą zabawkę granuszek na klocuszek z FP ;D

sonatina

Wczoraj oglądam gazetkę z zabawkami z Biedronki i nagle słyszę jak Ignac mówi do mnie zza pleców:
-o właśnie taką kuchenkę przyniesie mi mikołaj
a ja na to:
- a skąd wiesz, może przyniesie Ci jakieś auto??
on:
- nie, przyniesie mi kuchenkę, czerwoną kuchenkę bo go o to poprosiłem i byłem grzeczny!

No i zonk! Nie planowałam kuchenki!
Przeglądałam allegro i wszystkie gdzie ceny są w okolicy 100 zł wydaja mi się takie mało solidne. Poza tym wszystkie są małe tzn blat jest nisko. Dzisiaj pojadę zobaczyc tą kuchenkę w biedronce ale pewnie też mnie nie zachwyci. Mnie to się podoba ta kuchnia z Tchibo ale prawie 300 zł!!

Kasia

w carrefourze widziałam kuchnie za 15 czy 30zł ;) taka mało fajna ale jak trzeba to i taka moze wystarczyc :D

konwalia

ja chrzesnicy kupiłam kiedys fajna w smyku, ale rozowa była-chyba po 120

Justynna

sonatina, no skoro był grzeczny, to Mikołaj nie ma wyjścia :D

sonatina

Chodzi o to, że wszystkie blaty w tych kuchniach są nisko. Ja bym chciała żeby były na wysokości ok 60 cm.

Dodany tekst: śro, 9 lis 2011, 11:48:40

Justynna
Ignac ciągle chodzi i mówi, że jest grzeczny. I zadaje tysiąc pytań odnośnie mikołaja. Gdzie on mieszka, czy On go widzi, jak on do niego przyjedzie, czy lubi tort i mleko no i najlepsze: czy Igor dostanie prezent skoro jest niegrzeczny??Ciagle mówi do Igora żeby był grzeczny to może coś dostanie :)
I jak tu nie spełnić marzenia dziecka skoro tak jest nakrecony tym Mikołajem???

Kasia

ta z tchibo jest rewelacyjna :D
chociaz ta z biedrony tez fajna, wczoraj ogladałam :D

sonatina

Kasia
widziałaś na żywo?? To może jednak tą z biedronki kupię.. Nie widzę rozmiarów tej kuchenki w gazecie bo za małe cyferki :)

Kasia

no na zywo nie, w kartonie była :D

sonatina

Ja dalej w dylemacie kuhniowym :). Ta z biedronki odpada bo jest bardzo niska tzn ma tylko na wysokosci 86 cm.
Która mam wybrać:
http://allegro.pl/smoby-elektroniczna-kuchnia-tefal-studio-czajnik-i1911005735.html
czy:
http://allegro.pl/smoby-kuchnia-tefal-cook-party-2010-toster-promo-i1914532342.html

Dodany tekst: 10 Lis 2011, 14:22:16

Chciałam Ignacowi nawet tą z Tchibo kupić, pokazałam mu ją czekając na jego reakcje i stwierdził, że mu się ta nie podoba!!!!

Dodany tekst: 10 Lis 2011, 14:24:42

sonatina

A wczoraj jak jeszcze rozmawialismy o kuchence to powiedział mi ten mój syn, że najbardziej chciałby różową taką jak Oliwia(jego kuzynka) ma.
Odrazu powiedziałam, że na bank różowych kuchenek w tym roku  Mikołaj nie posiada. Ostatecznie wyraził cheć na czerwoną, zieloną i niebieską :)

zosia2007

mi sie zielona bardziej wizualnie podoba ;D

kotabma

sonatina jak ja sie boje takich prezentow - nie mam gdzie trzymac  ;) :D
ale nie powiem obie kuchnie sa ladne
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

foszek

Cytat: kotabma w 10 Lis 2011, 21:41:05
sonatina jak ja sie boje takich prezentow - nie mam gdzie trzymac  ;) :D
ale nie powiem obie kuchnie sa ladne