dylemat - dj

Zaczęty przez bananowy_song, 30 Sie 2007, 14:59:36

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bananowy_song

Witam wszystkich!Ja po raz pierwszy na tym forum ale na pewno nie ostatni  :)  Do mojego wesela jeszcze rok - mamy w zasadzie wszystko załatwione i do tej pory byłam zadowolona.Problem pojawił sie gdy na forum ślubnym GW pojawiły sie nieciekawe opinie na temat dj z którym mamy podpisana umowę - pewnie będziecie wiedzieć o kogo chodzi.Dodam ze wybierając dj'a sugerowałam sie opiniami właśnie z owego forum(i wtedy był bardzo polecany) .Ja nie chce dochodzić prawdy, szukać winnego itp bo prawda pewnie leży gdzieś po środku ale przeraziła mnie opinia ludzi którzy napisali że dj o 2 rano  już był w stanie wskazującym(ich podobnie jak nas zapewniał że nie pije) i przysiadał się do gości przy stolikach jak również świetnie się bawił z gośćmi na parkiecie.Nie wyobrażam sobie żadnej z tych sytuacji na moim weselu - zresztą nikt sobie chyba nie wyobraża.Bardzo to nadszarpnęło moje zaufanie do tej osoby i zastanawiam się czy nie zmienić dj'a - jest jeszcze sporo czasu i myślę że uda się kogoś znaleźć - jestem z rodzaju osób które muszą mieć dopracowane wszystkie szczegół i wszystko ma grać więc ta sytuacja mnie trochę wytrąciła z równowagi.Boję się powierzyć tak ważny dzień w moim życiu osobie która jest mało odpowiedzialna nawet kosztem tej zaliczki którą mu wpłaciliśmy.Zastanawiałam się co zrobić: może porozmawiać z tym dj?Z drugiej strony to jeszcze tyle czasu do wesela więc....mam mętlik w głowie  :-( Co myślicie?

inkageo

Ja bym chyba jednak zmieniła DJ-a, żeby mieć czyste sumienie, że zrobiłam co się dało, żeby uniknąć niemiłych sytuacji i spać spokojnie..
Imagine there is no hate

kamelia04.08.2007

jesli jestes z osób, które muszą mieć wszystko dopracowane, to pewnie znasz odpowiedź na swoje pytanie. jeśli do slubu jest rok, to w tym czasie znajdziesz spokojnie porządnego dj'a, któryego nastrój i kondycja to nie rosyjska ruletka.

U nas był dj dlatego, że nie przepadaliśmy za kapala, z która może byc różnie, lubimy oryginalne wykonanie piosenek, z angielskim zespolów może byc rożnie (o francuskim można było zapomnieć - a francuski był kluczowy). Znaleźlismy takiego dj - mistrza, który nasze potrzeby spełnił. Było rewelacyjnie  :lol:  :-D
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane