Moja pierwsza przymiarka

Zaczęty przez zuzia, 30 Sie 2007, 10:38:15

inkageo

Obejrzałam dokładnie fotki i wg mnie serduszko wygląda super! Tak ponętnie :) Ja nie mam żadnych wątpliwości :)
Imagine there is no hate

zuzia

Powiem Wam tak:
jesteście wstrętne rury, miotły etc. Gdzie to kółko wzajemnej adoracji i poklepywania po plecach jak nas określano na ŚiW?
Zamiast mi pomóc to mi większy dylemat zrobiłyście, spać po nocach nie będę mogła i pójdę do ślubu z podkrążonymi albo nie dożyje do 8 września i będziecie mnie miały na sumieniu.

a tak serio serio: dziękuję wam bardzo za opinie. Trochę mi namieszałyście, ale może to dobrze bo lepiej teraz niż po ślubie. Przemyślę to sobie na spokojnie i zobaczymy.

salsa

zuzia, no no, masz rozdwojenie jazni-raz rury, raz dziękujesz:) :) chyba juz na prawde z Toba źle przed slubem, dobrze ze to juz za chwile :)))))

kochana, jeszcze sie taki nie urodził co wszystkim dogodził. wiec-sama musisz podjąć decyzje. moze Mama albo przyjaciółka jeszcze sie z toba wybiorą? a co mówiły Panie w salonie/?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

maroonbug

mam taki pomysl: chcialas sie jakiegos chlopa pytac o opinie- zapytaj swojego wlasnego, coby mu zrobic przyjemnosc. no bo skoro w obu wygladasz dobrze (choc wedlug mnie lepiej w serduszku :)) to pozostala tylko kwestia tego zeby jemu sie podobac. oczywiscie nie pokazuj mu swoich zdjec w obu wersjach (chyba ze przesadom nie wierzysz:)), tylko znajdz jakies substytuty z takimiz dekoltami i zapytaj go co sadzi!

zuzia

Cytat: "salsa"zuzia, no no, masz rozdwojenie jazni-raz rury, raz dziękujesz:)  chyba juz na prawde z Toba źle przed slubem, dobrze ze to juz za chwile  ))))

bo ja już jestem taka Dr Jekyl - Mrs Hyde. Objawiam się tak tylko w sytuacjach kryzysowych.

tiliam

BEZ SERDUSZKA!!!  :-?
zdecydowanie lepiej w klasycznej górze
i wcale nie wygląda jak pancerz
przeciwnie - to serduszko takie "tandente" - wybacz, mam nadzieje ze nie masz mi tego za zle :oops:
bedzie dobrze - cokolwiek nie wybietrzesz!!
tak czy siak bedziesz na pewno piekna panna mloda :-P

sweedee

Zuziu, przyjrzałam się swoim krecim wzrokiem i dopiero teraz zobaczyłam, że sukienka pod biustem ma takie jakby marszczenia materiału, no takie zakładki. To, moim zdaniem, lepiej wygląda przy nie-serduszku, bo z serduszkiem jest już za dużo grzybów w barszcz (i jeszcze koraliki). Może taki kompromis: bez serduszka, ale odrobinę większy dekolt?

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

znow_wedrujemy

wg mnie zdecydowanie z serduszkiem

zuzia

mojej świadkowej, mamie i mojemu K. bardziej podoba się na prosto. Że tak jest bardziej elegancko i w ogóle mi lepiej.

salsa

zuzia, jesczez mnie i golindzie i tiliam, sweedee, na prosto:)

a Ty miedzy młotem a kowadłem.
jaka decyzja?

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

zuzia

Cytat: "salsa"zuzia, jesczez mnie i golindzie i tiliam, sweedee, na prosto:)

a Ty miedzy młotem a kowadłem.
jaka decyzja?

hihihi
mam jeszcze trochę czasu. W czwartek odbieram sukienkę. To ew. można chyba usunąć na poczekaniu bo to nie jest wycięte tylko zszyte.

kate.zet1

Witaj Zuzia, moim skromnym zdaniem  - bez serduszka :) Podobją mi sie z serduszkiem, ale wyciętym, nie zmarszczonym :-?

aniak1211

ZUZIA  na zdjeciu suknia wyglada przydlugawa,pochodz w niej po salonie i sprawdz czy nie bedziesz deptala przodu  ;-)

Ja przy przymiarce mowilam pani ze chyba troszke za dluga a ona ze jest dobrze,ja glupia nie przeszlam sie i pozniej przod deptalam.
Pani miala zaraz isc do domu i nie chciala jej sie po 6 godz.poprawek ,znowu skracac  :-?