Moja pierwsza przymiarka

Zaczęty przez zuzia, 30 Sie 2007, 10:38:15

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mika

Renata powinnaś wybrać to w czym ty się lepiej czujesz bo każda z nas ma inne skojarzenia... jedne rury z pancerzem, a jeszcze inne rury z kostiumem z czasów PRL, ważne jest to abyś ty się w tym czuła jak dama, przy Twoim dekolcie to nawet jakbyś założyła worek to i tak byłby wyeksponowany... będzie pięknie.... TYLKO NIE NAKŁADAJ NIC NA SZYJę...
no chyba że mocno chcesz  :-(  :-x  :evil:

golinda

księżniczkowato to wygladają filigranowe dziewczyny
oczywiście bez obrazy, zuziu!

[ Dodano: 30-08-2007, 12:21 ]
Cytat: "mika9983"
no chyba że mocno chcesz  :-(  :-x  :evil:

no to miotła nam "błysła" emotami :D

elve

salsa załapałam z tą rurą :-P A mnie się podoba ten brak proporcji u Renaty vel Zuzi (o ile znowu czegoś nie pomieszałam). Choć sukienka kompletnie nie w moim klimacie. W przyszłym tygodniu będę miała swoją to się popastwicie  :-D

salsa

elvelve, ale z my sie nie pstwimy
ideą nowego forum jest to, abysmy sobie pomagały i dobrze sie ze sobą bawiły. czas przed slubem to niezły stres-wiem bo mam to juz za soba i dobrze jest miec grupę wsparcia, szczególnie ze własnego chłopa to połowa z tych zawirowań niewiele interesuje. :)
a to ze sie przy okazji zakolegowałyśmy i dobrze nas sie pitoli ze soba to tylko na plus:)

dlatego nie bedziemy sie pastwic, tylko bedziemy Ci radzic, większość z nas oczywiście bedzie miała inne zdanie, dostaniesz oczopląsów i kociokwiku i jak Reni dzis tak Ty za kilka  dni zaczniesz cierpiec na bezsennosc:) :):)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mika

Cytat: "golinda"no to miotła nam "błysła" emotami  
co Ci się stara ruro nie podoba z moimi emotami??

elve

Ale ja mam pierwszą przymiarkę 2tyg przed ślubem, każda negatywna uwaga będzie pastwieniem się, bo niewiele będę mogła zmienić. Ale luz, w końcu tego sama chciałam (tzn planuję) :-D Poza tym ja od wczoraj JUŻ miewam senne koszmary  slubne!

A tak poważnie, to chętnie skorzystam z waszych rad.

salsa

elvelve, to moze jednak nie pokazuj? jesli to ma spowodować złe samopoczucie przed ślubem a i tak nic nie będziesz zmieniać, to może pokaz foto juz po slubie:))

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

jena

Mi też bardziej podoba się pancerz, jak to ładnie zostało określone :-D Wydaje mi się, że Ci wyrównuje bardziej proporcje ciała. Ale ja lubię klasykę. Wszystko zalezy od tego, kto się w czym dobrze czuje...Przespij się z tym. Generalnie jak nie zrobisz i tak będziesz ładnie wyglądać, bo suknia jest bardzo łada!

zuzia

Cytat: "elvelve"Ale ja mam pierwszą przymiarkę 2tyg przed ślubem, każda negatywna uwaga będzie pastwieniem się, bo niewiele będę mogła zmienić. Ale luz, w końcu tego sama chciałam (tzn planuję) :-D Poza tym ja od wczoraj JUŻ miewam senne koszmary  slubne!

mój ślub za tydzień i 2 dni. Drugą przymiarkę mam 2 dni przed, ale że suknia z wiązaniem to nie powinno być problemu. a i dekolt mogę zmienić. Prześpię sie z tym, na spokojnie przemyśle, zapytam jakiegoś chłopa co by męskie oko się na to rzuciło, i zobaczymy co będzie.
Chociaż sama po obejrzeniu fotek zaczęłam mieć wątpliwości. W salonie to chyba zbyt zaaferowana byłam tym wszystkim.

BTW - salsa, przyszły moje drugie buty z akcesu. Dzwonili do mnie z poczty (tak, tak - mam chyba jakieś chody) - ale aż sie boję otworzyć pudełko :)

kamu2

Najważniejsze jest w czym ty się dobrze czujesz.Bo wiadomo ile osób tyle opini.
To serduszko jest już na gotowo czy na zdjęciach jest spięte szpilkami?
Biustu absolutnie nie zmniejsza.
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

sweedee

Zuziu, a w której wersji TY sie lepiej czujesz? (serduszko, nie-serduszko)

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

mayagaramond

Ja jestem za serduszkiem. Moim zdaniem biust lepiej wtedy wyglada, tak bylo przynajmnie w moim przypadku - we wszystkich sukienkach obcietych na prosto wygladalam tak sobie. Ale moze tez dlatego, ze nie mam duzego biustu.

I tak jak mowi Mika nie zakladalabym nic na szyje.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zuzia

sweedee,
ja już zgłupiałam przy tym ślubie i nic nie wiem. Dobrze się czułam w serduszku. Ale jak widzę sie na zdjęciach to już.... jakoś mam mieszane uczucia.

wklejam wam zdjęcie samego serduszkowego biustu. Mordki proszę nie komentować. Nie mam photoshopa, żeby sobie to przerobić a wyszłam tragicznie. Całe szczęście, że na żywo nie jest ze mną tak źle :)

[ Dodano: 30-08-2007, 13:21 ]
Cytat: "mayagaramond"Ja jestem za serduszkiem. Moim zdaniem biust lepiej wtedy wyglada, tak bylo przynajmnie w moim przypadku - we wszystkich sukienkach obcietych na prosto wygladalam tak sobie. Ale moze tez dlatego, ze nie mam duzego biustu.

slicznie wyglądałaś, ale ty jesteś chudzielec a nie to co ja. I w dodatku dysponuję biustem 70 FF/75 F

golinda

ja nadal uważam, że to serduszko to poroniony pomysł

mayagaramond

Nie moge tak sie tak bardzo przyjrzec, bo moj kolega jeszcze cos tam pomysli;)), ale tak na 1. rzut oka wyglada super.

Nie, no moj biust, do pewnie 1/4 Twojego (o ile nie jest to wersja optymistyczna;))

@zuzia - dziekuje  :-D,  tez bedziesz pieknie wygladac!
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zuzia

Cytat: "mayagaramond"Nie, no moj biust, do pewnie 1/4 Twojego (o ile nie jest to wersja optymistyczna;))

oddam biust ale tylko z resztą mnie - czytaj zamienie 40/42 na 38 może być z mniejszym biustem :)

gioseppe

o fajnie widac
IMHo moglabys nawet sie pokusic i jeszcze troszke zebrac srodek i sprawdzic jak wygladaloby odrobinke wieksze serduszko, ale uwazaj zeby nie wyszlo ordynarnie ;)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

zuzia

gioseppe,

bardziej zebrac sie nie da bo tam są same koraliki i jak zbiorę to mi się między biust nie zmieści.

zwierzatko_mojej_mamy

zuzia,  a tam beda ramiaczka??
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

gioseppe

Cytat: "zuzia"gioseppe,

bardziej zebrac sie nie da bo tam są same koraliki i jak zbiorę to mi się między biust nie zmieści.
aha, no to wedlug mnie jest ok
chcialam po prostu zobaczyc jakby to wygladalo :)
teraz decyzja zalezy tylko i wylacznie do Ciebie
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

mika

zuzia no nie ja się nie zgadzam i zabraniam zamieszczać Ci więcej zdjęc twojego biustu... siedze tu załamana... jak ja będę wyglądać w swojej sukience gdzie też mam wyeksponowany biust, a mój biust jest jakieś 5% twojego... załamka ....  :cry:  :cry:

zuzia

zwierzatko,
ramiączek nie będzie. Jest jedno przypięte bo panie je zrobią tak na "just in case".

mika9983,
uwierz mi - to wcale nie jest tak fajnie. Oczywiście, jest to jakiś atut, szczególnie przy szerokim dole, ale generalnie problem jest z bluzkami, sukienkami (jak dół dobry - góra się nie dopina), z bielizną, która nie wszędzie i nie wszystkie modele są w twoim rozmiarze tzn. raczej mniejszość etc.

malutenka

Cytat: "zuzia"oddam biust ale tylko z resztą mnie - czytaj zamienie 40/42 na 38 może być z mniejszym biustem
Zamiana jak dla mnie bomba, przy moim wzroście taki rozmiar byłby akurat :mrgreen:
Wg mnie w dekolcie w serduszko prezentujesz się bardzo ładnie. Fajnie ten biust opiewany przez forumowiczki (ja też bym taki chciała, mogłabym nawet sama sobie bluzki szyć, byleby mieć...), a i ramiona lepiej wyglądają niż w poprzednim

eva_luna

obejrzalam teraz fotki i rowniez stawiam na serduszko. Wydaje mi sie, ze bez niego ramiona wydaja sie duzo szersze. To serduszko odciaga uwage i przyciaga oko do tego zaglebienia :lol:

zwierzatko_mojej_mamy

zuzia,  chwala niebiosom ;) bo juz sie przestraszylam ;)

a z dekoltem to nie wiem co Ci poradzic. serduszko chyba lepiej modeluje gore sylwetki, ale nie jestem fanka serduszek ;) natomiast uwazam ze i w jednym i w drugim biust wyglada lepiej niz dobrze ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl