wyprawka - lista

Zaczęty przez gioseppe, 13 Paź 2008, 15:43:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

feeling tak, super to jest i dopiero założyłam 3 wkład czyli wychodzi 1/mc-do przezycia(kupuję za 22,98 w bobomarket, kosz też mieli tam tanio-wystawiają po uzgodnieniu, z tym że ja odbieram osobiście)

feeling.good

i faktycznie trzyma zapach w środku?

Ja mam osobny kubełek na pieluchy, wykładam go workiem na śmieci i każdą pieluchę pakuję w paclanka, a i tak czuję zapach. Zwłaszcza teraz, przy zębowych kupach :D Taki mały worek wynoszony jest co najmniej raz dziennie.  Jako, że niebawem tych pieluch będzie jeszcze więcej, zastanawiam się nad tym koszem. Na allegro można kupić nowy za niespełna 70 pln z wkładem.

konwalia

feeling 70zł to dużo, na pewno dałam mniej(z wkładem)-mogę ci kupić i wysłać nawet
zapach trzyma, ale nie dopuszczam do przepełnienia, bo tam jest taka klapka domykająca

Dodany tekst: 27 Sie 2011, 20:58:51

od nich kupowałam:
http://allegro.pl/show_user.php?uid=2342735

feeling.good

na stronie mają cenę 59 pln, więc z przesyłką by pewnie wyszło na to samo. A jaką masz wysokość? 55 czy 69 cm?

konwalia

jutro zmierzę, bo mała śpi-mam cały biały jeśli to coś wyjaśnia
ceny na stronie mają wyższe niż na all np wkład 22,98 i 25,90

a i mi paklanki śmierdzą ;) mam tylko w torbie na wyjścia i uzywam sporadycznie

feeling.good

czyli ten mniejszy :) bede obserwowac ich allegro albo zadzwonie i zapytam. Zreszta kupilabym pewnie i tak po powrocie znad morza. Dziekuje za chec pomocy. Niewykluczone ze skorzystam ;)

iksa_nl

polecam te kosze  :thumbup:, niby wydatek bo to tylko kosz na pieluchy ale nic nie smierdzi (no moze troche jak sie podniesie klapke zeby wrzucic nastepna pieluche ;) )
wklady tez kupuje na allegro w paczce po kilka szt. wychodzi mi taniej niz u nas w hurtowni dziec.

annka-cygannka

Ja też mam ten kosz i absolutnie nie żałuję zakupu :)

aja

Lwica

Cytat: aja w 01 Wrz 2011, 10:47:49
wy kosz a ja polecam przewijaki tej firmy http://www.gluck.com.pl/szukaj/przewijak

Ja mam robiony na wzór takich przewijaków u stolarza. Bedę się go niedługo chciała pozbyć więc jakby ktoś był chętny to dac znać.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

aja

jak to u stolarza? to masz deskę pod materiałem ?? czy jak to wygląda?

czy o komodzie piszesz?

Lwica

Cytat: aja w 01 Wrz 2011, 16:30:27
jak to u stolarza? to masz deskę pod materiałem ?? czy jak to wygląda?

czy o komodzie piszesz?

pisze o komodzie z przewijakiem rozkładanym  ;)
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

konwalia

aja wklej zdjecie, bo otwiera sie strona glucka(swoja droga w pozku pozamykali)

aja

Cytat: konwalia w 01 Wrz 2011, 18:18:53swoja droga w pozku pozamykali)
ciekawe co się dzieje, bo w sklepie mi powiedzieli że mają zakaz wspołpracy z nimi
i np. 

feeling.good

Cytat: konwalia w 01 Wrz 2011, 17:18:53
aja wklej zdjecie, bo otwiera sie strona glucka(swoja droga w pozku pozamykali)

we Wrocławiu też, a szkoda bo bardzo lubiłam.

aja

chciałam kupić nowy,świezy lezaczek do wanienki i też nie mogę znaleźć
(az dziwne bo rzeczy które u mnie świetnie się sprawdziły są  niemalze nie do kupienia - zostaje tylko allegro)

pół biedy przewijak - wypiorę stary
potrzebuję jeszcze tylko termometr
więc wyjątkowo wcześnie uporałam się z wyprawką

Kasia

Cytat: aja w 06 Wrz 2011, 08:59:56niemalze nie do kupienia - zostaje tylko allegro
a to nie lepiej?
towar masz już obcykany, na allegro chyba bedzie taniej wiec same plusu :d

aja

nie przepadam za allegro - kupuję ale ...
no ja z tych co wolą pomacać i poogladać a bieganie i spisywanie a potem kupowanie na all. tez nie dla mnie - jak już jadę to wolę wrócić z zakupami i mieć świety spokój
zresztą nigdy nie ma tak,że jeden sprzedawca ma wszystko tanie
no i sama przez allegro mam zanizoną sprzedaz wiec nie lubię allegro  ;)

rudasekawf

Cytat: aja w 06 Wrz 2011, 10:22:43nie przepadam za allegro - kupuję ale ...
Dla mnie allegro było odkryciem ostatniego dziesięciolecia :):) dużo rzeczy kupuje za pośrednictwem tego portalu. Jedyne do czego nie mogę się przemóc, jest kupno odzieży (wyjątkiem są buty).

Ciężko teraz stwierdzić, ale prawdopodobnie część rzeczy z przyszłej wyprawki też kupię na allego :)

Kasia

Cytat: aja w 06 Wrz 2011, 10:22:43no ja z tych co wolą pomacać i poogladać a bieganie i spisywanie a potem kupowanie na all. tez nie dla mnie - jak już jadę to wolę wrócić z zakupami i mieć świety spokój
a ja zrozumiałam że te sprawdzone rzeczy co przy natku sie sprawdziły to już masz obmacane i obejrzane i teraz chcesz je kupic znowu :D

aja

Cytat: Kasia w 06 Wrz 2011, 10:54:32to już masz obmacane i obejrzane
niby tak - to tych na allegro nie ma ooprócz przewijaka :D

aja

moje odkrycie poporodowe
elastyczne majtki siatkowe (takie bokserki ale nie te zielone czy niebieskie) polecam bo duzo wygodniejsze
http://www.bobolandia.com/hartmann-elastyczne-majtki-siatkowe-molipants-r1-p-4576.html

fasolka1980

Cytat: aja w 20 Paź 2011, 19:47:00
moje odkrycie poporodowe
elastyczne majtki siatkowe (takie bokserki ale nie te zielone czy niebieskie) polecam bo duzo wygodniejsze
http://www.bobolandia.com/hartmann-elastyczne-majtki-siatkowe-molipants-r1-p-4576.html

to jakich ty wczesniej uzywałaś??? przeciez tylko te siatkowe mozna :D

aja

są jeszcze takie zielone siatkowe albo niebieskie i w kształcie zwykłych gaci
- okropieństwo

Dodany tekst: 20 Paź 2011, 22:11:10

o te http://www.tomi.pl/szczegoly/1093/majtki_jednorazowe_do_stosowania_po_porodzie_warszawa?wyprawka=78

fasolka1980

O nie,fizelinowe nie przepuszczaja powietrza i u mnie na szkole rodzenia i w szpitalu tez je odradzali