Nieudana fryzura próbna

Zaczęty przez inkageo, 29 Sie 2007, 21:32:20

salsa

inkageo, no dawaj te zdjęcia:) sama żeś sie pudłem okrzyknęła, daj nam szanse!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

zuzia

zdecydowanie żądamy (!) zdjęć.
Inka, będzie dobrze. Ja też sobie to powtarzam. Jutro idę się na blond zrobić to może i coś pokombinujemy, chociaż ja pewnie zrobię sobie coś podobnego jak miałam na cywilnym.

inkageo

Imagine there is no hate

Izaura

masz racje w prostych rozpuszczonych jest Ci najładniej. te fale są takie trochę dziwne... wcześniej wyobrażałam sobie że będziesz miała takie trochę jakby rozprostowane duże loki, albo że te fale ogólnie będa większe.

nie martw się. bedzie dobrze.

mi się najbardziej podobają Twoje włosy na zdjęciach z przymiarki albo z makijażu próbnego.

powodzenia. będe trzymać kciuki za ostateczną fryzurę.

mika

masz racje Inka że to nie jest to... myślałam że ty chcesz takie fale większe jak ona ci robiła te fale?? Najlepiej ci w prostych włosach takich jak miałaś na przymiarce
Będzie dobrze nie martw się

inkageo

Wyciskała mi te fale taką potrójną lokówką. Też liczyłam, że będą grubsze... A tu się baran zrobił.. :(
Imagine there is no hate

salsa

inkageo, słonko, ale ona Ci nie zrobiła fal tylko barana
myalałam , podobnie jak dziewczyny ze bedziesz miec takie duze loki, takie jak swego czasu nosiła Cindy Crawford , i do tego włosy powinny byc uniesione

masz delikatna buzie a ten baran zupełnie do Ciebie nie pasuje:)
myślę, ze to co napisałaś o tych grubych walkach i puszczonych włosach to jest najlepszy pomysł:)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo,  eno nie baran - fale calkiem ladne jak na fale ;) jakby je jeszcze rozczesal i upial tak w grubszych odstepach to by byla fachowa fryzura z lat 20., co nie znaczy, ze Ci pasuje - bardziej na komunie, niz na slub ;D

ja na razie obstawiam u Ciebie rozpuszczone - btw. masz super pasemka zrobione ;)bardzo ladne naturalne ;)

[ Dodano: 05-09-2007, 10:19 ]
salsa,  co mi sie wcinasz ? :D baran to nie jest- tylko wycisniete zostaly falki i tyle - jakby je porozciagal i upial to by wyszlo takie jak sierpniowajulka
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

kate.zet1

Według mnie najlepiej jest Ci w koku, tylko z innym ułożeniem włosów z przodu. Nie próbowałaś ineczej upiąć włosów???

tiliam

nie za bardzo - a nawet bardzo NIE BARDZO!

ja miałam podobnie - też mi robila fakle takim urzadzeniem  i tez wyszedł mi baran - ona po prostu nie umieja (fryzjerki) zrobic takich piekbnych fal jak miala sierpniowa julka,, eh
to jak w koncu zostaje? proste rozpuszczone?

inkageo

Dziewczyny miałam najpierw upięte te fale, ale upięcia zdecydowanie mi nie pasują.. Zostaję przy rozpuszczonych prostych :) Matko nie mogę się wygrzebać z domu, a jestem wszędzie spóźniona..
Imagine there is no hate

golinda

Inka

gdzie ty u tego fryzjera byłaś? U pani Wiesi? :D
fryzura jak trwała z lat '80

p.s. co ty chrzanisz z tymi cyckami, że niby takie małe?!?
chyba masz nierówno pod sufitem!

mika

ja też mialam wycuiskane fale na potrójnej lokówce i wygląadały zupełnie inaczej, też będę je miała upięte ... wydaje mi się że powinnaś zmienić fryzjerkę bo ona tą lokówką nie potrafi się obsługiwać... a ponadto wydaje mi się że najlepiej będzie jak będziesz miała tak upięty kok jak miałaś i u góry właśnie takie fale ale dobrze zrobione

zuzia

mika9983,
zajrzałaś na pw czy znowu nie doszło?

sweedee

No, nie masz dziewczynko szczęścia do tych próbnych fryzur...  :-/  Też myślałam o falach w stylu lata 30-te, a tu Cie skrzywdzili jakąś zdechłą mokrą włoszką. U tej samej kobity byłaś? Ten ktoś powinien mieć zakaz wykonywania zawodu, raczej!

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

sierpniowajulka

Inka, Sweedee ma rację! Twoja fryzjerka powinna mieć zakaz wykonywania zawodu! No ale może fryzury z rozpuszczonych włosów nie schrzani?... A zostaniesz przy przedziałku z boku? Może spróbuj zrobić go na środku?
A może taka fryzura byłaby dla Ciebie dobra?

Pójdź na jeszcze jedną próbę, ale DO KOGOś INNEGO!!!! Takiej ładnej buzi jak Twoja nie można szpecić złą fryzurą...  :-(

marax

inka ja sie ciesze ze twoja pani wiesia miala zajety moj termin powinni ja pozbawic prawa wykonywania zawodu

ewa.wie

Zgadzam się z maxarela (ładnie ci w maseczce ;-) . Mam nadzieję, że nie zapłaciłaś tej pani, bo z pewnością nie zrobiła ci tego na co liczyłaś. Nie kombinuj więcej, pięknie ci w prostych włosach :)

marax

to jest taka nowa maseczka z glinki zielonej:)

mam6lat

inka, moim zdaniem jesli rozpuszczone to z lekkimi grubymi falami - nie takie sprezynkowate jak na zdjeciach
a jesli koczek to przy Twoich "lichych" włosach z takimi falami jak na zdjeciu dziewczyna z zielona orchideą, fryzura podobna do "sierpniowej-julki"

mam6lat

marax

sorry ale twoje fale i jej fale to jak porownac basen z oceanem wez ta babke zmien

inkageo

Haha :) Staram się nie przejmować :) Jest za późno żeby kombinować coś nowego.. Nie muszę być idealną panną młodą, będę tą która była rozczochrana :)
Imagine there is no hate

marax

inka zaproszenie na slub dalej aktualne??

[ Dodano: 05-09-2007, 18:13 ]
bo ja sie wybieram