Prezentujemy:) Mieszkanie Agatki i Kamilka jupppii :)

Zaczęty przez olgaaa1, 06 Paź 2008, 17:09:51

golinda

Cytat: olgaaa1 w 14 Paź 2008, 16:17:21
No widzisz i tu jest trochę inna sytuacja, bo nie widziałam tego w katalogu, tylko sama wymyśliłam :P widze ją oczami wyobraźni :P

odgapili od Ciebie ;D

olgaaa1

Dziewczyny, a gdzie w Warszawie znajde salony, gdzie są ekspozycje łazienek, bo jakoś na tych próbnikach nie m ogę się zdecydować. Wiem, ze Jupiter Centrum są ekspozycje, a wiecie może gdzie jeszcze/ Bo na tej bartyckiej to coś nie wiele tych ekspozycji :(

justynaaaa2

olgaaa1 a byłaś w ttw opex ??? tam jest sporo różnych ekspozycji  :)

olgaaa1

A który opex w Warszawie jest najlepiej wyposażony

justynaaaa2

ja byłam tylko w tym koło galerii mokotów, w tym w alejach jerozolimskich nie byłam, ale sklepy chyba są w większości te same, więc podejrzewam, że ekspozycje też są podobne  :) a teraz sprawdziłam, że na bartyckiej i na głębockiej też jest ttw ale pierwsze słyszę, że tam jest ten sklep :-\ chyba jak ja jeździłam za płytkami 2,5 roku temu to ich tam nie było  ???

mika

Cytat: olgaaa1 w 21 Paź 2008, 16:03:12
A który opex w Warszawie jest najlepiej wyposażony

moim zdaniem ten w alejach jerozolimskich... choć na bartyckiej nie byłam

olgaaa1

A może znacie jakieś stronki z galeriami aranżacji wnętrz, bo szukam inspiracji :) Z góry dziękuje

golinda

Cytat: justynaaaa2 w 21 Paź 2008, 16:51:29
ja byłam tylko w tym koło galerii mokotów, w tym w alejach jerozolimskich nie byłam, ale sklepy chyba są w większości te same, więc podejrzewam, że ekspozycje też są podobne  :) a teraz sprawdziłam, że na bartyckiej i na głębockiej też jest ttw ale pierwsze słyszę, że tam jest ten sklep :-\ chyba jak ja jeździłam za płytkami 2,5 roku temu to ich tam nie było  ???

jest, ale jeszcze miesiąc temu była karteczka, że nieczynny
ale przyznać trzeba, że wygląda o niebo lepiej niż pozostałe ttw

siog

Cytat: olgaaa1 w 23 Paź 2008, 09:46:56
A może znacie jakieś stronki z galeriami aranżacji wnętrz, bo szukam inspiracji :) Z góry dziękuje

na strefie ta reklama lata:) to sobie wczoraj kliknelam:) calkiem niezla stronka
http://www.domosfera.pl/domosfera/0,0.html?adw=1&gclid=CK6cqJOfu5YCFQyR1QodB0jZLg

olgaaa1

a więc...niestety projekt mojego salonu kąpielowego, nie przypadł do gustu mojemu meżowi, w sumie mi też się odpodobał  :hihi: no i mamy teraz dwa pomysły na łazienke. Zupełnie inne jeden klasyczny, drugi bardziej nowoczesny, tylko nie wiem który lepiej będzie pasował do 4,5 m łazienki, pomożecie? :) :smiley_thnx:

olgaaa1

Acha a może wiecie jaka jest cena tej mozaiki Villeroy&boch , bo zapomniałam zapisać w sklepie a w necie nie mogę znaleść z góry dzięki :)

elve

olgaaa1 wszystko zalezy od tego jaki układ ma łazienka, ile sprzętów chcecie w niej umieścić

w tak małych łazienkach trzeba być ostroźnym jeśli chodzi o kontrasty

magdalinska

bardziej podoba mi sie zlota :) a jakie maja byc inne pomieszczenia w mieszkaniu? zeby sie nie okazalo ze lazienka stylem za cholere nie pasuje do reszty mieszkania ;)

marax

ta mozaika pewni kilkaset zl za metr :(:(-tez mi sie podobala ale pamietam ze cana mnie powalila na kolana

olgaaa1

No właśnie boje się ceny :) dlatego musze w necie poszukać, może znajde taniej :) Poza tym mi się mozaiki nie podobają, ale ta jakoś przypadła mi do gustu. szukam jeszcze całej złotej w jednym odcieniu, jakbyscie gdzieś w necie widziały, to wklejcie link :) A jak wam się podoba pierwsza łazienka?

olgaaa1

A macie może pomysly, jak połączyć kolry w salonie? może macie jakieś fotki Chciałabym zrobić jedną ściane w kolorze fioletu, ale wówczas jaki kolor powinna mieć reszta ścian? z góry dziękuje :)

golinda

Cytat: olgaaa1 w 29 Paź 2008, 12:38:53
A macie może pomysly, jak połączyć kolry w salonie? może macie jakieś fotki Chciałabym zrobić jedną ściane w kolorze fioletu, ale wówczas jaki kolor powinna mieć reszta ścian? z góry dziękuje :)

z fioletem ładnie komponuje się kolor śmietankowy/taka złamana biel

mayagaramond

Bialy. Pieknie wyglada polaczenie fioletu i czerni (nie mowie o czarnych scianach, ale np. meblach), tylko pomieszczenie musi byc duze i bardzo jasne i fioletu i szarosci.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

gioseppe

http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

giga

Olga może wykorzystasz " wachlarz kolorów " do połączenia kolorów w salonie.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Basia

do fioletowej sciany resztę dałabym koniecznie jasną, byle nie biała. Raczej śmietankową. Teraz tych odcieni jest pełno... ja malowałam z tego co pamiętam kiedyś duluxem - jak dobrze pamiętam to kolor był "orchidea". Ale każda firma ma multum jasnych odcieni...

co do łazienki.. to obydwie ładne, ale przy takim metrażu bałabym się dawać dużo koloru złotego....
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................

Basia

Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

brawurka

musi byc duzy widny pokoj do fioletu.