a gdzie sie kupuje stroiki do wlosow?

Zaczęty przez sysunia-leniwca, 29 Sie 2007, 06:01:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

sysunia-leniwca

W ostatniej chwili zmienilam wizje i chcialabym kupic sobie jakiegos ladnego sztucznego kwiata do welonu - gdzie tego szukac?

koziorozec

Napewno maja takie ozdoby salony slubne.

A pozatym tu w Niemczech jest taka siec http://www.bijou-brigitte.com/
widzialam juz tez sklepy w Polsce w centrach handlowych.

No i sklepy i stoiska z ozdobami do wlosow i innymi pierdolkami

elizapj

widze ze pomorze wiec pewnie wiele nie pomoge, ale ja swoja woalke mam robiona na chmielnej 4 w wawie. mylse ze takie starej daty modystki sa chyba jeszcze w kazdym duzym miescie w polsce. pani wlasnie specjalizuje sie w kapeluszacha, ale mi robi cos o co zupelnie sama od siebie ja poprosilam...nawet nie wiem jak bede w tym wygladac przez to ze nie moglam sobie przymierzyc...w kazdym razie pani ma pelno kwiatkow, ozdobek etc. i mozna u niej sobie wedle woli wybierac. myslie ze jesli nie znajdziesz gotowego stroika (...ja jak szukalam woalki w wawie to sie troche jak na idiotke patrzyli na mnie w sklepach slubnych), to na prawde warto wybrac sie do modystki. mimo ze nie potrzebujesz kapelusza, ona ma wszystko to czym kapelusze dekoruje kapelusze i zrobi Ci dodatkowo cos orginalnego:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

znow_wedrujemy

hmmm... ciekawe! ja chcę mieć jakieś kwiaty we włosach, ale mam to bliżej nie sprecyzowane i nie chcę, żeby za dużo kosztowało

elizapj

jesli sam kwiat, to nie wiem czy nie lepiej po prostu jakis zywy. dopiero jesli z jakims stroikiem to wtedy warto wybrac sie do fachowcow:) albo wlasnie poszukac w polecanej bijou brigitte, gdzie nie sa na miare, tylko gotowe, ale czesto b ladne.
ja tam kiedys kupilam (w zalaczeniu), potem mi pasowal na kilka okazji...wiec nie wyszlo drogo wcale