przygotowania MagdyM

Zaczęty przez MagdaM, 10 Wrz 2008, 13:51:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

salsa

MagdaM nie chodziło mi o to, raczej o ton wypowiedzi, mozna sobie to nazywać nawet rekawem  jak sie komus podoba;)
i nie daj sobie wmówić, ze jak nie będziesz miała gorsetu tylko cos innego to narzeczony  ucieknie sprzed ołtarza lol  :thumbup: :thumbup:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

rubin04

Mój pytał czy będe mieć ramiaczka, bo jak to tak i czy przy moich ramionach tak bedzie ok (ale nie widzial ani kiecki ani mnie tylko miał ogólny zarys) ale ostatecznie był zachwycony :)

aja

ja jestem nawet pewna, że przy 160 + obcas bedziesz dobrze wyglądała o ile masz wciętą talię
(moja kolezanka miała suknię tą pierwszą przez Ciebie wklejoną a ma bardzo grube uda w porównaniu do reszty ciała i świenie suknia je zamaskowała) ale jedyne co mi się nie podobało to prosta linia na biuscie! uważam że zmneijsza optycznie biust więc akurat jej przydałoby się takie wycięcie (nie wiem jak too Ci opisać ale mam nadzieję że wiesz o co chodzi) coś bardziej w stylu jak na kolejnych zdjęciach sukien
ta fala na biuście ... zwróć na to uwagę -

mika

salsa ale mi nie chodzio ze ty czy Riannka macie figury jak babochłopy i dlatego było Wam pięknie w sukniach z golfem, nie wiem z której wypowiedzi to wywnioskowałaś, Wam było pięknie bo macie boskie figury i jestescie wysokie oraz szczupłe, a golf ma to do siebie że niestety skraca sylwetkę co Wam akurat nie przeszkodziło pięknie wyglądać

mika

Cytat: salsa w 10 Wrz 2008, 23:10:28

i nie daj sobie wmówić, ze jak nie będziesz miała gorsetu tylko cos innego to narzeczony  ucieknie sprzed ołtarza lol  :thumbup: :thumbup:

dokładnie!!!!

elve

Bez urazy ale 160 cm to niewiele, ja mam 4 cm więcej i uważam się za naprawde niską  :shy:

MagdaM
Trzeba mierzyć
ja chciałam prostą, gładką, bez ozdób z prostym dekoltem i spódnicą w kształcie litery A
a okazało się że wyglądam w takich jak dziewczynka idąca do I komunii

MagdaM
to kiedy się wybierasz?
Weź aparat na wszelki wypadek, może uda ci się zrobić parę zdjęć to pomożemy

MagdaM

Cytat: elvelve w 11 Wrz 2008, 08:46:13
MagdaM[/b] to kiedy się wybierasz?

koleżanka mi mówiła że jak chcę przymierzyć suknie w jakimś salonie to muszę najpierw się z nimi umówić, tak więc najpierw podzwonię i umówię się na wizyty i jak uda mi się zrobić zdjęcia po kryjomu to wkleję :)

tachogti

Cytat: MagdaM w 11 Wrz 2008, 09:47:09

koleżanka mi mówiła że jak chcę przymierzyć suknie w jakimś salonie to muszę najpierw się z nimi umówić, tak więc najpierw podzwonię i umówię się na wizyty i jak uda mi się zrobić zdjęcia po kryjomu to wkleję :)

dywersja slubna rzadzi  :thumbup:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

wrobelek0403

Cytat: MagdaM w 11 Wrz 2008, 09:47:09

nie wszedzie musisz się kryc :) jesli bedziesz chodzic po poznaniu fotki mozna robic w lisa ferrera, agnes, gracji, a.lachor, w madonnie - komorka, julia rosa, mariees de paris.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/