Stylizacja Hunty

Zaczęty przez Hunta, 19 Sie 2008, 13:39:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hunta

lub złociste kryształki swarovskiego
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

maroonbug

Te zlociste krysztalki Svarovskiego z ostatniego postu sa boskie i pasuja rewelacyjnie :)

kasiad

Wg mnie te złociste kryształki pasują idealnie  :perfect:

tachogti

Nooo te drugie kolczyki piiiekne :D
Wzielas pod uwage zyczenia pod kosciolem? Poza tym w kosciolach jest serio zimno w lutym ;) Mnie sie tez ta trzecia podoba...
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

magdalena_lenka

Ostatnie kolczyki śliczne...:)

Hunta

Jak będzie bardzo mroźno (albo pogoda nie dopisze) to życzenia będą na sali ;)
Choć pamiętam, że w tym roku w lutym pogoda momentami zaskakiwała i były dni po 15 stopni  :ag:

wrobelek0403

hunta, piekną masz suknie :) etola/narzutka beda pasowac rewelacyjnie.

ja bym dała taki bukiet:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zuzia

Hunta,
fantastyczna suknia
a teraz reszta:
1. nie wiem czy to kwestia tego, że się odwróciłaś, ale dekolt jest krzywy. spójrz na to następnym razem
2. biżuteria zdecydowanie złota - te złote kryształki swarowskiego są świetne. naszyjnika bym nie dawała bo masz dość mocno zdobiony gorset.
3. welon.... no nie bardzo. ale jak się będziesz upierać to raczej krótki.
4. etola - dobry pomysł, tylko, żeby nie było tego wszystkiego za dużo
5. bukiet - dziewczyny dały ci bardzo fajne bukiety. ja bym wybrała pomieszanie żółci, pomarańczy i czerwonego - taki jesienny :)

Hunta

wrobolek bardzo dziękuję za śliczne bukiety. Chyba własnie ku takim klimatom będę się skłaniała :)

zuzia cieszę się że sukienka się podoba :) a teraz...

1. suknia jest prosta ale ja mam jedno ramie trochę wyżej. Zwykle tego nie widać aż tak bardzo, widocznie takie ujęcie bardziej to uwidoczniło :/
2. Właśnie tak planuję, same kolczyki i ewentualnie bransoleta
3. welon.... ostateczną decyzje pewnie podejmę jak juz wszystko razem przymierzę
4. etola - musze coś mieć bo inaczej zamarznę ;)
5. bukiet - będzie coś pomiędzy pomarańczowym a czerwonym :)

wredotka

a mi sie do tej sukni widzi odcien bordowy kwiatow. Bardzo ladnie by kontrastowal z kolorem koronek.

Hunta

Dawno mnie nie było. Przygotowania idą do przodu a na Was zawsze można liczyć więc i tym razem bardzo proszę o małą podpowiedź  :roza:
Ostatnio rozpoczęłam poszukiwania bolerka/etoli. Niestety to, co jest dostępne w salonach kompletnie nie zgrywa się kolorystycznie z suknią. Biel odpada. Natomiast wszelkie beże, kremy, ivory i ecru gryzą się. Wygląda to tak jakbym chciała dobrać identyczny kolor a nie mogła. :wall:
Dlatego zaczęłam się rozglądać po zwykłych sklepach i trafiłam na takie bolerko. Czy myślicie, że będzie ok. (tylko do Kościoła oczywiście). Proszę brać pod uwagę, że w lutym może być naprawdę zimno a nie chce mówić przysięgi zgrzytając z zimna zębami ;)

Skoro nie można nic dobrać to może lepiej zrobić to na zasadzie kontrastu ale nadal w ciepłej tonacji kolorystycznej?

elve

Hunta ja bym szukała dalej

to bolerko jest takie zwyczajne i obawiam się możesz wyglądać jakbyć tuż przed wyjściem do kościoła pierwszą lepszą rzecz na siebie zarzuciłą

masz jeszcze sporo czasu

PS ja na swoim ślubie miałam do sukienki ecru miałam szal w kolorze starego złota, na forum się nie spodobało :)

wrobelek0403

hunta, do Twojej sukni poszukałabym czegos w jednolitym kolorze. Na niej zbyt wiele się dzieje, zeby dodawać jeszcze pstrokate okrycie.

Stawiam na stare złoto, moze morelowy, orzechowy, czekolada...

mika

Hunta ta etola nie będzie pasować
ja bym szukała czegoś w kolorze zlota do tej sukni, zaraz poszukam

mobka

Cytat: zuzia w 05 Wrz 2008, 22:22:16
Hunta,
fantastyczna suknia
a teraz reszta:
1. nie wiem czy to kwestia tego, że się odwróciłaś, ale dekolt jest krzywy. spójrz na to następnym razem
2. biżuteria zdecydowanie złota - te złote kryształki swarowskiego są świetne. naszyjnika bym nie dawała bo masz dość mocno zdobiony gorset.
3. welon.... no nie bardzo. ale jak się będziesz upierać to raczej krótki.
4. etola - dobry pomysł, tylko, żeby nie było tego wszystkiego za dużo
5. bukiet - dziewczyny dały ci bardzo fajne bukiety. ja bym wybrała pomieszanie żółci, pomarańczy i czerwonego - taki jesienny :)

Popieram, przede wszystkim kolczyki bomba :)

Futerko mi sie nie widzi - jakis jednokolorowe byloby znacznie lepsze :)

sierpniowajulka

Poszukałabym bolerka zbliżonego do koloru Twoich włosów, ale dość jednolitego... Tutaj przykład znaleziony na forum GW (http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=87026380):
http://picasaweb.google.pl/krochcie/25PaDzinika2008#5267520884821088802

Hunta

Dzięki dziewczyny  :thx:  :piwko:
Macie racje... to bolerko jest zbyt łaciate  :wall:
Naprawdę ciężko jest wyszukać coś w dobrym kolorze, rozmiarze i cenie.
To czarne jest dość... kontrowersyjne jak dla mnie ;) Ale bezsprzecznie lepiej wygląda jednolite niż takie przecierane.
Płaszcz... przykładałam już do sukni śmietane i rónież niekoniecznie dobrze się to prezentuje. Miałabym obawy czy kolor ten pasowałby. Nie zmienia to jednak faktu, że taki płaszcz ciekawie się prezentuje. Choć nie wiem czemu ale wydaje mi się że taki płaszcz wygląda rewelacyjne jeśli jest dobrany do sukni i stanowi z nią komplet.
Znalazłam jeszcze takie coś... kolor wydaje się być ok, z pewnością nie jest to typowe ecri.

Jeszcze powiem Wam, że zamówiłam biżu i za poradą Pani, która ją wykonuje będą w niej użyte przezroczyste kryształy swarovskiego nawiązujące do wpadających w srebro aplikacji na sukni. Idąc w kolor na kolczykach, kolor na sukni, bolerku, do tego kwiaty... cieżko byłoby to wszystko zgrać i zaczęłam się obawiać efektu kolorystycznego bałaganu. Tym bardziej, ze suknia ma dość zdecydowany odcień. Tak więc będzie jedynie delikatny rewfleks świetlny ;)

Fota bolerka wyszperanego w necie

tachogti

Hunta ja tez jestem za opcja jednolitego koloru :) To ktore wyszperalas w necie juz jest calkiem calkiem  :thumbsup:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

Hunta

Kurcze... aukcja kończy się już dziś więc muszę się szybko zdecydować. Chyba je kupię, sprawdzę z sukienką a jak nie bęzdzie pasowało to sprzedam.
tachogti dzięki za opinie!

tachogti

Hunta kup kup, jak sama mowisz, zawsze mozesz sprzedac  :thumbsup:

malybob

A coś takiego?

Hunta

Piękne :)
Ale gdzie ja takie coś dostanę w sklepie w rozsądnej cenie? ;)

rilla

własnie super... kolor przede wszystkim:/ ale gdzie takie dostac