kffiatkowe zmagania czyli beza, wstążki i co do cholery na te plecy

Zaczęty przez kffiatek, 15 Sie 2008, 22:19:56

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

malybob

kffiatek

malybob dzięki :)

Kasiu jeśli chodzi o wielkość kwiatków to chyba są i mniejsze, w kwiaciarni wybierałam na szybciocha bo spieszyłam się do fryzjerki ;) więc nie przyjrzałam się dokładnie ale pewnie wszystko jest do zrobienia :)

kffiatek

Dzięki dodaa84 ja z makijażu tez jestem zadowolona, chociaż nigdy przenigdy nie byłam tak wytapetowana no ale rozumiem że to ma się trzymać do późnych godzin nocnych, więc przeżyję ;)

W głowie mam dwie lilie ale mogę wcisnąć jedną w sumie :)

zlota

mi też podoba się makijaż, ślicznie wyglądasz. Co do kolczyków bardziej podobają mi się romby :) ale moim zdaniem do Twojej stylizacji lepiej będą pasowały łezki (które też są ładne :))

tachogti

kffiatek wczoraj kupowalam male rozowe liliopodobne dla Babci mego malzonka jakos sie to astromeria nazywalo.. http://www.designsbymayumi.com/blog_images/flowers/Astromeria_1.jpg
tak mniej wiecej wygladalo tylko jasniejsze bylo
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

kffiatek

Nad astromeriami się zastanawiałam ale lilie bardziej mi się podobają :)

Miałam je ewentualnie do lilii w bukiecie dorzucić, ale zamiast wolę takie pełne frezje jak na zdjęciu, które wrzuciła justynaaaa2 (to pierwsze ze wstążką). No a one do włosów tak średnio... Zobaczę jak będzie wyglądać jedna mniejsza lilia :)

rubin04

Mi sie wszystko podoba tylko...lilie daj jedna i ciut mniejszą - będzie jakos subtelniej :)
Powodzenia, tzrymam kciuki!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

bu_hoooka

a mniejsza odmiana lilii to tzw. lilie tajskie lub azjatyckie.. różnie na nie mówią. są gabarytowo mniejsze a poza tym mniej rozłożyste
Just married...

kffiatek

Bu_hoooka to na zdjęciu to właśnie sa lilie azjatyckie ;)

Tylko wybrałam najbardziej rozwinięte :)

wrobelek0403

kwiatek, jak dla mnie bomba  brawo brawo brawo, ale popros makijazystkę, zeby lepiej rozczesała Ci rzesy, są posklejane  :hammer: :hammer: :hammer:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zosia2007

kwaitek - ależ ty masz ładną buźkę :)

makijaz super tylko te posklejane rzesy mi sie nie podobaja.

fryzura tez fajna tylko nie wkladajwe wlosy dwoch kwiatow - zdecydowanie za duzo, jedna lilia ok, dwie - nieeeeeeeeeee

kffiatek

No z tymi rzęsami to mam problem właśnie :( już dwa razy malowałam się u tej kobitki i za pierwszym razem miałam jeszcze bardziej posklejane i w domu rozczapierzałam je szpilką  lol

I tym razem prosiłam żeby były lepiej rozczesane i taki właśnie był efekt  :hammer: nawet zaproponowałam że sama sobie rzęsy pomaluję bo to zawsze lepiej wychodzi niz jak ktoś inny cię smaruje... Ale to chyba wina tuszu bo najpierw byłam malowana takim białym pogrubiającym a potem czarnym. Chyba zrezygnuję z tego białego podkładu bo w sumie i tak tych rzęs mam sporo...

zosia2007

Cytat: kffiatek w 04 Wrz 2008, 12:04:40
No z tymi rzęsami to mam problem właśnie :( już dwa razy malowałam się u tej kobitki i za pierwszym razem miałam jeszcze bardziej posklejane i w domu rozczapierzałam je szpilką  lol

I tym razem prosiłam żeby były lepiej rozczesane i taki właśnie był efekt  :hammer: nawet zaproponowałam że sama sobie rzęsy pomaluję bo to zawsze lepiej wychodzi niz jak ktoś inny cię smaruje... Ale to chyba wina tuszu bo najpierw byłam malowana takim białym pogrubiającym a potem czarnym. Chyba zrezygnuję z tego białego podkładu bo w sumie i tak tych rzęs mam sporo...

kffiatek to niech ci doklei kępki rzes a pomaluje tyszem wydłuzajacym z nie pogrubiajacym. Ja tam miałam i nie mialam rzes posklejanych a wygladalo jakbym miala gaszcz rzes :)

kffiatek

WIesz zosia, ja pytałam ją o kępki ale ona powiedziała że ja mam tak długie i gęste rzęsy sama z siebie że będę wyglądać jak drag queen z kępkami :(

kffiatek

Ha! Zapomniałam do pełnej stylizacji dołozyć jeszcze zdjęcia butów :D A więc wrzucam :) Najwygodniejsze buty na świecie :)

zosia2007

sputnik_sweetheart

ładny makijaż i Ty w ogóle bardzo ładna. Ale kwiatek wg mnie za duży...ja to w ogóle nie lubię lilii a jakbym miała mieć ją we włosach to bym się przewróciła po 20 minutach bo mam alergię...
No ale to akurat nie ma tutaj znaczenia ;) Daj coś subtelniejszego, masz ładną hiszpańską urodę i kwiat jak najbardziej pasuje tylko nie gigant ;)
Kolczyki łezki mi się bardziej podobają, a buty super!

tachogti

Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

kffiatek

Ha, dzięki laski, też mi się podobają ;)

Kupiłam w nine west po przejściu miliona sklepów z butami, i to na przecenie za 129zł :D

Na zdjęciu tego nie widać, ale są ciemniejsze takie bardziej kremowe, od sukni ciemniejsze ze dwa tony ale były tak wygodne (tylko 5cm obcasa :)) że nie chciałam już szukac żadnych innych :)

annmi

kffiatek

Hehe, mają je jeszcze w innych kolorach, zastanawiałam się czy od razu nie kupić dwóch innych par, bo mi ciężko znaleźć wygodne buty na obcasie (wysokie podbicie i rozdeptane przez cichobiegi stopy) ale w sumie rzadko w takich biegam ;)

sierpniowajulka

wredotka

kffiatek a jakimi cieniami cie malowala? bo one mi na jakies takie opalizujace wygladaja. Wlasnie czegos takiego szukam, , pomiedzy blyszczacymi a matowymi.

kffiatek

Wredotka, nie mam pojęcia- miałam zamknięte oczy  :lollol:

A tak serio to przyglądałam się kątem oka co tam wyciąga z magicznego kuferka, puder i jakies takie bazy, i ten "lakier" końcowy na twarz to był kryolana, jak spytałam o resztę to powiedziała że większośc jest Mac'a, ale widziałam też cienie IsaDory (których zresztą sama używam i uważam że sa boskie).

Wczoraj odebrałam suknię i welon. Zuzi pewnie się spodoba ;) bo on ma taką krótka warstwę co to niby na twarz żeby komary nie gryzły ;) ale z tyłu jest troszkę dłuższy, taki jakby hmmm w romb wycięty trochę za tyłek, ale wygląda fajnie :) Niestety nie mam zdjęć, bo robił je tatko, co jak machnie zdjęcie to od razu 7 mega, więc nawet nie może mi na maila przesłać  :hammer: Ale juz w sobotę będę miała więcej zdjęć ;)

Więc w wolnej chwili wieczorkiem odpoczywając w boskiej Toskanii w ciągu tygodnia podrzucę efekt końcowy i ostateczny :)