sukienka poprawinowa nie do końca wymarzona

Zaczęty przez balbina, 15 Sie 2008, 11:49:19

balbina

witajcie miotełki :) w oczekiwaniu na pierwszą przymiarkę kiecki ślubnej postanowiłam zająż się "kreacją " dzień drugi .

po mega poszukiwaniach , chwilach zwątpienia i załamania , zakupiłam taka oto  jedwabną sukienkę
z Monnari, jak już wspomniałam nie jest to wymarzona kiecka, ale jedna z niewielu w której wyglądałam sensownie.

niestety znow jest w  moich życiowych  kolorach przewodnich czyli białym i czarnym    :puk: 
i dlatego mam prosbę , bardzo chciałbym ją ożywic jakimis dodatkami , buty , bizu

dodać koloru by nie była taka oficjalna ale nie wiem jak się za to zabrac i czy to wogóle ma sens????

myślę o czerwonym, zielonym lub żółtym .

przyjęcie poprawinowe będzie w ogrodzie , w namiocie ,przy grillu czyli raczej bardziej na luzie .

co radzicie???pomocy!

balbina

panikarola

balbina, mi sie te zielone podobaja piptoly!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

zuzia

mi się tebiałe podobają,
ale czerwone też będą super wyglądać

wszystkie twoje?

balbina

Cytat: panikarola w 15 Sie 2008, 12:04:40
balbina, mi sie te zielone podobaja piptoly!

ehhh mi też :) albo te czerwone

ale czy kolorowe buty  pasują do tej kiecki ????

Zuzia niestety jeszcze nie moje  :thumbdown: białe też są moimi faworytkami, ale własnie z nimi może być zbyt urzędowo i oficjalnie .

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

panikarola

z kolorowych to chyba czerwone najbardziej. a slubne nie obleca i na poprawinowa okazje? jakie sa slubne? ale w sumi bez sensu, nowa okazja to i nowe buty ;)

balbina

może i oblecą ale będzie widać że ślubne :)
a poza tym właśnie   to świetna okazja na nowe , polewam " nowa okazja to i nowe buty wink "  :drunk: tego się będę trzymac  jupi

ps moje ślubne

goga

absolutnie nie slubne do tej poprawinowej kiecki, ja sie upieram przy czerwonych !!!!!!

no i jak mówi Panikarola - butów nigdy nie za dużo ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

panikarola

no nie, rzeczywiscie. lepsze nowe. ale albo te bialo-czarne bym brala (drugie biale? hmmm) albo czerwone. polewam Wam tez!

balbina

no dobra  zostałam przekonana ,dziękuję  :smiley_kissblush

tez mi serducho biło do czerwonych , bo w czerwonych szpilkach chyba kazda kobietka czuje się jakoś tak   :perfect:  więc będa czerwone piptoly

białe tez mi się podobają ale tojuż tak jakoś zwyczajnie , biurowo a ja tu za wszelka cenę chcę wejście zrobić hehe  :puk: bo w dniu ślubu poszaleć nawet z obcaszami nie mogę bo PM nie za duży jest  :hihi:

i co dalej ???? jaka biżu , też z czerwonym motywem  :hamme

na szyję nic nie chcę raczej cos do uszu i myślałam o bransolecie

szelma

Polecam przejrzeć pakamerę - http://www.pakamera.pl . Można szukać w odpowiednim kolorze - kliknij tylko czerwoną kropkę w rządku z prawej strony :).

balbina

tachogti

Czerwone piptoły beda super :D do tego czerwona torebka albo korale i bedzie super :) tylko nie przesadz z iloscia koloru ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

balbina

o tachogti bardzo ważne rzeczy mi tu mówisz  :surprise: sama się boję tej przesady , mam czerwoną torebke i planowałam ją zabrać , tzn.że wtedy rezygnować  z czerwonej biżu ????
a jak będa buty czerwone i bizu kolorowa to torebka może być czarna ?????

myślałam o czerwonej bransolecie  tego typy jak fotki ale to może za tandentne ????

tachogti

balbina zaloz to wszytsko i zrob sobie zdjecie  ;) w obu wersjach z czarna bizu i czerwonym na reke. Tylko obawiam sie ze jak dasz za duzo czerwonych dodatkow to nie bedzie suknienki widac, a jak dasz do tego jeszcze czerwona szminke to zrobi sie z Ciebie straz pozarna  lol Przypasuj wszytsko i zobacz jak sie czujesz  przytul
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P