Wyprzedaze

Zaczęty przez siog, 12 Sie 2008, 11:07:11

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

siog

wyprzedazowego watku nie bylo:)
U nas ciagle jeszce trwaja, chociaz juz dawno powinny skonczyc sie (credit crunch klania sie:)
Moj bilans wyprzedazowy: 2 sukienki, 3 pary butow na niebotycznych obcasach, spodnica, kopertowka i kardigan. Jedna sukienka z 180 eur przeceniona za 48 eur:))) niezle
Upolowalyscie cos fajnego/wymarzonego?

nionczka

Ja kupilam ubrania dla Irene za 40 euro zamiast 132, 99% w Zarze.
Dla siebie kilka tiszertów, ktore przykryja moj brzuch, torbe i chyba nic wiecej. Kiepski rok, ale nawet mi sie nie chcialo patrzec na ciuchy. I tak nic na mnie nie pasuje :-(
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdalinska

kupiłam elegancka spodnice w reserved za 29zł, przynajmniej rozmiar za duza, ale strasznie mi sie podobała  :hammer:  spodnie lniane przecenione o 40zł chyba, i tyle :)

nionczka

I jeszcze bikini na Kanary za 6 euro czy cos takiego. To, ktore wkleilam na strefie brzuchatek :-)

kasiad

A ja w ciąży straciłam zapał do zakupów  :( Tak jak lubiłam chodzić po sklepach i od czasu do czasu coś sobie kupić,tak teraz nic mnie nie interesuje  :cry:
Wchodzę do sklepu,przejdę się między regałami i wychodzę.
Jeszcze w większość ubrań się mieszczę,ale niektóre powoli robią się za ciasne :(

Kasia

ja po moim utyciu też nie mam ochoty na zakupy :(

aż mój D. sie dziwi co ze mną nie tak

szelma

Wyprzedażowo to głównie bielizna - gorset: http://www.brastop.com/SetDetails.aspx?setName=Panache%20Antoinette%20Black/Ivory i parę dołów do staników, które już mam. Poza tym parę białych bluzek, spódnica i kostium do nowej pracy :).

siog

Cytat: szelma w 12 Sie 2008, 12:20:34
Wyprzedażowo to głównie bielizna - gorset: http://www.brastop.com/SetDetails.aspx?setName=Panache%20Antoinette%20Black/Ivory i parę dołów do staników, które już mam. Poza tym parę białych bluzek, spódnica i kostium do nowej pracy :).

Whaw!!!!!! jaki piekny ten gorset. No wlasnie bielizniano musze sie zebrac... Ale zaczne we wrzesniu, pojde na przymiarke i musze obkupic sie troche.

beesok

NIE!!!!! bo ja caly swoj wyprzedazowy i nie wyprzedazowy budzet wydaje na WESELE!!!!!!!! mam dosyc :) ile ja bym sobie mogla kupic cudnych rezczy w Londynie za ta kase :)

no w sumie to cos tam zgarnelam - bikini pucci za 40 funtow (bo na miesiac miodowt sie przyda) kilka bieliznanych rzeczy (jak wyzej) no i w sumie zakupy w NY to byly wlasnie amerykanskie wyprzedaz  :-[ :-[

No nie mowiac o moich ukochanych srebrnych manolos (i tu pretekst slubu sie przydal) - dla mnie to zakup sezonu!!! + suknia slubna - co prawda nie na wyprzedazy ale chyba juz sobie nigdy nie kupie jednej sztuki odziezy za taka kwote :))))))

aurelia

Ja kupiłam 2 bluzki po 15 zł Vero Moda, 1 bluzkę 20zł Reserved, spodnie 45zł Zara
a ja się tylko ubieram z wyprzedaży no chyba że mi się coś spodoba i powiem sobie że muszę to mieć to kupuję. Po co przepłacać, tylko czasami rozmiaru już brakuje mojego :(

sweedee

spodnie w Solarze, sukienkę i spodnie w C&A, 2 pary japonek, szmaciaki na koturnie słomkowej, bluzkę w Vero Moda i całe mnóstwo dla Mai w 5-10-15 :)

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

mayagaramond

Cytat: sweedee w 12 Sie 2008, 23:14:25
szmaciaki na koturnie słomkowej,

przeczytalam sloniowej ;)

3 pary butow na przecenie. Na pchlich targach oblowilam sie w torebki, wezowy pasek. Oprocz tego kupilam biale spodnie, top w paski, sukienke z marszczona gora, ze dwie spodnice. Bez przecen zaklupilam mala-szara, szary zapinany sweterek, granatowy tshirt. Wiecej nie pamietam  :-[
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

siog

Cytat: beesok w 12 Sie 2008, 23:01:22
NIE!!!!! bo ja caly swoj wyprzedazowy i nie wyprzedazowy budzet wydaje na WESELE!!!!!!!! mam dosyc :) ile ja bym sobie mogla kupic cudnych rezczy w Londynie za ta kase :)

no w sumie to cos tam zgarnelam - bikini pucci za 40 funtow (bo na miesiac miodowt sie przyda) kilka bieliznanych rzeczy (jak wyzej) no i w sumie zakupy w NY to byly wlasnie amerykanskie wyprzedaz  :-[ :-[

No nie mowiac o moich ukochanych srebrnych manolos (i tu pretekst slubu sie przydal) - dla mnie to zakup sezonu!!! + suknia slubna - co prawda nie na wyprzedazy ale chyba juz sobie nigdy nie kupie jednej sztuki odziezy za taka kwote :))))))

Beesok Ty zyjesz!!!!! brawo brawo

w sobote masz slub??????? A gdzie honeymoon bo nie w temacie:)!!!!!!!!!!

kamelia04.08.2007

kasiad50 + ninoczka

w ciąży też mi sie odechciało zakupów, bo puchnę i nic nie jest dla mnie, a ciażowe ciuchy nie podobaja mi sie za bardzo :'( . Tylko w mothercare w Sevilli udało mi sie kupic spodnie za 30 euro i cos w rodzaju wdzianko-zakietu za 15 euro (co za drożyzna). W FR wyprzedaz trwała do 2 sierpnia, a poza tym to w FR i tak nie ma mothercare. Do PL chyba muszę latać.

Moj rekord: 2 bluzki bawełaniane (t-shirty) w benettonie/Sevilla: 3 euro każda

A z zarą i zakupami dla dziecka to ze mnie pierdoła, bo przeciez w ES jest tyle zaro-sklepów,a ja nie weszłam do żadnego. Z drugiej strony w ES myslałam, ze jestem w ciazy z chłopcem, a nie z dziewczynką.

A zapomniałam napisac, że mnie przymusiło w Granadzie i kupiłam klapki skórzane za 20 euro - też wyprzedaż, ale chyba taka średnia.
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane

nionczka

Dzisiaj po poludniu kupilismy posciel dla malej. Mialam nie kupowac bo na poczatek zamierzam uzywac przescieradla i spiworka plus ew. kocyk. Ale akurat bylismy w Ikei i zobaczylam, ze posciel, ktora mi sie podobala byla przeceniona z 14,90 na 2,99! No to wzielismy.

malutenka

Kupiłam ślubnemu dwa swetry i nowe bojówki, sobie torbę i to tyle... jakoś mi się nie chciało po wyprzedażach chodzić...

beesok

Cytat: siog w 12 Sie 2008, 23:46:22
Cytat: beesok w 12 Sie 2008, 23:01:22

Beesok Ty zyjesz!!!!! brawo brawo

w sobote masz slub??????? A gdzie honeymoon bo nie w temacie:)!!!!!!!!!!

Raczej padam :) latam za wstazkami kwiatami i swiecami :)

Poki co mamy mini honeymoon w San Sebastian a w przyszlym roku mam nadzieje, Afryka (jeszcze nie tknieta oczywiscie - zaplanuje po slubie :)

eva_luna

a ja zakupilam jedynie 2 bluzki w h&m. tez chec zakupow mnie opuscila, poza tym pod domem mam outlet z fajnymi markami, wiec w kazdej chwili fajne rzeczy w dobrej cenie sa pod reka. Ale ta przyjemnosc zostawie sobie na przyszly rok.

sputnik_sweetheart

a ja się na plotach chwaliłam bucianym szaleństwem ... jak bedę doma to cyknę foty

aja

ja wczoraj poszalałam - aż mi nogi w d... weszły (za przeproszeniem) tzn. nie nachodziłam się zbytnio ale że brzuch mam już spory to jednak ciężko mi się robi ale udane zakupy
mimo iż sporo już ciuchów z nowych kolekcjki - jesień/zima to udało mi się kupić 3 pary spodni ciążowych w przyzwoitej cenie z wyprzedaży (aż w szoku jestem że się uchowały)
do tego 3 bluzeczki ale normalne (nie dla ciężarnych)
i jedna nieudana z zary (dzisiaj podjade oddać) bo już nie miałam siły przymierzać i wydawało mi się że będzie ok na jesień i brzuchol nim przykryje ale - wygląda koszmarnie

swojego mężusia też obkupiłam :)

dla dziecka nic... nic a nic nie mam - prócz łożeczka, które odziedziczyłam
u mnie mówią, że się tak wcześnie nie kupuje aby nie zapeszyć więc myślę, że w pażdzierniku jednak już zacznę bo nie daj.... urodzę dużo za wcześnie!!!   już widzę swoją mamę, siostrę, siostrzenicę i męża, - jego mamę jak latają po sklepach i kupują te wszystkie rzeczy w panice hehehehh a ja w szpitalu