włosy Pana Młodego

Zaczęty przez brawurka, 27 Sie 2007, 09:57:15

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

brawurka

Mój N. zawsze goli włosy maszynką (na ok. 2 mm), na zime zawsze troche zapuszcza, ale nie podoba mi się wtedy:)i teraz moje pytanie: jaką "fryzurę" powinien mieć do ślubu?ja wolę jak ma takie krótkie, ale czy to wypada?może jakiś żelik powinien sobie machnąć?nasze mamy nie przyjmują do wiadomości że mógłby mieć krótkie(2-3mm)

marax

moj tez zawsze tez sie golil na krotko ale ja sie uparlam zaprowadzilam go do profesjonalnego fryzjera no i wyszedl oczarowany fryzura pan zorbil mu cos w stylu lekkiego irokeza na glowile a po bokach przyciol wlosy na krotko-wyszlo super.fryzjer dobral wlosy do garnituru i my moj M byl bardzo zadowolony ze dal sie namowic

[ Dodano: 27-08-2007, 10:02 ]
co ciekawe urabiam go w kwesti lekkiego makijazu pt troszeczke pudru co by sie nie blyszczal i czerwienil na zdjeciach-ciezko mi idzie ale mysle ze sie uda go namowic-bo pozniej jest kontrast na zdjeciach aj wypacykowana a on normalnie jak co dzien

[ Dodano: 27-08-2007, 10:02 ]
co ciekawe urabiam go w kwesti lekkiego makijazu pt troszeczke pudru co by sie nie blyszczal i czerwienil na zdjeciach-ciezko mi idzie ale mysle ze sie uda go namowic-bo pozniej jest kontrast na zdjeciach aj wypacykowana a on normalnie jak co dzien

brawurka

wraca dziś na na jeden dzień (z delegacji) i zobacze w jakim stanie są jego włosy  i czy już da sie coś z tego zrobić, czy poczekamy jeszcze ze 2 tyg.

[ Dodano: 27-08-2007, 10:06 ]
ha:) ja też o tym  myśle:) usłyszałam już pare razy, że on nie jest (powiem ladniej) gejem i  się malować nie będzie, ale moja mama ma na niego jakiś wpływ więc może, może...

zwierzatko_mojej_mamy

ja tez juz mojego przerobilam ;) bo zawsze po bokach robil sobie krocej, a ze ma ciemne wlosy i jasna karnacje, to wygladal jakby byl lysy, a tego nienawidze - taki wojskowy fryz. teraz tez nosi krotko w sumie, ale na tyle dlugie, że nie widac lysego ;P a nawet ostatnio mini irokezika sobie robi i chyba nawet mu sie spodobalo - oczywiscie irokez jest widoczny tylko po fryzjerze, bo T. nie uznaje zelu, ale tu akurat sie z nim zgadzam, raz mi sie udalo tylko lakierem psyknac i troche "rozwichrzyc", mial lekkie opory, ale potem jak poszedl w takiej fryzurze na wesele i bylo duuuzo chlopow z bardzo "wystylizowanymi" fryzurami to sie oswoil ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

nionczka

Moim skromnym zdaniem, i nie chcac nikogo urazic, zgolone glowy wygladaja fatalnie. Nie ma nic gorszego niz piekna, elegancka,z adbana panna mloda u boku pana, ktory wyglada jak dresiarz przebrany w garnitur. Bo tak jest niestety, ze na 1000 ogolonych facetów jednemu bedzie dobrze (i musi byc bardzo szczuply, wysoki, ze smukla szyja). Dlatego nie pozwalajce Waszym facetom golic glowy, ani do slubu ani na codzien.

Zaraz sie na mnie posypia gromy :-?  Ale tak naprawde mysle.

[ Dodano: 27-08-2007, 10:23 ]
A tak z wlasnego doswiadczenia dodam, ze warto dac troche zelu lub lakieru na meska grzywke bo jak mojemu zawiala raz, tak zostala na czole. I na wszytskich zdjeciach jest dziwnie uczesany.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sweedee

Cytat: "nionczka"Moim skromnym zdaniem, i nie chcac nikogo urazic, zgolone glowy wygladaja fatalnie
nionczka, a jak to mądra głowa, której się włosy nie trzymają?  :-| Wtedy nie ma innej rady, jak 2 mm... Bo jeszcze gorzej by wyglądało kombinowanie, prześwity czy (Boże broń!) inne zaczeski!

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

nionczka

To jest inna historia. Mi chodzi o takie zgolone glowy mlodych chlopaków z bujna i zdrowa sierscia. Lepiej noscic wlosy poki sie je ma. Jeszcze przyjdzie czas na swiecenie czaszka.

mayagaramond

Popieram nionczke. Te zgolone glowy zawsze rzucaja mi sie w oczy jak jestem w Polsce, a jest niewielu facetow, ktorym jest dobrze w takiej fryzurze.

Moj ma dlugie wlosy (inna skrajnosc;))i naturalnie mu sie kreca. Na wesele mial rozpuszczone (zreszta jest na zdjeciach), zwiazal tylko na czas zyczen.

Moja chrzestna pytala sie dlaczego nie ma gerbery we wlosach:-)))
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

malutenka

Mój gdyby mógł, to na pewno ściąłby włosy na 2- 3 mm, ale ma pełno blizn na głowie i sam wie, że odpada :-P Ma najnormalniejsze krótkie włosy, a że ładne to niech trzyma. Zapuszczać też nie zapuści, bo mu się kręcą.

Cytat: "maraxela"co ciekawe urabiam go w kwesti lekkiego makijazu pt troszeczke pudru co by sie nie blyszczal i czerwienil na zdjeciach-ciezko mi idzie ale mysle ze sie uda go namowic-bo pozniej jest kontrast na zdjeciach aj wypacykowana a on normalnie jak co dzien
co to się działo, jak ja zrobiłam mu przed ślubem peeling i maseczkę z mentolem :mrgreen: jaki wrzask był, że ziębi twarz i po co to w ogóle jest, hihi.

brawurka

a mi się te krótkie włoski podobają:)nie są zgolone zupełnie na łyso, że aż się czacha świeci. A dresiarzem mój N. zdecydowanie nie jest:)
coś mu z tą fryzurą na slub wymyśle:)

memphis

Cytat: "nionczka"Moim skromnym zdaniem, i nie chcac nikogo urazic, zgolone glowy wygladaja fatalnie. Nie ma nic gorszego niz piekna, elegancka,z adbana panna mloda u boku pana, ktory wyglada jak dresiarz przebrany w garnitur.

Mylisz się, jest coś gorszego- facet z nażelowanymi włosami... Brr... No, chyba, ze położy ten zel tak, jak kobiety- czyli w sposób niewidoczny dla otoczenia. Sztywny, posklejany hełm na głowie jest obrzydliwy.

Polecam ładne cięcie, dopasowane do urody+ lekkie utrwalenie fryzury.

sysunia-leniwca

Bo tak jest niestety, ze na 1000 ogolonych facetów jednemu bedzie dobrze (i musi byc bardzo szczuply, wysoki, ze smukla szyja).

I niestety moj musi miec max 3 mm, bo w innym wypadku wyglada fatalnie.
A dresiarzem  napewno nie jest:-) A wszystkie znaki z nawiasu wskazuja na niego

kate.zet1

Mój narzeczony ma obecnie na głowie takiego lekkiego irokeza - zresztą jak chyba wiekszość facetów teraz - cóż taka moda :mrgreen:  i polecam wam dziewczyny super pastę do włosów dla Waszych N. Pomaga ona trwale ułożyć włosy, ładnie pachnie i co najważniejsze daje efekt suchych włosów!!! Rewelacja!!! Pasta nazywa się OSIS+  MESS UP i jest firmy Schwarzkopf - można ja kupić niestety tylko u fryzjera.

sweedee

kate.zet1, jak tam po wieczorze panieńskim?  ;-)

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

kate.zet1

Cytat: "sweedee"kate.zet1, jak tam po wieczorze panieńskim?  ;-)
Sweedee - odpisalam na plotach ;-)

brawurka

No widziałam go dziś... coś tam na tej głowie rośnie:)lakierem się tego nie spryska, ale łysy nie będzie

siog

Cytat: mayagaramondPopieram nionczke. Te zgolone glowy zawsze rzucaja mi sie w oczy jak jestem w Polsce, a jest niewielu facetow, ktorym jest dobrze w takiej fryzurze.

:) zawsze poznaje po tym Polakow w Irl:) rzadko ktory ma wlosy...  niestety...

koziorozec

Cytat: "siog"
Cytat: "mayagaramond"Popieram nionczke. Te zgolone glowy zawsze rzucaja mi sie w oczy jak jestem w Polsce, a jest niewielu facetow, ktorym jest dobrze w takiej fryzurze. .

:) zawsze poznaje po tym Polakow w Irl:) rzadko ktory ma wlosy...  niestety...

moze na fryzjera im szkoda. Nie lubie tych fryzur, bo jakos zaraz panowie tak
"lekko kriminalnie" wygladaja. A ladna fryzura wymaga co tu ukrywac dbalosci.

malutenka

Cytat: "siog"zawsze poznaje po tym Polakow w Irl:) rzadko ktory ma wlosy... niestety...
Siog, a gdzie Ty jesteś w Irl? Jakie miasto? :)

brawurka

ej ej! no już się zaczęło małe ubliżanie!!!ja np. nienawidze jak chłopak ma długie włosy, o gustach sie nie dyskutuje! Ale mój N. to ani dresiarz, ani brudas!dba o siebie bardzo i stać nas na fryzjera. po prostu w krótkich włosach wygląda ładnie i jest mu wygodniej, pracuje w "terenie", na słońcu i na wietrze i nie będzie biegal co chwilę do lusterka sprawdzać czy fryzurka się trzyma

Anupka

[shadow=white]mayagarmond napisala:

"Moj ma dlugie wlosy (inna skrajnosc;))i naturalnie mu sie kreca. Na wesele mial rozpuszczone (zreszta jest na zdjeciach), zwiazal tylko na czas zyczen. [/shadow]

No wlasnie!  Moj R. tez ma dlugie i krecone. Dlugie do ramion (chociaz ciezko wyczuc, bo krecone). Dba o nie, w sensie wie co to odzywka i szampon do wlosow kreconych.  Tez chce, zeby mial w dniu slubu rozpuszczone, ale...

Generalnie ma bardzo ladne wloski, tylko czasem skret jest... no do bani. Nie zawsze, ale czasem zamias tych jego slicznych loczkow jest sianowato. A co, jak tak bedzie w dniu slubu? Przeciez mu nie bede krecic kreconych wlosow na papiloty ;) I tak by nie dal pewnie, hehe...
To co robic?
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...