poprawiny? jak się ubrać- mam pomysł, ale...

Zaczęty przez malybob, 05 Sie 2008, 00:23:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

malybob

Mam pomysł ,ale być może jest on wynikiem późnej pory.. what
Ao dai
Przyjaciółka zamówiła kiedyś dla mnie w Wietnamie i jeszcze nie miałam nigdy okazji założyć..
Chyba chciałabym się wyróżniać i w tym stroju mam na to szansę, ale może to przesada?...
sama już nie wiem...
wklejam przykładowe zdjęcie, moja sukienka jest granatowo-złota..
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Inna opcja to zwykła sukienka lub sukienka w której będę kilka dni później na weselu...

chudonoga

mi się podobają takie azjatyckie klimaty, ale wiele zależy od tego jaki charakter będą miały Wasze poprawiny. może wklej zdjęcia alternatyw i napisz jakie planujecie poprawiny.

tachogti

malybob a wez przymierz i zrob sobie zdjecie  :) ja tez uwielbiam takie klimaty mam kimona i azjatyckie rozne wdzianka tylko obawiam sie ze w natsloku wystrojonych bab mozesz pizamkowato wypasc  :oops:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

malybob

Zdjęcia kiedyś sobie zrobiłam, jak mi się uda je odnaleźć wkleję.. efektu piżamki się nie boję, wręcz przeciwnie..
A charakter po poprawin.. kurczę, w tym sęk ,że sami nie wiemy.. Spotkamy się na sali, jedzenie z wesela (mamy super chłodnię na miejscu:)), jak nie starczy to grill i wtedy na dworzu..

sputnik_sweetheart

ja uwielbiam takie sukienki :) znajdź fotkę swoej złoto granatowej wersji i wklej :) jak lubisz takie i dobrze się w takich czujesz i dobrze wyglądasz to dlaczego nie?